Mic bazar-103
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
Re: mic bazar
Vand Hard Disk Seagate Barracuda 7200.12 de 500 GB, SATAII, 7200rpm, nou, cumparat pe 15.09.2009, 160 RON.
L-am achizitionat pentru uzul personal, insa, din cauza incompatibilitatii cu placa mea de baza, sunt nevoit sa il dau. Hdd-ul este nefolosit, neformatat...nou-nout. In pret intra si cablurile SATA si alimentare (ATA-SATA 6 pin). Bon fiscal + Garantie 2 ani.
Anunt valabil numai pentru Bucuresti ! Pretul nu este negociabil. L-am achizitionat la pretul de 210 RON, iar 30 RON au fost cablurile.
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
blackberry ii poti masura pe talpa sa imi zici cat au?k eu am piciorul km handicapat si nu mi se potrivesc numerele
Sa nu te astepti sa te salut!
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
1ul1an a scris:Vand Hard Disk Seagate Barracuda 7200.12 de 500 GB, SATAII, 7200rpm, nou, cumparat pe 15.09.2009, 160 RON.
L-am achizitionat pentru uzul personal, insa, din cauza incompatibilitatii cu placa mea de baza, sunt nevoit sa il dau. Hdd-ul este nefolosit, neformatat...nou-nout. In pret intra si cablurile SATA si alimentare (ATA-SATA 6 pin). Bon fiscal + Garantie 2 ani.
Anunt valabil numai pentru Bucuresti ! Pretul nu este negociabil. L-am achizitionat la pretul de 210 RON, iar 30 RON au fost cablurile.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 0820as.jpg
uuuuaaaauuuu si cate studii de piata am facut pana-n urma cu o luna, cand mi-am luat (cu riscul unei incompatibilitati cu placa de baza) un hdd de 640Gb cu 280lei, plus cablurile separat, alti bani;
pacat, mare pacat ca nu ne-am intalnit
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
mykutza a scris:blackberry ii poti masura pe talpa sa imi zici cat au?k eu am piciorul km handicapat si nu mi se potrivesc numerele
26, 5
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
iris2 a scris:1ul1an a scris:Vand Hard Disk Seagate Barracuda 7200.12 de 500 GB, SATAII, 7200rpm, nou, cumparat pe 15.09.2009, 160 RON.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 0820as.jpg
uuuuaaaauuuu si cate studii de piata am facut pana-n urma cu o luna, cand mi-am luat (cu riscul unei incompatibilitati cu placa de baza) un hdd de 640Gb cu 280lei, plus cablurile separat, alti bani;
pacat, mare pacat ca nu ne-am intalnit
Imi pare rau
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
- persifona
- Vizitator
Uite ce inseamna paperback: Paperback editions of books are issued when a company decides to release a book in a low cost format. The lack of a hard cover, stitched bindings, and frequently the use of cheaper paper, contribute to the inherent low cost of paperbacks, especially when compared to the average cost of hardcovers.
Daca ajung sa o iau, desi tipa cu care lucram eu si-a dat demisia, azi am aflat ti-o dau cu cat o iau, sper eu juma de pret. Nu intentionam decat sa incerc sa te scutesc de niste banuti, nu sa castig eu ceva
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
blackberry a scris:mykutza a scris:blackberry ii poti masura pe talpa sa imi zici cat au?k eu am piciorul km handicapat si nu mi se potrivesc numerele
26, 5
cum 26,5?k ai lu iuby care poarta 44 au 27..
Sa nu te astepti sa te salut!
