homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-39

#723 2010-08-12 18:31:52

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Casatorie vs. concubinaj

O sa iei big_smile

#724 2010-08-12 18:52:47

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

_Summer_ a scris:

Oarecum lol Am obtinut un post de titular, in iulie, ca si si consilier scolar big_smile

bravo.felicitari!e si pasiune? partydance

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#725 2010-08-12 19:09:43

_Summer_
Platinum member

Merci puss si pasiune si vis devenit realitate mai ales ca s-a intamplat la nici 2 luni dupa ce am absolvit facultatea rodnar

#726 2010-08-12 19:12:41

_Summer_
Platinum member

Te rog, sa stergi unde m-ai citat smile

#727 2010-08-12 21:24:50

sonia30
Moderator

sa sterg?nu inteleg. nustiu

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#728 2010-08-12 23:24:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pentru cele care stati, sau ati stat in concubinaj (detest cuvantul) cu cineva, au incercat parintii sa va faca sa credeti ca relatia voastra reprezinta nimic doar pentru ca nu e oficializata? Parintii mei ma exaspereaza.

#729 2010-08-13 00:56:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu, nu de-asta imi doresc eu. Pur si simplu simt ca sunt dezamagiti de mine. Sunt sigura ca nu le-ar pica bine nici sa fiu casatorita asa de tanara lol Cu ai mei cum o dai, n-o nimeresti. Nu sunt credinciosi sau ceva, deci nu cred ca pacatul e de vina, cred ca au impresia ca relatia noastra valoreaza mai putin pentru ca a inceput in "concubinaj" Pfff.

Deja ma deprima cand ii aud, pentru ca stiti cum sunt parintii, sau cel putin unii din ei, nu o spun direct, te inteapa asa putin cate putin pana ti se acreste.

#730 2010-08-13 02:07:09

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

ideea de concubinaj mi se pare asa o monstruozitate romanesc-comunista... asa cum sexul inainte de casatorie e ultra necesar, la fel e si convietuitul intre aceiasi 4 pereti. aici vorbesc din proprie experienta, unde o relatie de 2 ani s-a terminat dupa 2 luni de stat impreuna. e mare diferenta intre a te vedea ocazional la un ciko si a trai impreuna. parintii ar trebui sa incurajeze chestia asta. ar trebui intrebati ce prefera, o fiica, care traieste in "concubinaj", sau o fiica divortata dupa 3 luni de casnicie pt ca a realizat ca nu functioneaza viata in aceeasi casa cu omul respectiv!

#731 2010-08-13 02:46:46

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

nu mi se pare deloc rau sa traiesc in concubinaj pana sa vad ce si cum ...si daca totul e ok pregatim nunta hjartahjartahjarta dance

fetelor ....lasati mosnegii forgetit nu va mai amarti viata ...ca de pe ale lor nu aveti cum sa ii scoateti  puss

#732 2010-08-13 10:24:59

sonia30
Moderator

pill,eu am sat cu sotul meu inainte,am locuit,vreo 6 luni,si apoi ne-am casatorit.ne-am mutat impreuna dupa 6 luni de relatie.mama si tata au fost socato ca ma marit asa de repede,nu au avut cuvinte pe moment,de-abia a 2 a zi si-au revenit.si au acceptat,avand in vedere ca au vb si socrii mei cu ei.si deja stabilisem nunta,noi 2.acum,nu stiu cati ani ai tu,am inteles ca esti mai tanara,eu aveam 24 cand ne-am mutat impreuna.da sa stii ca si parintii mei au fost incuiati pana sa auda de maritis,pt ca atunci cand mergeam in vizita la ei,pana sa ne mutam impreuna,dormeam in camere separate.deci nu esti singura cu o relatie neoficializata,batuta la cap de parinti.si nici ai mei n-au vrut sa ma marit.ca sa mai astept......sa faci cum crezi tu ca e mai bine pt tine.e viata ta.

#733 2010-08-13 10:41:46

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

la mine situația a fost un pic mai specială, pt că m-am mutat cu el după ce a murit mama. tata era mai permisiv și chiar el mi-a sugerat să locuim ?mpreună, pt că ar fi mai bine pt mine să am pe cineva mereu acolo. nu era sigur că ne vom căsători, dar a riscat, știind că timpurile s-au schimbat. dacă era după mama, mă măritam virgină. așa că uneori mamele sunt cele care ?nțeapă mai mult, iar tații se lasă influențați de ele

kathrynn, nouă ne-a luat 1 an să ne acomodăm cu locuitul ?mpreună, an ?n care zi de zi ?mi venea să plec. dar și asta, ca orice altceva, se ?nvață. e vorba de 2 oameni cu obiceiuri diferite, cu pretenții diferite și e mult p?nă ajungi pe aceeași lungime de undă și la capitolul ăsta, important e să fii conștient de la ?nceput că mutatul ?mpreună nu e mereu ca-n filme și că-n viața reală te mai lovești și de nimicuri pt care te cerți aiurea, chit că peste ani ?ți vor părea prostii și vei r?de de naivitatea de care dădeai atunci dovadă

#734 2010-08-13 10:55:01

sonia30
Moderator

la fel si la mine,kath.dupa putin timp  dupa ce ne casatorisem am inceput sa ne certam din nimicuri,prostii.da e vorba de acea perioada de acomodare.daca va iubiti si stiti ce vreti,veti trece peste micile situatii neplacute ce pot aparea. smile

