homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-41

#761 2010-08-13 18:28:31

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Casatorie vs. concubinaj

eu ma refeream mai mult acei misogini crescuti in familii sa devina asa,nu neaparat la barbatii care n-au facut nimic acasa la parinti.al meu e si a fost un barbat muncitor care s- a descurcat singur de mic.si stie sa faca de toate.sunt fericita ca n-am un barbat care sta cu berea in mana la meciuri.1 la mana nu bea bere,decat ffffff rar,2 la mana nu suporta fotbalul.sunt norocoasa dance

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#762 2010-08-13 21:19:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pe al meu il apuca din cand in cand sa zica ca e dezordine in casa, si ca ar trebui sa mai aranjam si noi, dupa care se aseaza al calculator sa se joace, sau citeste, sau picteaza lol Dar noi am impartit treburile si in principui apartamentul arata decent.

#763 2010-10-15 16:57:44

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Casatoria e dovada de iubire si e bine sa treci pe la biserica sa ai si  binecuvantarea lui Dumnezeu.

#764 2010-10-15 18:54:48

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Off eu as vrea sa ma mut cu el meu, dar stiu ce fel de caracter are si cred ca nu am rezista mult timp fara sa ne ucidem lol
la el acasa maicasa facea totul, taicasu aducea bani in casa (au impreuna  firma de topografie, taicasu pe teren, maicasa cu partea de acte, proiecte etc) si el are impresia a taicasu este cel care face bani ca merge pe teren si face cadastre si faptul ca maicasa sta si realizeaza efectiv proiectul e un lucru infim. plus ca maicasa face totul in casa si taicasu nu.
lui i se pare cat se poate de normal, nu concepe sa se spele vasele, sa calce, sa faca de mancare sau sa iasa cu cainele afara. eventual sa dea cu aspiratorul si cu mopul, dar cam atat.

ma gandesc ca daca m-as muta cu el as ajunge un mic sclav pe plantatie, amandoi cu 8-9 ore cu munca, dar el linistit, eu cu facutul de mancare pentru "puiutul obosit", spalat vase, sters praful, calcat camasile.

sper ca este doar o faza a tineretii si ca o data cu inaintatul in varsta isi va schimba conceptiile, dar la cum ii stiu pe ai lui, nu cred ca se va intampla. se poate oare schimba o astfel de mentalitate? mai ales ca este bazata pe puterea exemplului?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#765 2010-10-15 19:14:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

coraline, tu stii sigur ca el gandeste asa ? pentru inceput zic sa deschizi niste discutii teoretice despre cum o sa fie daca va veti muta impreuna, cum veti face amandoi lucruri in casa (formulat frumos, nu :"vezi ca daca ne mutam o sa dai cu aspiratorul, da ?"), sau discutii despre alte cupluri, ca sa vezi cum gandeste ("ai vazut cum o ajuta Costel pe Getuta la spalat vasele ? ce frumos !"). dupa care cand va mutati impreuna stabiliti de la inceput niste lucruri, ii ceri ajutorul la modul clar si explicit, nu te apuci tu sa le faci pe toate sperand ca el isi va da seama sa te ajute, ca n-o sa fie asa. chiar daca el are ideile astea din familie, daca o luati de la inceput, cand totul e frumos si romantic si le faceti pe toate de drag si in gluma, altfel o sa le priveasca, nu ca pe o corvoada.

Publicitate

loading...

#766 2010-10-15 19:20:35

coraline
Addicted member

heim, da stiu sigur ca asa gandeste, mi-a spus-o de multe ori. cand o sa se puna problema sa ne mutam impreuna clar o sa discut cu el. eu sunt si genul foarte saritor care fac, dreg totul ca cel de langa mine sa fie fericit si sunt sigura ca se va intoarce impotriva mea, il rasfat si eu prea mult.
sper ca daca ne vom muta impreuna sa fie totul frumos si romantic, desi este puturos si invatat sa primeasca de-a gata totul, o sa am mult de munca cu dezvatul. maicasa l-a stricat mult de tot

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#767 2010-10-15 19:23:08

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Pt mine o gandire de genul asta e motiv sa termin relatia.

