homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mic bazar-143

#2699 2010-03-21 13:00:26

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

Re: mic bazar

LadyPink a scris:

Puccina, sa o masor pe a mea si daca ii vine bine, ti-o iau eu smile Sa aiba doua, sa fie trendy big_smile De curiozitate, ce rasa e a ta, ca sa imi dau seama daca alei mele i-ar veni bine daca zici ca e mare pentru ea... ?

uu Cutzu fashion big_smile a mea nu e saraca nici o rasa, e ca un lup in miniatura, putin mai mica decat un caniche de talie medie. Am incercat-o pe lupul prietenului (mare, batranel la 12 ani) dar ii era mica. Deci undeva la mijloc presupun sa fie. tongue
Ca idee, zgarda ale mele are 40 cm lungime.

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-03-21 15:03:09)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2700 2010-03-21 13:13:07

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

annabel,ce site e ala de pe care ai pus pozele de mai sus?
k vad k au lucruri misto

Sa nu te astepti sa te salut!

#2701 2010-03-21 13:30:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ai mail miku

#2702 2010-03-21 13:30:59

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ms puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#2703 2010-03-21 13:33:52

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Puccina a scris:

LadyPink a scris:

Puccina, sa o masor pe a mea si daca ii vine bine, ti-o iau eu smile Sa aiba doua, sa fie trendy big_smile De curiozitate, ce rasa e a ta, ca sa imi dau seama daca alei mele i-ar veni bine daca zici ca e mare pentru ea... ?

uu Cutzu fasion big_smile a mea nu e saraca nici o rasa, e ca un lup in miniatura, putin mai mica decat un caniche de talie medie. Am incercat-o pe lupul prietenului (mare, batranel la 12 ani) dar ii era mica. Deci undeva la mijloc presupun sa fie. tongue

Cutzu fashion indeed big_smile A mea e o corcitura cu labrador, nu-i nici flocoasa si nici nu da pe afara de "grasime" la gat... am masurat o zgarda mai veche din piele de-a ei si e cu vreo 2 cm mai mare decat asta a ta deci zic ca i-ar veni bine. Eu o scot cu d-aia cu zimti, ca nu ma inteleg cu ea la cum trage smile La inceput aveam cureluse... una pe saptamana se ducea lol Pana am trecut la fier, ca nu se mai putea  forgetit
Tu de unde esti?

Publicitate

loading...

#2704 2010-03-21 15:15:17

Puccina
Full member

LadyPink a scris:

Puccina a scris:

LadyPink a scris:

uu Cutzu fashion big_smile a mea nu e saraca nici o rasa, e ca un lup in miniatura, putin mai mica decat un caniche de talie medie. Am incercat-o pe lupul prietenului (mare, batranel la 12 ani) dar ii era mica. Deci undeva la mijloc presupun sa fie. tongue

Cutzu fashion indeed big_smile A mea e o corcitura cu labrador, nu-i nici flocoasa si nici nu da pe afara de "grasime" la gat... am masurat o zgarda mai veche din piele de-a ei si e cu vreo 2 cm mai mare decat asta a ta deci zic ca i-ar veni bine. Eu o scot cu d-aia cu zimti, ca nu ma inteleg cu ea la cum trage smile La inceput aveam cureluse... una pe saptamana se ducea lol Pana am trecut la fier, ca nu se mai putea  forgetit
Tu de unde esti?

Ooo cred ca e superba  hjarta E pui de e asa vioaie? a mea a rupt carabine la lese cat de tare tragea  lol
Sunt din Buc, daca nu esti de aici pot sa o trimit si prin posta, nu-i problema.

#2705 2010-03-21 17:07:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

E bine atunci, poate ne intalnim si cu animalutele ca sunt din Bucuresti smile nu mai e pui, a facut 4 ani in februarie, dar cu mersul in lesa... mai greu smile pe unde stai?

#2706 2010-03-21 17:08:39

Puccina
Full member

LadyPink a scris:

E bine atunci, poate ne intalnim si cu animalutele ca sunt din Bucuresti smile nu mai e pui, a facut 4 ani in februarie, dar cu mersul in lesa... mai greu smile pe unde stai?

Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si frumos  hjarta   daca vrei iti dau mail cu datele mele si vorbim pe mess

#2707 2010-03-21 21:57:50

Puccina
Full member

Eu tin sa va anunt ca ma retrag de pe acest topic si de pe acest forum, am inteles ce fel de oameni sunt pe aici. Imi pare rau daca jignesc persoanele neimplicate, dar deja se observa stilul "Halatul cat e domne halatul? aaa dincolo era mai ieftin".

Sper sa ii fie rusine persoanei care nu are ce face acasa decat sa stea la panda. Se stie cine este, o stiu si eu. Sper ca a avut mult de castigat de pe urma "binevointei" sale.  Chiar asa capra vecinului trebuie batuta, transata, eviscerata si tocata? Nu poate fiecare sa isi vada de viata lui?

Din nou imi cer scuze persoanelor neimplicate in mica mea problema.

#2708 2010-03-21 22:35:23

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Puccina, nu are sens sa pleci de aici din cauza unei persoane, indiferent despre cine e vorba..

#2709 2010-03-21 22:42:24

Puccina
Full member

Poate ca nu, dar trebuie sa recunosc ca m-am simtit foarte prost. Nu as vrea sa incep cine stie ce scandal, timp de 3 pagini sa postam numai injurii, eu ma simt bine aici, dar am observat o atat de mare neseriozitate ca mi-e si rusine. Sa fiu acuzata in mod voalat pe nedrept, sa mi se faca "antireclama" de parca as fi cine stie ce personalitate.. Ar face pe oricine sa se simta prost. Nu as vrea sa continui cu aceasta discutie pentru ca ar insemna sa inceapa un conflict la care nu doresc sa particip.

Alex2, m-ai facut totusi sa ma simt mai bine si pentru asta iti multumesc.

#2710 2010-03-21 22:47:13

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar totusi ce s-a intamplat ?  va Eu nu vad nicio discutie in contradictoriu  nustiu

#2711 2010-03-21 22:51:48

Puccina
Full member

Nu a existat nimic pe forum, discutiile au fost cu membrii ai forumului, dar prin alte mijloace.
Imi pare foarte rau ca am agitat apele. Eram doar suparata si am simtit nevoia sa imi spun oful.  supa

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-03-21 22:53:26)

#2712 2010-03-21 23:03:41

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu te intrista puccina sad

#2713 2010-03-21 23:09:01

Puccina
Full member

SoareleMeu a scris:

nu te intrista puccina sad

Mersi din suflet, nu stiti cat inseamna pentru mine  kram  kram Mai are omu si momente triste, important e ca trec.

#2714 2010-03-21 23:11:53

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

puss nu are rost  sa te consumi .... na ca e prima data cand pup si eu pe forum   partydance

#2715 2010-03-21 23:13:21

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

lol
nah unul si de la mine, ca sa iti treaca puss

#2716 2010-03-22 15:13:35

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Puccina a scris:

Nu a existat nimic pe forum, discutiile au fost cu membrii ai forumului, dar prin alte mijloace.
Imi pare foarte rau ca am agitat apele. Eram doar suparata si am simtit nevoia sa imi spun oful.  supa

Zi-mi mie cine te-a suparat ca mai vreau un warn lol
LE... sau ban lol

Ultima oara a fost editat de love_t (2010-03-22 15:13:53)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2717 2010-03-22 15:22:29

Puccina
Full member

love_t a scris:

Puccina a scris:

Zi-mi mie cine te-a suparat ca mai vreau un warn lol
LE... sau ban lol

lol  lol lasa, lasa, pastreaza-ti warn-urile ca poate mai ai nevoie de ele  lol

offtopic Fac tiramisu si papanasi, toata lumea e invitata  party

LadyPink a scris:

Puccina a scris:

LadyPink a scris:

uu Cutzu fasion big_smile a mea nu e saraca nici o rasa, e ca un lup in miniatura, putin mai mica decat un caniche de talie medie. Am incercat-o pe lupul prietenului (mare, batranel la 12 ani) dar ii era mica. Deci undeva la mijloc presupun sa fie. tongue

Tu de unde esti?

Buna, mai vrei sa iei zgarduta sau ... nu am mai avut nici o veste de la tine

SoareleMeu a scris:

puss nu are rost  sa te consumi .... na ca e prima data cand pup si eu pe forum   partydance

Ma bucur ca primul tau pupic l-am primit eu  rodnar It made me feel all warm and fuzzy inside  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-03-22 19:27:18)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.