homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor: traseu Gara de Nord - Politehnica

#1 2007-10-29 18:44:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ajutor: traseu Gara de Nord - Politehnica

Salutare!

As avea nevoie de ajutorul fetelor din Bucuresti: miercuri am un interviu in Buc, pe Vasile Milea, la reprezentanta Vodafone. Problema e, ca nu prea stiu cum sa ajung, eu fiind brasoveanca sad Am inteles ca e o linie de metrou de la gara pana la Politehnica, dar nu stiu care e aia... Ma puteti ajuta cu cateva indicati, pls pls? Multumesc!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2 2007-10-29 18:46:04

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Ajutor: traseu Gara de Nord - Politehnica

poti sa iei troleibuzul......62 sau 71...te lasa acolo

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-10-29 18:48:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ms mult! Ai idee aproximativ cate statii trebuie sa ma duc? smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2007-10-29 19:14:14

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

nu prea....dar o sa urci la un mom un mini deal...pe la cotroceni......dupa ce urci dealu imediat e o statie (la piata leu) iar apoi mai urmeaza o intersectie......acolo trebuie sa cobori. Oricum pe partea stanga e facultatea....iar pe dreapta se vede cladirea Vodafone.........e mare....nu ai cum sa o ratezi.

Daca intrebi unde trebuie sa cobori la Apaca sigur o sa stie cineva

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#5 2007-10-29 19:19:09

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

cred ca si troleul 93 din gara de nord si autobuzul 105 sunt bune! succes la interviu!

Publicitate

loading...

#6 2007-10-29 20:19:00

adineloo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-07

de la gara de nord poti lua troleibuzul 62 cu care vei merge 5 statii. dupa care cobori si te intorci, pe acelasi tortuar pe care cobori vreo 200 de metri, exact pana in intersectie, dupa care faci stanga si vei vedea sediul. nu iti recomand 71 pentru ca zilele astea circula foarte greu, chiar deloc as putea spune.
mai poti lua 93 cu care vei merge tot 5 statii dar cand o sa cobori o sa fie nevoie sa traversezi intersectia. iar 105 dat fiind faptul ca are traseul modificat nu stiu sigur cate statii sa mergi (4 sau 5 oricum) si te va lasa la fel ca si 93.
oricum sediul nu ai cum sa il ratezi, e foarte mare.

bafta la interviu

#7 2007-10-29 21:03:26

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

cel mai sigur ar fi sa te uiti pe site ratb/metrorex smile

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#8 2007-10-29 21:16:07

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

vasile milea se numeste statia de acolo tongue iar vodafone e dupa colt inapoi cum ar veni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.