#735 2010-08-13 12:32:39

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Hehe, pai au fost mai multe probleme la vremea aia. chiar in perioada in care ne agitam cu mutatul m-a dezamagit. eu ma entuziasmasem foarte tare ca ne mutam impreuna, ma bucuram de faptul ca putem sa ne organizam noi "cuibushorul", pentru el in schimb totul era "o problema care trebuia rezolvata". bine, am trecut peste chestia asta, n-am zis nimic, dar pe urma au intervenit problemele de mentalitate. nu stiu despre celelalte, dar eu una nu accept ca atunci cand si unul si altul muncim 8-9 (daca nu si mai multe) ore pe zi, sa se astepte doar de la mine sa ma ocup de "ale casei". prin urmare, dupa ce m-am lamurit ca e genul care se  asteapta de la partenera sa fie si menajera, am realizat ca nu o sa pot sa traiesc o viata intreaga langa el. si au mai fost si alte, dar mi-ar lua preaaa mult sa le detaliez!

#736 2010-08-13 12:40:29

sonia30
Moderator

deepsleep a scris:

Hehe, pai au fost mai multe probleme la vremea aia. chiar in perioada in care ne agitam cu mutatul m-a dezamagit. eu ma entuziasmasem foarte tare ca ne mutam impreuna, ma bucuram de faptul ca putem sa ne organizam noi "cuibushorul", pentru el in schimb totul era "o problema care trebuia rezolvata". bine, am trecut peste chestia asta, n-am zis nimic, dar pe urma au intervenit problemele de mentalitate. nu stiu despre celelalte, dar eu una nu accept ca atunci cand si unul si altul muncim 8-9 (daca nu si mai multe) ore pe zi, sa se astepte doar de la mine sa ma ocup de "ale casei". prin urmare, dupa ce m-am lamurit ca e genul care se  asteapta de la partenera sa fie si menajera, am realizat ca nu o sa pot sa traiesc o viata intreaga langa el. si au mai fost si alte, dar mi-ar lua preaaa mult sa le detaliez!

ai facut fffffffffffff bine,ca ai renuntat.femeie nu e menajera.

#737 2010-08-13 12:52:05

zzk
New member
Inregistrat: 2010-07-29

noi n-am stat impreuna inainte sa ne casatorim. nu ne-am ciondanit nici dupa ce ne-am mutat impreuna, in sensul ca nu ne-am ciondanit pe chestii care tineau de noi. in schimb ne-am ciondanit din cauza parintilor de cateva ori (ambele tabere) pana ne-am dat seama ca de fapt noi ne intelegem foarte bine daca nu se baga parintii cu indicatii si critici.

#738 2010-08-13 13:00:45

sonia30
Moderator

noi am stat impreuna mai intai in chirie vreun an jum,chiar daca puteam sa stam la parintii lui,da n-am vrut nici unul.doar 2 luni am dstat cu ei,pana ne-am gasit chirie.celmai bine e sa stai singur cu partenerul.parintii intervin pana la urma,oricum ar fi.noi am plecat tocmai sa prevenim aceste situatii neplacute.si acum avam casuta noastra,pe care o platim din banutii nostri,asa cum putem.nu suntem datori nimanui,nu suntem obligati sa dam socoteala nimanui. big_smile

#739 2010-08-13 14:30:49

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu tocmai m-am mutat cu prietenul meu, suntem impreuna de aproape 4 ani si ne-am hotarat sa facem pasul asta pentru ca nu mai vroiam sa stam unde  am stat pana acum(am locuit separat, dar nu mai vroiam sa stam acolo).
in prima saptamana pot sa spun ca eu am fost tot timpul cu fundul in sus, ma saturasem de atata umblat si cumparat una alta pt casa, el parca nu facea nimic in casa, totul a cazut pe mine. pur si simplu se vedea ca sunt tot timpul nemultumita.
asta e a doua saptamana de stat impreuna, eu am fost cateva zile plecata acasa si m-am mai relaxat, dar el parca tot numa in "comenzi" o tine. stiu ca eu sunt acasa si el lucreaza, dar am stat singura 3 ani, stiu ce si cand sa fac in casa, nu trebuie sa imi spuna el. el e genul la care totul trebuie pus la locul lui. eu fac curat in casa si tot ce trebuie, dar ma enerveaza sa imi spuna ce am de facut, le fac cand vreau eu.
astazi daca mai zice ceva cred ca o sa ii spun frumos ce cred, si sa ma lase sa imi fac treaba cand vreau eu. daca nu ii convine, nu are decat sa faca el.
sa nu intelegeti ca sunt genul care nu fac nimic, dar de exemplu nu spal vasele imediat dupa ce am mancat, le spal dupa 3-4 ore, nu vad ce e rau in asta....

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#740 2010-08-13 14:33:43

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

maryahs, nu e nimic rau in asta puss
eu am o vorba: daca vezi ca eu nu sunt in stare sau nu ma duce capul pune tu mana si fa, sau taci din gura si nu te plange

daca vrea menajera sa plateasca una, nu esti angajata lui sa faci ce si cand vrea el wink

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 19:38:36)

#741 2010-08-13 14:33:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mary, implica-l si pe el in treburile casnice, cat de putin, acum la inceput
e adevarat ca asa cum il inveti, asa il ai... nu-i nimic ca el lucreaza, roaga-l sa te ajute, apeleaza la orgoliul lui masculin (sa repare cate ceva, sa care sacose, ca sunt prea grele, sa te ajute la curatenie, ca tu nu ajungi... genul asta de lucuri)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.