|
Nu esti logat.
Umflatura#1 2007-10-27 23:13:44
umflaturafetelor, am simtit acum cateva minute cand am plimbat mana prin par o umflatura...e in zona cervicala, sub urechea dreapta...nu chiar sub ureche...mai degraba la cativa cm de scobitura cu care se termina coloana vertebrala...ce sa fie oare...e ca un nodul dureros...am mai avut asa ceva in zona axilara...sunt speriata! Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2007-10-28 01:08:05
Re: umflaturace diametru are? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-10-28 10:58:15
Re: umflaturae destul de mica...nu e foarte mare...da' vad ca azi ma mananca un pic...mai mult ma doare... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #4 2007-10-28 12:48:39
Re: umflaturabunica mea are ceva asemanator doar ca la ea s-au facut mari...chiar mari de tot...cica doctorul i-a zis ca sunt acumulari de grasime...le-a operat o data, dar i-au reaparut...am inteles ca se mostenesc, dar sper totusi sa nu o mostenesc eu Nothing happens without a reason... Offline #5 2007-10-28 13:34:03
Re: umflaturain timp pot afecta cu ceva aceste acumulari de grasime? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-28 16:51:31
Re: umflaturasi mama soacra are...nu e nimic grav...mai nasol e cu operatu...ca trebuie sa te rada pe o mica portiune pe care e...nu afecteaza cu nimic in timp...atat ca e bine sa nu le lasi sa creasca...sunt mai simplu (si mai estetic) de operat cand sunt mici... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-10-28 18:59:19
Re: umflaturasi tatal meu mai are...dar are vreo 2 pe spate si parca si prin cap...ce aiurea ( Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #8 2007-10-29 17:49:09
Re: umflaturaam fost azi la medic. am 2 ganglioni umflati pe partea dreapta, in zona cervicala...cica s-ar datora faptului ca am problrmr cu maseaua de minte din partea dreapta...imi creste si e umflata un pic zona...s-ar putea sa fie o infectie...acuma tre' sa ma duc si la stomatolog....v-am pupat Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #9 2007-10-29 17:53:15
Re: umflaturaaa si eu am acelasi lucru..ma doare maseaua de minte si simt o umflatura la fel ca tine..numai ca e langa amigdala..ce ti`e si cu maseaua asta Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|