|
Nu esti logat.
Respiratie urat mirositoare-2#20 2008-04-07 16:56:05
Re: respiratie urat mirositoaredup-aia il scupi si te clatesti bine, apoi te speli pe dinti. oricum, sa se duca din uleiul ala cat mai mult si sa nu-l inghiti. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #21 2008-04-08 09:12:35
Re: respiratie urat mirositoare
cunosc si eu tratamentul acesta. e intr-adevar bun. Se poate face o cura de doua saptamani. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #22 2008-04-08 09:43:34
Re: respiratie urat mirositoareeu is curioasa de explicatie daca ai bunavointa sa ne-o tastezi aici Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #23 2008-04-08 09:54:46
Re: respiratie urat mirositoarepai se zice ca functioneaza dupa principiul "vasului de sange" care leaga ficatul de limba, unde se acumuleaza toxine sub forma de sange negru, stagnant (stiu, deja is vreo 3 chestii care nu corespund cu ce se invata la anaotmie ). pe acelasi principiu functioneaza si la fel de babescul "taiat sub limba"... se spune ca se sectioneaza respectivul vas si, intr-adevar, curge mult sange de culoare neagra. despre care se considera ca e toxic... se lasa sa curga pana isi schimba culoarea/se opreste singur. chestia cu uleiul cica "extrage" toxinele din vasul ala fara sa mai tai ceva pe acolo... rezultatul e mai lent, dar acelasi. daca ai tinut neaparat... uite "explicatia" dar cu sau fara ea, chestiunea functioneaza pe bune.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2008-04-08 10:24:56
Re: respiratie urat mirositoarepai stiu ca taiatul ala sub limba era pt hepatita parca. oricum are o logica explicatia Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-08 10:40:29
Re: respiratie urat mirositoareare? e bine atunci.. eu stiam ca medicii nici nu vor sa auda de asta, cica nu ar exista un asemenea vas, nu poate fi sange care stagneaza in corp si toata chestia e "nefondata stiintific"... dar daca tu zici ca are logica, e ok pai e pt ficat in general... deci si pt hepatita. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #26 2008-04-08 10:47:45
Re: respiratie urat mirositoare
limba e puternic vascularizata din cate stiu eu. si sub limba intradevar sunt ceva vase de sange care is mai inchise la culoare. asa ca ... de ce nu ar avea logica? ma pun si fac si eu tratamentul sa vad ce se intampla. daca da rezultate mi-l zici pe ala cu 1 lg ulei 1 lg zeama de lamaie Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #27 2008-04-08 10:57:12
Re: respiratie urat mirositoareil caut si ti-l trimit mai incolo... (da e gretos rau, pe bune!! mie una mi-a placut prima parte, aia cu "mancat" numai sucuri). ideea era ca cica nu exista o vena care face legatura direct intre zona sublinguala si ficat... dar eu una n-am avut nevoie de dovezi stiintifice, daca "leacul" merge, e ok si gata, fara prea multe intrebari. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #28 2008-04-08 11:00:22
Re: respiratie urat mirositoarenu exista o vena care sa faca legatura dar sunt mai multe Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #29 2008-04-08 21:52:45
Re: respiratie urat mirositoaremai exista sau nu exista, cert e ca acest tratament da rezultate. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|