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
fetele, am un ETERNITY de la Calvin Klein si as vrea sa-l dau. cineva interesat? 50 ml, EDP, luat din Franta in martie. nu m-am dat cu el decat o data pe mana si nu mi-a placut. in magazin, pe esantion, mirosea total diferit de piele, asa ca pot spune ca e nou pe aici am vazut ca cel mai mic pret la gramajul asta e 165 ron. eu l-as da cu 150. daca e cineva interesat, il trimit si prin posta, oriunde.
http://www.aoro.ro/calvin-klein/calvin- … de-parfum/
- blackberry
- Insomniac member
mykutza a scris:blackberry a scris:mykutza a scris:blackberry ii poti masura pe talpa sa imi zici cat au?k eu am piciorul km handicapat si nu mi se potrivesc numerele
26, 5
cum 26,5?k ai lu iuby care poarta 44 au 27..
ai facut gresit cred, nush.. astia, care se presupune ca au 40 da-s mai mici atat au .. sau poate depinde de model, nush de ce 44 au 27 cm.. o sa-i masor adidasii lu` iubi care poarta 42 si revin
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- blackberry
- Insomniac member
anabella_n a scris:fetele, am un ETERNITY de la Calvin Klein si as vrea sa-l dau. cineva interesat? 50 ml, EDP, luat din Franta in martie. nu m-am dat cu el decat o data pe mana si nu mi-a placut. in magazin, pe esantion, mirosea total diferit de piele, asa ca pot spune ca e nou pe aici am vazut ca cel mai mic pret la gramajul asta e 165 ron. eu l-as da cu 150. daca e cineva interesat, il trimit si prin posta, oriunde.
http://www.aoro.ro/calvin-klein/calvin- … de-parfum/
sa ma duc sa vad cum miroase.. daca-mi place, dau 130.
- blackberry
- Insomniac member
Aoro.ro | Parfumeria online
146 RON
Cumpara acum
Calvin Klein Eternity 100 ml Eau De Parfum
100 ml, nu 50...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
blackberry a scris:Aoro.ro | Parfumeria online
146 RON
Cumpara acum
Calvin Klein Eternity 100 ml Eau De Parfum
100 ml, nu 50...
whatever, de dimineata asta de 50 ml era la pretul pus de mine, iar promotia respectiva nu exista, de aia am dat si link, sa nu credeti ca vreau sa pacalesc pe cineva. in fine, nu stau in vanzarea lui, la fel de bine pot sa-l dau si cadou...daca-ti place cum miroase, poti sa-l comanzi de la ei, e un pret mai mult decat bun
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-12-08 16:38:33)
- blackberry
- Insomniac member
ok
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
fetelor.. am primit o trusa faina de farduri, asa ca m-am hotarat sa le dau pe cele pe care le am. in speciar dior, farduri mono si am si vreo 2-3 truse cu cate 5 culori fiecare (tot de la christian dior).. cam la jumatate de pret fata de cele din sephora. unele folosite, unele folosite de cateva ori, altele niciodata.. sunteti interesate? le fac poze?
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
si eu vreau farduri
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
persifona a scris:deealexx a scris:da :X asta :X azi am aflat de ea si tare mult mi`o doresc :-<
auzi, de ce pe linkul care mi l`ai dat tu, scrie ca "mai puteti citi din colectia Premium: ... " si e tot cartea asta, doar ca are alta copera si e mai ieftina.. zice ca e paperback..ce`i aia? :"> reciclata hartia sau ce? :p
daca ajungi sa o iei, cu cat mi`ai da`o ?:P
Uite ce inseamna paperback: Paperback editions of books are issued when a company decides to release a book in a low cost format. The lack of a hard cover, stitched bindings, and frequently the use of cheaper paper, contribute to the inherent low cost of paperbacks, especially when compared to the average cost of hardcovers.
Daca ajung sa o iau, desi tipa cu care lucram eu si-a dat demisia, azi am aflat :| ti-o dau cu cat o iau, sper eu juma de pret. Nu intentionam decat sa incerc sa te scutesc de niste banuti, nu sa castig eu ceva :)
daca ma poti ajuta, ti`as fi foarte recunoascatoare. sa ne incadram intr-un fel de "termen" = pana la sfarsitul anului, ca daca nu reusesti tu sa caut eu pe undeva mai ieftina? :)
ms de definitie cu paperback..ma gandeam si eu ca e o calitate mai scazuta..dar vroiam sa ma asigur ca n`are nicio legatura cu textul cartii.
te mai bazai eu sa te intreb :D multumesc mult :*
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|