|
Nu esti logat.
Scurgere maro-rosiatica-2#20 2007-10-30 14:52:40
Re: Scurgere maro-rosiaticaofff multumesc mult pt raspunsuri...o sa merg la doctor sambata..ma duc fie ce o fi m as duce si mai devreme da lucrez si nu am cum.el are dureri....nu stiu sigur unde sa va spun ca nici nu imi spune concret....da o sa vb cu el azi si o sa il trimit de urgenta la un urolog Ultima oara a fost editat de bijulik (2007-10-30 14:52:50) Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #21 2007-10-30 14:54:26
Re: Scurgere maro-rosiaticaacum stiu multumesc Ultima oara a fost editat de bijulik (2007-10-30 15:27:40) Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #22 2007-10-30 14:58:56
Re: Scurgere maro-rosiaticabijulik am vazut ca te straduiesti sa editezi totusi nu asa se face. editat = un mesaj vechi la care vrei sa adaugi ceva nou...apesi editeaza in cadrul mesajul vechi pe care ti-l deschide si scrii acolo ce ai uitat sa scrii. nu apesi editeaza la fiecare mesaj scris ca asa nu faci nicio branza. ai warn. mami de minuni Offline #23 2007-11-16 01:16:23
Re: Scurgere maro-rosiaticarevin cu privire la problema pe care am adus-o in discutie pe la acest topic... problema mea consta in faptul ca menstruatia nu mi-a venit pe data de 8. nu stiu sigur daca a venit sau nu din cauza scurgerilor. trebua sa incep o folie noua de anticonceptionale pe data de 12. nu am inceput-o, iar la sfatul medicului am decis sa nu mai iau o luna, sa fac pauza. am facut si un test de sarcina pe 13 si a iesit negativ. am fost la medic iar la control i s-a parut trompa dreapta palpabila...ce poate sa insemne asta? poate sa insemne prezenta unei sarcini? pe data de 16 am avut un contact neprotejat. in conditiile acestea pot lua postinor? Ultima oara a fost editat de Domnitzaralu (2007-11-16 01:25:03) Offline #24 2007-11-16 07:00:26
Re: Scurgere maro-rosiaticasincer nu pot sa inteleg de ce nu intrebati la medic ce va nelinisteste.... adica ti-a palpat trompa dreapta si i s-a parut inflamata, sau ce? postinorul poti sa-l iei dupa contactul seexual cu risc, nu dupa atatea zile...avand in vedere data de 16, presupun ca e vorba de 16 octombrie....nu stiu. eu nu pot sa-ti dau un un raspuns clar avand in vedere ca sunt atatea lipsuri in enuntul tau... Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-16 08:34:07
Re: Scurgere maro-rosiaticadata contacului este de 15 noiembrie, am citit prost calendarul ieri. dar am intrebat ce poate sa insemne inflamarea trompei pt ca daca poate fi sarcina, postinorul este contraindicat Offline #26 2007-11-16 11:16:33
Re: Scurgere maro-rosiaticati-a dat tratament? te-a durut cand te-a palpat? asta inseamna trompa inflamata. mami de minuni Offline #27 2007-11-16 18:43:02
Re: Scurgere maro-rosiaticanu am avut dureri,nu mi-a dat tratament...urmeaza sa fac o ecografie. dar urgenta consta in faptul ca nu stiu ce sa fac: pot sau nu sa iau postinor? Offline #28 2007-11-16 18:51:46
Re: Scurgere maro-rosiaticapai de ce sa nu poti lua?daca a zis ca e trompa palpabila nu inseamna ca esti insarcinata.eu cred ca poti.daca era sarcina iti zicea clar. Ultima oara a fost editat de oana_u (2007-11-16 18:53:55) Offline #29 2007-12-02 21:19:14
Re: Scurgere maro-rosiaticaaoleu o iau de la capat! nu vreaaau! deci cred ca shtiti trecutul meu in materie de antibb..am luat novinette si yasmin si la ambele am avut spotting urat..spre hemoragie chiar! doctoritza de la planning mi'a recomandat jeanine..si chiar a zis sa nu ma sperii daca si'n pauza de 7 zile voi avea putin sange sau chiar deloc! a avut dreptate..n'am mai avut spotiting cu ele..m'am inteles super!!! dupa cateva luni le'am oprit...pt 2 luni.le'am luat acum..din a doua zi de menstruatie ca asha s'a nimerit(mi'a venit mai devreme si n'apucasem sa merg sa'mi cumpar..si era tarziu cand a venit) asta seara am luat a 6a pastila din folie..menstra mi'a trecut de ieri!(ieri dimineata 2 picaturi) dupa-masa am facut si sex si a fost ok....si acum..asta seara..pata rosie micutza pe chilot! cum e posibil...atatea zile n'are cum sa ma tina....menstra nu e..e spotting...cum se poate daca prima oara m'am inteles asha bine cu ele? 6 ani de dragoste Offline #30 2007-12-02 21:27:26
Re: Scurgere maro-rosiaticase poate sa reactioneze asa organismul la ele.daca le intrerupi si le reincepi nu inseamna ca nu o sa ai efecte secundare pe care prima data nu le-ai avut VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-12-02 21:28:19
Re: Scurgere maro-rosiaticasi tocmai o sa'mi pericliteze muntele! si pt munte le'am luat...grrrrrrr........... o sa fiu la o doua folie la munte..speram sa nu deci! 6 ani de dragoste Offline #32 2007-12-02 21:29:58
Re: Scurgere maro-rosiaticaexact vezi sui tu cum sta situatia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-12-09 02:23:52
Re: Scurgere maro-rosiatica
revin cu problema mea mai veche. dupa ce mi-a gasit trompa dreapta inflamata doctorul mi-a dat diagnostic de o posibila sarcina ectopica. 22 nov - sangerare din ce in ce mai abundenta. pe 24 am fost internata, mi-au facut analize. hemograma ok, secretie si urina ok, beta hcg 13.8 (valoarea este normala? doctora mi-a spus ca e negativ, dar am vazut pe tabele ca negativ este sub 5 ), am fost externata cu diagnostic de distrofie chistica dreapta metroragii, anexita. sangerarile s-au oprit pe 27 nov. ultima mentsruatie absolut certa :11 oct; urmatoarea : 8 noiem, incerta. acum trebuia sa imi vina pe 6 dec si a intarziat. ce sa fac? este posbil sa fi intarziat din cauza postinorului? ce ar putea fi? Offline #34 2007-12-09 16:29:32
Re: Scurgere maro-rosiaticacum adica incerta? inca nu e mare intarzierea...mai asteapta umpic... happy with him...inlove with him... Offline #35 2007-12-09 17:26:38
Re: Scurgere maro-rosiaticaadica aveam sangerari incepute cu 2 sapt inainte sa trebuiasca sa vina menstra si de aceea nu stiu daca a fost si menstruatie sau doar sangerare datorita, se pare, deocamdata, chistului spart Ultima oara a fost editat de Domnitzaralu (2007-12-09 17:30:45) Offline #36 2007-12-09 17:52:12
Re: Scurgere maro-rosiaticapai a venit aproximativ la data la care trebuia? si a aratat ca o menstra? happy with him...inlove with him... Offline #37 2007-12-09 22:54:06
Re: Scurgere maro-rosiaticapai ce sa vina la data care trebuia daca eu sangeram de la sfarsitul lui oct.....habar nu am....nu era f abundenta. deci daca a fost, s-or fi suprapus Offline #38 2007-12-10 00:40:53
Re: Scurgere maro-rosiaticacand ai luat postinorul? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|