homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crema anticelulita afecteaza sarcina?

#1 2007-10-30 14:55:01

amira1234
New member
Inregistrat: 2007-10-22

crema anticelulita afecteaza sarcina?

Buna ziua....am si eu o intrebare? Daca stie cineva....sunt insarcinata in aproape 6 saptamani si deoarece celulita ma omoara....a devenit mult mai pronuntata ca inainte....Oare daca folosesc crema anticelulita cu extras de galbenele de la CosmeticPlant se poate sa fac un rau bebelusului din burtica mea? Sau ...oare ma ajuta cu ceva daca o folosesc? Atunci cand nu eram insarcinata si o foloseam era folositoare....dar acum? Va multumesc anticipat pentru raspuns si sa urez o zi buna!

#2 2007-10-30 14:56:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: crema anticelulita afecteaza sarcina?

lasa cremele anticelulita acum. ai tot timpul dupa ce nasti. oricum, gravida fiind, din pricina hormonilor, nu iti va disparea celulita....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-30 14:59:13

amira1234
New member
Inregistrat: 2007-10-22

multumesc pentru raspunsul prompt....speram si eu ca poate.....nu imi place deloc sa ma privesc in oglinda....si ma gandesc ca nici sotului meu nu-i prea place....desi nu am auzit nici un comentariu....ma gandeam doar...dar daca ziceti ca e din cauza hormonilor....o las balta pe moment....va multumesc....

#4 2007-10-30 15:03:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu te mai privi in oglinda urmatoarele luni. iti va placea din ce in ce mai putin ce vezi...sotul...sa faca bine sa ii placa daca nu sa poarte el sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.