homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Are si prietenul meu o problema...-2

#20 2007-11-02 21:59:58

carcotasa01
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

Re: are si prietenul meu o problema...

pai si daca le-as opri as scapa de problema asta in caz ca o am?

Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii.

#21 2007-11-02 22:13:34

carcotasa01
Full member

crys_ty_na a scris:

anticonceptionalele favorizeaza aparitia candidozei...

crys_ty_na folosesti anticonceptionale?am citit intr-unul din mesaje ca mai iei din cand in cand biotics(e vreun medicament ceva, de unde il iau si eu)?as lua si eu preventiv...adica cum am mai zis senzatiile si scurgerea apare doar inainte de menstruatie...

#22 2007-11-02 22:27:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dap...iau anticonceptionale...si din cand in cand...cand ma simt ciudat sa zic asa...am mai avut candidoza si cam stiu cum debuteaza...iau o folie de biotics...si nu mai am pro dupaia...

happy with him...inlove with him...puss

#23 2007-11-02 22:57:45

carcotasa01
Full member

crys_ty_na a scris:

dap...iau anticonceptionale...si din cand in cand...cand ma simt ciudat sa zic asa...am mai avut candidoza si cam stiu cum debuteaza...iau o folie de biotics...si nu mai am pro dupaia...

crys_ty_na daca la femei candidoza apare in urma anticonceptionalelor(in cele mai multe cazuri) la barbati de la ce apare?

#24 2007-11-02 23:00:12

crys_ty_na
Platinum member

ei o iau de la noi tongue f rar se int sa faca si ei fara s o fi luat cumva de la noi...si atunci de cele mai multe ori sunt de vina antibioticele...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-02 23:00:52)

Publicitate

loading...

#25 2007-11-02 23:11:02

carcotasa01
Full member

prietenul meu a avut probleme cu rinichii acum 3-4 luni si a fost indopat de antibiotice...o fi de la el sau de la mine ca iau anticonceptionale?
scuze ca te stresez...puss

#26 2007-11-02 23:13:26

crys_ty_na
Platinum member

nu ma stresezi smile mai degraba de la tine...trebuie sa intelegi ca nu anticonceptionalele sunt bau-baul...ele in combinatie cu multe altele duc la aparitia candidozei...daca candidoza a aparut cand el lua antibiotice atunci e posibil sa fie de acolo problema...daca nu...atunci pur si simplu s a intamplat...nu are rost sa cautati "vinovatul" big_smile dar de cele mai multe ori noi suntem "vinovate" tongue

#27 2007-11-02 23:28:11

carcotasa01
Full member

asa m-am gandit si eu ... dar el mi se pare ca s-a cam racit de 2 zile de cand a aflat ca s-ar putea sa aiba candida si tot insista sa ma duc si eu(parca vrea sa imi zica ca eu sunt vinovata, ca din cauza mea are el acum probleme, numai ca o zice in tacere)...dar mie maine mai mult ca sigur imi vine menstruatia si nu cred ca pot sa ma duc la ginecologie asa sau sa imi fac analizele de secretie...nici macar nu si-a luat tratamentul de i l-a prescris la dermatologie...

#28 2007-11-02 23:33:54

crys_ty_na
Platinum member

asa sunt baietii cand vine vb de boli...mai ales pe comoara lor...tin minte si a meu ce ciudat o fost...pana s o lamurit in ce consta candidoza si ca nu e bts...deci nu l am inselat tongue stai linistita si mergi dupa menstra la medic...nu are rost sate agiti...se rezolva...si ce daca tu esti de vina...ia spunei ca bine...n o sa mai iau antibb ca mi provoaca candidoza si tie comportament de "bou"...si sa vezi ce o sa zica tongue

#29 2007-11-02 23:43:41

carcotasa01
Full member

mi-ai smuls un zambet si parca mi-ai facut curaj...am sa ma duc la ginecolog cand imi va trece menstruatia si am sa il tarasc si pe el dupa mine si am sa il duc la un urolog de data asta(apropo el a fost la dermatologie venerica... ceva de genul ca acolo l-a trimis pe el medicul de fam)...
ce imi recomanzi sa ma duc la particular sau sa imi iau trimitere sa ma duc la un medic recomandat de medicul de familie?
ca pana la urma ca sa vad ce am trebuie facute analizele secretiei,ca sa mi se dea un tratament adecvat...unde e mai bine?

#30 2007-11-03 14:18:48

crys_ty_na
Platinum member

mai bine cauta la medici ginecologi buni unul recomandat din orasul tau...oriunde ai merge...ori iti face examen ori te trimite undeva sa ti faci...esential e sa fie medicul bun...si bafta smile o sa treaca si asta big_smile

#31 2007-11-03 15:43:14

carcotasa01
Full member

o sa te tin la curent cu ce se va intampla si ce tratament imi vor recomanda

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.