#768 2010-10-15 19:23:23

heimdall
Diamond member

atunci, cum ziceam, abine-te de la a face tu totul de la inceput, ca n-o sa mai ai scapare... pisiceste-te si tu pe langa el sa te ajute, ca el e barbat si puternic smile gasesti tu o metoda

#769 2010-10-15 19:29:24

Monica999
Hero member
Site

pff. de ce sa se pisiceasca? Pai daca te muti cu el si numai tu mucesti ca o sclava, atunci ii spui clar in fata, auzi bai, tie nu ti-e rusine sa stai ca boul si sa te uiti la mine cat muncesc dupa 8 ore de servici? Te doare mana sa ajuti? Mi se pare bun simt sa ajute, daca nu se simte, in nici un caz nu merge cu pisiceala, si s-ar putea sa nu mearga cu nimic.

Aaaa, si daca iti spune ca la el in familie, mama lui facea curat poti sa ii spui si tu frumos, ca si la tine in familie mama facea curat, dar acum nici mama ta, nici mama lui nu sunt cu voi sa faca curat. Punct.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-10-15 19:33:39)

#770 2010-10-15 19:30:53

heimdall
Diamond member

Pill, eu am zis in ideea ca a-i spune direct n-ar functiona, de vreme ce el se crede marele macho, ca asa a vazut in casa... vorba aia, mustele se prind cu miere lol
adica el chiar crede ca asa e normal, deci n-ar avea cum sa se simta  neutral

#771 2010-10-15 19:34:14

Monica999
Hero member
Site

Pai stii care e faza heim, daca nu functioneaza.. e cam trist.

#772 2010-10-15 19:35:53

heimdall
Diamond member

Stiu, Pill, dar am zis sa mai faca o incercare in ideea ca-l iubeste... ca asa nici eu n-as rezista, in primul rand imi creste tensiunea cand aud de idei din astea si mi-e ca s-ar lasa cu violenta

#773 2010-10-15 19:36:05

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

halla a scris:

Pt mine o gandire de genul asta e motiv sa termin relatia.

subscriu! dumbom

#774 2010-10-15 20:00:07

RedKiss
New member
Inregistrat: 2009-03-26

fetelor dar cum ati fi la gandul ca iubitul vostru e divortat si are un copil?ati lasa parintii sa se bage nefiind de acord cu asta?eu cu al meu ne intelegem de minune desi la inceput am avut cateva discutii cu parintii pe tema asta....

#775 2010-10-15 20:04:59

Monica999
Hero member
Site

Eu nu cred ca as putea sa fiu cu cineva divortat si cu un copil. Pur si simplu nu as putea sa ma indragostesc de o astfel de persoana pentru ca nu i-as da atentie, daaar, daca sa presupunem prin absurd ca s-ar intampla, atunci nu cred ca as da atentie la ce spun ai mei, in principiu nu le dau atentie lol

#776 2010-10-15 20:08:50

RedKiss
New member

Pai nici eu nu credeam sa ajung cu o persoana asa insa dupa experienta asta mi-am schimbat parerea,nimeni nu isi doreste un divortz dar astfel de lucruri se intampla...iar copilul nu are nici o vina,viata trebuie sa mearga inainte ptr fiecare....importanta este sinceritatea de la bun inceput,intre noi doi merge de minune suntem fericiti impreuna.big_smile

#777 2010-10-15 21:22:20

coraline
Addicted member

nu cred ca este motiv de terminat relatia pana cand nu vad cu ochii mei ca asa face tongue poate se da doar macho in fata mea acum si vrea sa ma convinga cumva sa fac eu asa, poate cand ne vom muta impreuna o sa am o surpriza.
pana una alta acum doar gura e de el. dar lui asa i se pare normal, asa a trait si asta stie, nici pe el nu il invinovatesc complet stiind ca a vazut-o pe maicasa facand tot la viata ei si fara sa se vaite, deci daca se poate de ce nu?

redkiss eu nu las parintii sa se bage indiferent de situatie, daca eu asa decid nu inteleg de ce sa las pe ei sa se bage peste mine, nu ei imi traiesc viata si nu ei vor suporta consecintele. daca eu decid sa umblu cu un puscarias, este totusi decizia mea, sunt fata mare si imi pot suporta consecintele alegerii.
asta e, e divortat, nu e ciumat, si parintii ar trebui sa intelega ca este fericirea ta la mijloc

#778 2010-10-15 22:08:25

RedKiss
New member

coraline a scris:

nu cred ca este motiv de terminat relatia pana cand nu vad cu ochii mei ca asa face tongue poate se da doar macho in fata mea acum si vrea sa ma convinga cumva sa fac eu asa, poate cand ne vom muta impreuna o sa am o surpriza.
pana una alta acum doar gura e de el. dar lui asa i se pare normal, asa a trait si asta stie, nici pe el nu il invinovatesc complet stiind ca a vazut-o pe maicasa facand tot la viata ei si fara sa se vaite, deci daca se poate de ce nu?

