|
Nu esti logat.
Cel mai mare vis al vostru!!!!!-3#39 2009-07-07 19:38:37
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!in momentul asta... sa fie bebe sanatos si noi la fel sa-l crestem Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #40 2009-07-07 20:36:43
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!eu as vrea sa schimb mentalitatea unor anumiti oameni, apoi as vrea sa treaca 4 ani sa ma pot marita si sa am un bebe cu iubitul meu evident si nu in ultimul rand as vrea pt parintii mei sanatate si toate cele bune deoarece chiar merita Offline #41 2009-07-07 20:56:04
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!cel mai mare vis al meu e sa am vre'o 50 de kg Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #42 2009-07-07 21:00:08
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!Sa fim si eu si cei din jurul meu sanatosi si impliniti pe toate planurile . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #43 2009-07-07 21:01:37
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!sa am o familie fericita,si sa nu ne lipseasca nimic Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#44 2009-07-08 01:14:10
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!cel mai mare vis (sper eu si realizabil) - sa fiu in stare sa -l recunosc pe cel care mi-e suflet pereche ... sa fac o familie cu el, sa am 2 copii si sa fim cu totii sanatosi si fericiti. n-as vrea sa aleg gresit, sa nu fim fericiti si sa se ajunga la despartiri de familie. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #45 2009-07-08 01:32:47
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!cel mai mare vis al meu este sa am o familie fericita si sa fim toti sanatosi, am copii si sa ii cresc asa cum am fost eu educata, sa ii vad impreuna cu parintii mei la plimbare iubesc si sunt iubita Offline #46 2009-07-08 01:50:00Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!
ooo daa sunt de acord cu crimele astea El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #47 2009-07-08 05:24:40
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!sa fiu independenta,asta ar fi cel mai important,nu cel mai mare vis... Offline #48 2009-07-08 07:39:43
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!
jos palariasunt total de acord! SA-I FACEM PRAF SI SA SE INTOARCA IN INDIA. asta-i treaba Offline #49 2009-07-08 07:58:25
minunat,ce sa zic.... Offline #50 2009-07-08 13:00:26
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!eu vreau sa am o casa a mea si o masina rosie one day we're gonna get somehow... Offline #51 2009-07-08 13:02:40
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!eu vreau sa fac o fac si sa raman cu iubi mei pt totdeauna....aaa si sa scap de stres Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #52 2009-07-08 16:23:46
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!Avem cumva printre noi vre-un pestisor auriu si eu nu stiu??da?da? Pai atuuuuuunci ... Ultima oara a fost editat de addicted (2009-07-08 16:25:53) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #53 2009-07-08 16:32:09
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!sa mai traiasca bunica mea macar pana cand voi avea si eu un copil, pentru ca asta ar insemna sa-i implinesc eu ei cea mai mare dorinta pe care o mai are in viata asta si nu e nimic pe lume ce n-as face pentru ea. sa-l am pe tata langa mine mereu si sa fie sanatos. sa am un copil in 2010 si da, ultima dorinta si poate cea mai mare: sa mor inaintea sotului meu, pt ca in mod sigur n-as supravietui pierderii lui (suna morbid, stiu, dar asa simt ) Offline #54 2009-07-08 16:35:55
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!imi doresc sa imi iasa din cap anumite fixuri pe care le am eu, sa ma casatoresc cu iubi, sa fiu fericita, sa imi gasesc un serviciu bun (implicit sa am o functie ok), sa fiu sanatoasa pt ca in ultima vreme nu prea sunt, sa am doi copilasi si sa fiu fericita. desigur vreau sanatate si familiei mele Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #55 2009-07-08 16:59:09
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!la mine mereu prima dorinta se leaga de sanatate. imi doresc ca noi si familiile noastre sa fim sanatosi. apoi dorinte ar mai fi: sa ne mearga bine toata viata in casnicia care se apropie , sa fie bunica lu iubi sanatoasa macar pana la anul sa ne vada imbracati in mire si mireasa si sper eu din tot sufletul sa apuce si nasterea primului ei stranepot (tin mult la ea deoarece eu nu mai am bunici), sa fim aman2 impliniti profesional si sa putem asigura un viitor cat mai bun copilului/copiilor nostri ce vor urma,sa ne luam cat mai repede o casuta in conditii bune si sa vizitam toata lumea. aaa si pisicu nostru sa creasca sanatos pe langa noi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #56 2009-07-08 19:28:26
Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!daca ar fi sa insir toate lucrurile la care visez.... s-ar face dimineata. To the world you may be one person, but to one person you may be the world! The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves. Offline #57 2009-07-08 22:48:02
si eu vreau sa ajung expert bancar:D sau inspector la garda finaciara Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|