|
Nu esti logat.
Cum i-ati spune k va fi tatic ;)#1 2007-10-28 22:49:48
cum i-ati spune k va fi tatic ;)fetele tot am stat si mam gandit ....si sunt ff curioasa cum i-ati spune iubytului vostru k va fi tatic .?....ati preagati ceva special...sau ce ati face? Love is everything!!! Offline #2 2007-10-28 22:55:10
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)hehe....as face ceva traznit cu sigurantza...sa-i testez inima ma gandeam la un mom dat sa-i iau o pereche de botosei...sa i-o trimit la serviciu (k probabil atunci o sa iaba serviciu) sau cva d genu asta... oricum..o sa fie traznit Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2007-10-28 23:04:58
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)daca i-as spune asta acum nu cred ca ar fi asa incantat Offline #4 2007-10-29 00:28:13
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)) eu daca i'as spune acum ar zice: "iti platesc pensia alimentara si pa" , asa imi zice cand il intreb ce s'ar intampla daca raman, dar stiu sigur ca nu ar face asta asa ca nu il judecati ca glumeste . Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2007-10-29 01:27:32
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)E greu sa astepti cand esti in asemenea situatie si stii ca el isi doreste sa aveti un copil impreuna. Eu una n-am mai avut rabdare nici sa-l astept sa vina de la serviciu,daramite sa mai pregatesc ceva special. Cum am vazut cele 2 liniute pe test am pus mana pe telefon si am butonat un mesaj lung, lung ... in care ii ceream sa astepte o pauza, sa se aseze pe un scaun, sa-si aprinda o tigara, sa traga aer in piept si sa citeasca restul ... Printre altele ii spuneam ca in curand vor fi in mine 2 inimi care vor bate numai pentru el. Ceva de genul asta. Nu mai tin minte exact, ca a trecut mult de atunci. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-29 01:36:42
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)
e foarte frumoasa faza asta cu " 2 inimi care vor bate numai pentru el " Offline #7 2007-10-29 01:54:08
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)suna a cliseu ... dar n-am gasit altceva atunci in graba. Simteam ca lesin de emotie daca mai asteptam cateva secunde... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #8 2007-10-29 01:56:47
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)Da...si ideea lui Anka_Lala e buna...cu hainutele de copii. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2007-10-29 02:06:59
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)I-as zice ca sunt insarcinata si ca tin copilul indiferent daca el vrea sau nu, dar daca vrea, trebuie sa demonstreze ca e demn sa intre in viata noastra, daca nu vrea, poate sa se care k nu voi astepta niciodata nimic de la el. Probabil putin mai elevat dar ideea esentiala cam asta ar fi... Nujt daca ash fi chiar atat de badaranca, sa o zic exact sub forma asta.. Oricum, i-as zice direct, n-as astepta sa ii dau botosei sau chestii. Daca as sti sigur ca si el isi doreste copil, poate as spune-o intr-un cadru mai.. romantic, gen as pregati o cina romantica, cu lumanarele si chestii, iar dupa masa ash pune o melodie romantica si m-ash ridica in picioare, l-as lua de mana ca si cum as vrea sa-l invit sa dansam, dar i-as pune mana pe burtica mea si ash zice ceva gen "tati, stii ca te iubesc?" "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #10 2007-10-29 07:15:54
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)cate texte pregatisem...astazi avem 6 ani de cand suntem impreuna si el abia azi trebuia sa afle...urma sa primeasca o echografie felicitare dar nu ai rabdare in momente de genul asta...asa ca eu l-am sunat pur si simplu si i-am spus ca suntem insarcinati mami de minuni Offline #11 2007-10-29 08:04:30
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)as dansa pe strada de fericire:p...dar pana la primul bebe mai am vro 3 anisori de asteptat:( lov u Offline #12 2007-10-29 13:08:21
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)nu stiu cum,dar abia astept momentul ala! Offline #13 2007-10-29 13:14:13
asa si noi,doar ca a nostra e blondutza Offline #14 2007-10-29 13:14:52
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)eu am asteptat 4 zile... (numai sufletul meu stie cum) pana am implinit un an de la casnicie. Si i-am facut o felicitare in care i-am lipit testul si am luat o pereche de botosei. in felicitare scria asa: "Sper ca la anul sa te descurci la fel de bine in functia de TATIC cum te descurci in cea de SOT" ... Si pe pagina urmatoare " Pe langa faptul ca te iubesc enorm asta e cadoul meu de aniversare: (si am lipit testul). A tremurat 3 zile.... imi aduc aminte cu mare placere Offline #15 2007-10-29 13:17:19
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)uau...deci ai rezistat noi nu mami de minuni Offline #16 2007-10-29 13:17:27
ce frumosssssssss:X Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #17 2007-10-29 13:29:26
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)oare numai in mine nu sunt dezvoltate simturile astea materne? am 22 de ani si..nu ma vad facand un copil... nici macar eu nu pot concepe asta, daramite sa-mi imaginez cum ar reactiona el. Offline #18 2007-10-29 13:36:45
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)n-ai nicio problema. cand va fi timpul vei sti. mami de minuni Offline #19 2007-10-29 13:37:43
Re: cum i-ati spune k va fi tatic ;)nu ai nici o problema... dorinta vine cu timpul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|