|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-41#761 2010-08-13 18:28:31
Re: Casatorie vs. concubinajeu ma refeream mai mult acei misogini crescuti in familii sa devina asa,nu neaparat la barbatii care n-au facut nimic acasa la parinti.al meu e si a fost un barbat muncitor care s- a descurcat singur de mic.si stie sa faca de toate.sunt fericita ca n-am un barbat care sta cu berea in mana la meciuri.1 la mana nu bea bere,decat ffffff rar,2 la mana nu suporta fotbalul.sunt norocoasa "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #762 2010-08-13 21:19:35Re: Casatorie vs. concubinajPe al meu il apuca din cand in cand sa zica ca e dezordine in casa, si ca ar trebui sa mai aranjam si noi, dupa care se aseaza al calculator sa se joace, sau citeste, sau picteaza Dar noi am impartit treburile si in principui apartamentul arata decent. Offline #763 2010-10-15 16:57:44
Re: Casatorie vs. concubinajCasatoria e dovada de iubire si e bine sa treci pe la biserica sa ai si binecuvantarea lui Dumnezeu. Offline #764 2010-10-15 18:54:48
Re: Casatorie vs. concubinajOff eu as vrea sa ma mut cu el meu, dar stiu ce fel de caracter are si cred ca nu am rezista mult timp fara sa ne ucidem Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #765 2010-10-15 19:14:55
Re: Casatorie vs. concubinajcoraline, tu stii sigur ca el gandeste asa ? pentru inceput zic sa deschizi niste discutii teoretice despre cum o sa fie daca va veti muta impreuna, cum veti face amandoi lucruri in casa (formulat frumos, nu :"vezi ca daca ne mutam o sa dai cu aspiratorul, da ?"), sau discutii despre alte cupluri, ca sa vezi cum gandeste ("ai vazut cum o ajuta Costel pe Getuta la spalat vasele ? ce frumos !"). dupa care cand va mutati impreuna stabiliti de la inceput niste lucruri, ii ceri ajutorul la modul clar si explicit, nu te apuci tu sa le faci pe toate sperand ca el isi va da seama sa te ajute, ca n-o sa fie asa. chiar daca el are ideile astea din familie, daca o luati de la inceput, cand totul e frumos si romantic si le faceti pe toate de drag si in gluma, altfel o sa le priveasca, nu ca pe o corvoada. Offline Publicitateloading...
#766 2010-10-15 19:20:35
Re: Casatorie vs. concubinajheim, da stiu sigur ca asa gandeste, mi-a spus-o de multe ori. cand o sa se puna problema sa ne mutam impreuna clar o sa discut cu el. eu sunt si genul foarte saritor care fac, dreg totul ca cel de langa mine sa fie fericit si sunt sigura ca se va intoarce impotriva mea, il rasfat si eu prea mult. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #767 2010-10-15 19:23:08
Re: Casatorie vs. concubinajPt mine o gandire de genul asta e motiv sa termin relatia. Offline #768 2010-10-15 19:23:23
Re: Casatorie vs. concubinajatunci, cum ziceam, abine-te de la a face tu totul de la inceput, ca n-o sa mai ai scapare... pisiceste-te si tu pe langa el sa te ajute, ca el e barbat si puternic gasesti tu o metoda Offline #769 2010-10-15 19:29:24Re: Casatorie vs. concubinajpff. de ce sa se pisiceasca? Pai daca te muti cu el si numai tu mucesti ca o sclava, atunci ii spui clar in fata, auzi bai, tie nu ti-e rusine sa stai ca boul si sa te uiti la mine cat muncesc dupa 8 ore de servici? Te doare mana sa ajuti? Mi se pare bun simt sa ajute, daca nu se simte, in nici un caz nu merge cu pisiceala, si s-ar putea sa nu mearga cu nimic. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-10-15 19:33:39) Offline #770 2010-10-15 19:30:53
Re: Casatorie vs. concubinajPill, eu am zis in ideea ca a-i spune direct n-ar functiona, de vreme ce el se crede marele macho, ca asa a vazut in casa... vorba aia, mustele se prind cu miere Offline #771 2010-10-15 19:34:14#772 2010-10-15 19:35:53
Re: Casatorie vs. concubinajStiu, Pill, dar am zis sa mai faca o incercare in ideea ca-l iubeste... ca asa nici eu n-as rezista, in primul rand imi creste tensiunea cand aud de idei din astea si mi-e ca s-ar lasa cu violenta Offline #773 2010-10-15 19:36:05
Re: Casatorie vs. concubinaj
subscriu! Offline #774 2010-10-15 20:00:07
Re: Casatorie vs. concubinajfetelor dar cum ati fi la gandul ca iubitul vostru e divortat si are un copil?ati lasa parintii sa se bage nefiind de acord cu asta?eu cu al meu ne intelegem de minune desi la inceput am avut cateva discutii cu parintii pe tema asta.... Offline #775 2010-10-15 20:04:59Re: Casatorie vs. concubinajEu nu cred ca as putea sa fiu cu cineva divortat si cu un copil. Pur si simplu nu as putea sa ma indragostesc de o astfel de persoana pentru ca nu i-as da atentie, daaar, daca sa presupunem prin absurd ca s-ar intampla, atunci nu cred ca as da atentie la ce spun ai mei, in principiu nu le dau atentie Offline #776 2010-10-15 20:08:50
Re: Casatorie vs. concubinajPai nici eu nu credeam sa ajung cu o persoana asa insa dupa experienta asta mi-am schimbat parerea,nimeni nu isi doreste un divortz dar astfel de lucruri se intampla...iar copilul nu are nici o vina,viata trebuie sa mearga inainte ptr fiecare....importanta este sinceritatea de la bun inceput,intre noi doi merge de minune suntem fericiti impreuna. Offline #777 2010-10-15 21:22:20
Re: Casatorie vs. concubinajnu cred ca este motiv de terminat relatia pana cand nu vad cu ochii mei ca asa face poate se da doar macho in fata mea acum si vrea sa ma convinga cumva sa fac eu asa, poate cand ne vom muta impreuna o sa am o surpriza. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #778 2010-10-15 22:08:25
Re: Casatorie vs. concubinaj
Ai dreptate Coraline,au inteles pana la urma dar am avut ceva batai de cap cu ei nu stiu daca chiar au acceptat pe bune sau din obligatie pana la urma conteaza omul nu trecutul sau casnicia esuata si daca eu nu am o problema cu situatia asta nu vad ce ar avea ei... Offline #779 2010-10-21 00:35:21Re: Casatorie vs. concubinajEu cu al meu tot vorbim de nunta, familie si altele. Iti spun cam cum sta treaba cu el, si cam cum am observat ca sta treaba in general: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|