redkiss eu nu las parintii sa se bage indiferent de situatie, daca eu asa decid nu inteleg de ce sa las pe ei sa se bage peste mine, nu ei imi traiesc viata si nu ei vor suporta consecintele. daca eu decid sa umblu cu un puscarias, este totusi decizia mea, sunt fata mare si imi pot suporta consecintele alegerii.
asta e, e divortat, nu e ciumat, si parintii ar trebui sa intelega ca este fericirea ta la mijloc

Ai dreptate Coraline,au inteles pana la urma dar am avut ceva batai de cap cu ei nu stiu daca chiar au acceptat pe bune sau din obligatie pana la urma conteaza omul nu trecutul sau casnicia esuata si daca eu nu am o problema cu situatia asta nu vad ce ar avea ei... big_smile

#779 2010-10-21 00:35:21

Monica999
Hero member
Site

Eu cu al meu tot vorbim de nunta, familie si altele. Iti spun cam cum sta treaba cu el, si cam cum am observat ca sta treaba in general:

1. Mariajul parintilor lui a esuat

el: in fimilia lui toate mariajele au esuat, si e determinat sa demonstreze ca se poate si altfel
in general: cred ca oamenii vor sa demonstreze contrariul, sa arate ca se poate si altfel.

2. Este foarte preocupat de cariera

el: cariera este tot timpul pe planul 2, dupa mine si familie
in general: mi se pare normal ca o casnicie sa nu stea in calea carierei deci nu vad de ce ar fi o problema pentru cineva

3. Se teme de monotonie

el: suntem deja cel mai plictisitor cuplu privit din exterior, dar noi gasim o groaza de chestii minunate in monotonie.. deci nu cred ca se teme de ea
in general: sunt sigura ca multi oameni cu adevarat indragostiti au descoperit multe bucurii care vin cu monotonia, restul.. se tem de ea, evident

4. Nu agreeaza ideea de nunta

el: si-a spus parerea despre cum ar vrea sa fie nunta, i-am adus aminte ca in casnicie e democratie, dar la nunta, eu sunt tiran, si mi-a dat dreptate lol
in general: nu cred ca ar trebui sa le pese de nunta sau de nenunta, de oamenii care vin sau nu. Oricum, nu e un motiv bun sa nu te casatoresti, nu vrei nunta te duci cu 2 mrtori la starea civila si asta e. Nu in asta consta o casnicie

5. Nu este pregatit sa fie tata

el: al meu e mai mult decat pregatit, si vrea, dar tre sa ma astepte si pe mine sa cresc
in general: observ ca multi baieti vor sa fie tati. Cred ca barbatii s-au cam saturat de femeile care nu vad decat cariera in fata ochilor si nu au nici o urma materna in fiinta lor. Cei care se tem sa fie tati in general sunt chiar ei BIG BABIES

6. Inca nu poate renunta la libertate

el: al meu stie ca are toata libertatea pe care o vrea in orice situatie, deja stie ca nu mai e liber ca pasarea cerului, acum intervine o libertate a cuplului ca sa zic asa
in general: barbatii adevarat, care sunt intr-o relatie buna stiu ca deja au renuntat la libertati ( de a se culca cu nspe persoane etc.) cand au intrat intr-o relatie serioasa. Oficializarea relatiei nu schimba cu nimic asta. Dar sunt sigura ca multi barbati se tem de asta. Parerea mea e ca habar n-au ce castiga in locul unor 'libertati' frivole

7. Nu vrea sa renunte la propriile vise

el: are vise comune cu mine, si cele care nu sunt comune, i le suport in totalitate
in general: nu cred ca e un motiv serios. Nu cred ca exista persoane de genul, si daca exista inseamna ca sunt intr-o relatie care ii limiteaza, si care oricum nu ar duce la o casnicie buna

8. Nu isi poate permite inelul

el: I'm cheap, eu vreau inel de argint asa ca scapa ieftin (sper sa nu vina cu aur ca i'l bag pe gat lol )
in general: Sa fim seriosi, un inel de logodna poti sa il iei si cu 2 lei, ca nu asta conetaza ci gandul. daca are problema asta e o persoana foarte materialista, sau fata e foarte materialista si el isi face griji. Ambele cazuri... brrr

9. Crede ca mariajul te va schimba

el: nu cred ca crede asta (scuzati cacofonia)
in general: cred ca sunt muli care cred asta, dar nu vad ce ar fi diferit, mai ales daca ai stat impreuna cu persoana respectiva inainte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.