homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cel mai mare vis al vostru!!!!!-3

#39 2009-07-07 19:38:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: cel mai mare vis al vostru!!!!!

in momentul asta... sa fie bebe sanatos smile si noi la fel sa-l crestem smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2009-07-07 20:36:43

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

eu as vrea sa schimb mentalitatea unor anumiti oameni, apoi as vrea sa treaca 4 ani sa ma pot marita si sa am un bebe hjarta cu iubitul meu evident lol si nu in ultimul rand as vrea pt parintii mei sanatate si toate cele bune deoarece chiar merita hjarta

#41 2009-07-07 20:56:04

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

cel mai mare vis al meu e sa am vre'o 50 de kg lol

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#42 2009-07-07 21:00:08

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Sa fim si eu si cei din jurul meu sanatosi si impliniti pe toate planurile hjarta.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#43 2009-07-07 21:01:37

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa am o familie fericita,si sa nu ne lipseasca nimic hjarta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2009-07-08 01:14:10

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

cel mai mare vis (sper eu si realizabil) - sa fiu in stare sa -l recunosc pe cel  care mi-e suflet pereche ... sa fac o familie cu el, sa am 2 copii si sa fim cu totii sanatosi si fericiti. n-as vrea sa aleg gresit, sa nu fim fericiti si sa se ajunga la despartiri de familie.
pe locul al2-lea -  sa n-am probleme (prea mari) in cariera, sa mearga totul asa cum trebuie, mai ales ca voi fi  medic.

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#45 2009-07-08 01:32:47

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

cel mai mare vis al meu este sa am o familie fericita si sa fim toti sanatosi, am copii si sa ii cresc asa cum am fost eu educata, sa ii vad impreuna cu parintii mei la plimbare
in cariera sper sa imi mearga bine, sa am un salariu care sa imi permita sa imi intretin familia

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#46 2009-07-08 01:50:00

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

deadrose a scris:

soulfly a scris:

deadrose a scris:

sa omor toti tiganii big_smilebig_smilebig_smile

Pai asta ar fi cel mai tare mod de a ramane in istorie lol

big_smile

ooo daa lol sunt de acord cu crimele astea big_smile
cel mai mare vis este sa a o familie, sa am doi copii frumosi, nascuti din noaptea noastra instelata de dragoste smile sa fim sanatosi si fericiti si sa traim pana la adanci- batraneti smile noi si cei dragi noua smile daca lucrurile astea sunt ok... vom avea si cariere, si banuti.. ne vom si plimba sa vedem lumea asta smile vom fii impliniti si fericiti! hjarta

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#47 2009-07-08 05:24:40

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

sa fiu independenta,asta ar fi cel mai important,nu cel mai mare vis...
nu am visuri mari(sau nu le numesc asa pentru ca sunt cat se poate de realizabile:P ,trebuie doar sa am rabdare)....vreau sa imi iau permisul,vreau un job care sa'mi aduca mai multe satisfactii(o cariera)..vreau masina mea hjarta ...iar dupa toate astea...o luna de miere minunata teiubesc ....
si mai vreau eu mai multe,dar astea primeaza smile

#48 2009-07-08 07:39:43

{GoW}Clau
New member
Inregistrat: 2009-07-01

deadrose a scris:

jos palariasunt total de acord! SA-I FACEM PRAF SI SA SE INTOARCA IN INDIA.  big_smile  box

asta-i treaba

#49 2009-07-08 07:58:25

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

{GoW}Clau a scris:

deadrose a scris:

jos palariasunt total de acord! SA-I FACEM PRAF SI SA SE INTOARCA IN INDIA.  big_smile  box

minunat,ce sa zic....
de parca ar fi toti la fel.... neutral

#50 2009-07-08 13:00:26

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

eu vreau sa am o casa a mea si o masina rosie big_smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#51 2009-07-08 13:02:40

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

eu vreau sa fac o fac si sa raman cu iubi mei pt totdeauna....aaa si sa scap de stres rotfl

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#52 2009-07-08 16:23:46

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Avem cumva printre noi vre-un pestisor auriu si eu nu stiu??da?da?big_smile Pai atuuuuuunci ...
Sa-mi fie familia sanatoasa, cu aceeasi putere de munca ca pana acum, sa ma implinesc pe plan profesional, sa fiu fericita cu iubitul meu siii una mica mica daca se poate... sa am vreo 50kg big_smile

P.S: daca, chiar avem un pestisor printre noi si e dispus sa ne indeplineasca dorintele, sa-mi spuna sa-i las adresa sa-mi trimita factura  chicot

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-07-08 16:25:53)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#53 2009-07-08 16:32:09

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

sa mai traiasca bunica mea macar pana cand voi avea si eu un copil, pentru ca asta ar insemna sa-i implinesc eu ei cea mai mare dorinta pe care o mai are in viata asta si nu e nimic pe lume ce n-as face pentru ea. sa-l am pe tata langa mine mereu si sa fie sanatos. sa am un copil in 2010 si da, ultima dorinta si poate cea mai mare: sa mor inaintea sotului meu, pt ca in mod sigur n-as supravietui pierderii lui (suna morbid, stiu, dar asa simt sad )

#54 2009-07-08 16:35:55

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

imi doresc sa imi iasa din cap anumite fixuri pe care le am eu, sa ma casatoresc cu iubi, sa fiu fericita, sa imi gasesc un serviciu bun (implicit sa am o functie ok), sa fiu sanatoasa pt ca in ultima vreme nu prea sunt, sa am doi copilasi si sa fiu fericita. desigur vreau sanatate si familiei mele hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#55 2009-07-08 16:59:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la mine mereu prima dorinta se leaga de sanatate. imi doresc ca noi si familiile noastre sa fim sanatosi. apoi dorinte ar mai fi: sa ne mearga bine toata viata in casnicia care se apropie hjarta, sa fie bunica lu iubi sanatoasa macar pana la anul sa ne vada imbracati in mire si mireasa si sper eu din tot sufletul sa apuce si nasterea primului ei stranepot (tin mult la ea deoarece eu nu mai am bunici), sa fim aman2 impliniti profesional si sa putem asigura un viitor cat mai bun copilului/copiilor nostri ce vor urma,sa ne luam cat mai repede o casuta in conditii bune si sa vizitam toata lumea. aaa si pisicu nostru sa creasca sanatos pe langa noi

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#56 2009-07-08 19:28:26

Heart
New member
Inregistrat: 2006-10-13

daca ar fi sa insir toate lucrurile la care visez.... s-ar face dimineata.

In momentul de fata cel mai mare vis e sa am casuta mea. Ma obsedeaza de vreo 2 ani dar din pacate o sa ramana la stadiul de vis. sper doar sa vina si ziua in care o sa devina realitate.  signof10

To the world you may be one person, but to one person you may be the world!

The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves.

#57 2009-07-08 22:48:02

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

_yohana_ a scris:

AdA_Ad9 a scris:

cel mai mare vis in moemntul de fata,este sa fiu alaturi de iubitul meu,sa pot sa il privesc in ochi,sa il pot simti langa mine... sad
daca as putea sa fac o vraja,acum as vrea sa fug de toate si sa fiu langa el,sa il stranag in brate si sa nu ii mai dau drumul niciodata....

da...si eu....dar pe langa asta un mare vis de-al meu.....sa lucrz intr-o banca si sa am o functie importanta....

si eu vreau sa ajung expert bancar:D sau inspector la garda finaciara sm

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.