|
Nu esti logat.
Rochii de mireasa...-2#20 2007-10-30 21:16:12
Re: Rochii de mireasa...mami de minuni Offline #21 2007-10-30 21:22:11
Re: Rochii de mireasa...Sunt superbe rochiile postate de voi fetelor It's over! Offline #22 2007-10-30 21:50:34
Re: Rochii de mireasa...
saraca it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #23 2007-10-30 22:00:47
Re: Rochii de mireasa...luna_amara m'am hotarat....a doua rochie postata de tine o voi purta!! super super! 6 ani de dragoste Offline #24 2007-10-30 22:08:53
Re: Rochii de mireasa...mie toate imi palc nush daca mas putea hotari ... bine nui cazu oricum da nah it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-30 23:12:37
Re: Rochii de mireasa...mie imi place cel mai mult cea de care a spus ana ca a avut-o finutza ei...este absolut superba...visul meu!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #26 2007-10-30 23:55:08
Re: Rochii de mireasa...bai deci eu nu am inteles niciodata ce e aia crinolina. eu_vreau... poate imi explici u Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #27 2007-10-31 00:23:39
Re: Rochii de mireasa...Crinolina nu-i scheletul ala din plastic sau fire de metal subtire care sustin fusta (rochia) si care ii mentin forma aia de clopot? Cand te asezi de fapt ti se ridica partea din fata a rochiei nu? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #28 2007-10-31 08:45:24
Re: Rochii de mireasa...asta e rochia pe care am avut-o eu http://www.donnaalba.ro/occo2/vis/vis.htm (rochia cristiana), doar ca eu i-am scos snuruletul de legat dupa gat... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2007-10-31 08:48:49
Re: Rochii de mireasa...Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #30 2007-10-31 08:51:44
Re: Rochii de mireasa...
dar rochia ta e superba, nicolle... Offline #31 2007-10-31 08:59:18
Re: Rochii de mireasa...Multumesc mult, mika , a fost "love at first sight". e dintr-un material gen satin culoarea untului, brodat cu perlute...am trecut prin adevarate aventuri pentru a pune mana pe rochia asta, era ultima croita cu cu un anumit tip de floricele si perlute...nu mi-a stat mie ca pe modelul din imagine, dar...a fost ok. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-11-29 16:08:39) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #32 2007-10-31 10:04:14
Re: Rochii de mireasa...chiar e o rochie frumoasa roxana si ti-a stat mai bine ca pe modelul lor mami de minuni Offline #33 2007-10-31 10:28:38
Re: Rochii de mireasa...Multumesc mult pentru complimente, Ana, pana la urma a fost bine si asa. Ca mireasa, de multe ori visezi la rochia cea mai cea, la nunta cea mai cea, insa realitatea nu permite mereu implinirea acestor vise. Eu imi stransesem din salarii ceva bani ca sa pot cotiza in plus la rochia de vis, insa au mai trebuit cumparate multe alte accesorii si atunci...am redistribuit banutii...pe machiaj, coafat, bijuuri, desuuri etc... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2007-10-31 10:34:00
Re: Rochii de mireasa...nici asta nu a fost rochia pe care o visam eu eu vroiam o rochie in carouri verzi dar n-avea cine sa mi-o faca...si asta a fost singura rochie si mare si cu verde pe care am gasit-o...bine...poate mai erau si altele...prima vazuta si singura luata asta a fost insa si nu imi pare rau. mami de minuni Offline #35 2007-10-31 11:03:53
Re: Rochii de mireasa...ai vrut sa fii Scarlett O'Hara la picnicul de la Doisprezece Stejari, bag seama... cu cine ai ramas pana la urma, cu Ashley sau cu Rhett? eu as zice Ashley... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2007-10-31 11:06:48
Re: Rochii de mireasa...exact era asa de vaporoasa rochia aia...eee...si palaria, si trasura...am ramas cu un ashley mai putin sters decat cel din carte mami de minuni Offline #37 2007-10-31 11:08:01
Re: Rochii de mireasa...Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-31 11:08:11) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #38 2007-10-31 19:53:43
Re: Rochii de mireasa...vai ce rochii frumoase ati avut fetelor...sa aveti toate casnicii cel putin la fel de frumoase ca rochiile pe care le-ati purtat ! Casa de piatra tuturor ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|