homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mic bazar-74

#1388 2009-08-11 11:01:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: mic bazar

hai mai fete lol
poza aia e luata de pe site-ul celor de la triumph. iar pozele cu costumul le-am facut eu.
da, e asa cum zice skumpi cu femeile care il poarta. de asta l-am si postat aici, in ideea ca poate e cineva in situatia respectiva.

#1389 2009-08-11 11:29:56

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

skumpi a scris:

poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...

Pai eu cred ca, dimpotriva, burta si aripioarele sau colaceii ti se pun mai mult in evidenta cand porti ceva mulat pe tine. Eu cred ca te dezavantajeaza un astfel de costum.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1390 2009-08-11 22:33:12

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

eu caut ceva si nu gasesc nicaieri: poate stie cineva unde as putea gasi big_smile sau ma ajuta intr`un fel. platesc oricat angel
parfum sau chiar si spray de la adidas, culoarea rosie, sensual instinct.
caut de 2 ani si nu se mai fabrica sau nush, da nu mai dau de el grater( grater( grater(

I like the way you shake your ass around me partydance

#1391 2009-08-12 09:17:08

camysh
Moderator

pe okazii.ro ai cautat?

#1392 2009-08-12 16:26:20

debilika>:)
Full member
De la: mare..inghesuiala
Inregistrat: 2009-05-26

dap...si nu am gasit sad

I like the way you shake your ass around me partydance

Publicitate

loading...

#1393 2009-08-13 00:57:49

skumpi
Vizitator

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...

Pai eu cred ca, dimpotriva, burta si aripioarele sau colaceii ti se pun mai mult in evidenta cand porti ceva mulat pe tine. Eu cred ca te dezavantajeaza un astfel de costum.

ma refeream la o persoana care nu are o burta imensa sau niste colacei sa`i iasa afara din pantaloni... nu exista doar extreme...
eu de ex daca m,`as alege cu putina burtica si vergeturi dupa o eventuala nastere 100% as purta un asemenea costum smile

#1394 2009-08-13 12:34:00

pink_martini
Hero member
Site

skumpi a scris:

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

ma refeream la o persoana care nu are o burta imensa sau niste colacei sa`i iasa afara din pantaloni... nu exista doar extreme...
eu de ex daca m,`as alege cu putina burtica si vergeturi dupa o eventuala nastere 100% as purta un asemenea costum smile

Tot nu sunt de acord cu tine  lol

#1395 2009-08-13 12:52:58

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

Eu cred ca tu n-ai ce sa postezi rotfl
Fiecare cu parerea lui .. daca iti place intreg , porti intreg .. daca nu , NU .
Nu te obliga nimeni sa-l cumperi sau sa-ti placa lol .. Nu inteleg dc te agiti atata ..
Sunt zeci de motive pt. care ar fi folositoare costumele intregi .. dar se pare ca nu le stii lol
[ sorry 4  offtopic ]

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#1396 2009-08-13 18:23:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

un costum intreg il poti folosi daca nu ai coloana tocmai dreapta (scolioza, sau mai stiu eu ce ) mascheaza bine , poti sa fi perfecta dar sa ai coloana stramba mai mult sau mai putin

#1397 2009-08-13 18:31:31

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sau daca ai alunite, ceva pe burta si n ai voie sa iti expui burta la soare, sau vreo operatie recenta, cicatrice, etc.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1398 2009-08-13 20:55:22

skumpi
Vizitator

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

pink_martini a scris:

Tot nu sunt de acord cu tine  lol

da nu te`am obligat eu sa fii de`acord  roll

#1399 2009-08-13 20:57:46

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

sau daca ai alunite, ceva pe burta si n ai voie sa iti expui burta la soare, sau vreo operatie recenta, cicatrice, etc.

exact
aveam o colega care avea o operatie mare...pe burta in forma de L cu nush`cate copcii...si purta asa intreg ca nu avea fata bani sa`si faca operatie estetica... si nici nu putea purta costum in 2 piese pt ca era destul de scarboasa cicatricea si repet...era mare aprox. 10 cm in sus si vreo 10 in lateral  roll

#1400 2009-08-14 00:06:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

il poti purta doar daca iti place!dc adica tre sal porti numai daca ai vreun defect sau o operatie sau nus ce???eu am prietene care arata superb fara burata fara nimic si cateodata cand vin la mine la pisci vin cu costume de astea ...si is superbe...asa ca nu trebuie numai decat sal porti ca sa ascunzi ceva...

#1401 2009-08-14 01:33:19

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

pc_cutsa a scris:

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

[...] dar se pare ca nu le stii lol

lol  Vai, mor! lol  Gg!! rock

Sim y 

#1402 2009-08-14 13:56:29

pink_martini
Hero member
Site

pc_cutsa a scris:

pink_martini a scris:

skumpi a scris:

Fiecare cu parerea lui .. daca iti place intreg , porti intreg .. daca nu , NU .
Nu te obliga nimeni sa-l cumperi sau sa-ti placa lol .. Nu inteleg dc te agiti atata ..
Sunt zeci de motive pt. care ar fi folositoare costumele intregi .. dar se pare ca nu le stii lol
[ sorry 4  offtopic ]

huh ?  huh Io cred k tu n-ai ce sa postezi din moment ce te bagi in discutiile altora.
Si da, nu stiu care sunt avantajele sau de ce se poarta costumele intregi, tocmai de-aia am intrebat. Nu inteleg de ce te-ai trezit tu sa comentezi .... ?

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-08-14 13:58:22)

#1403 2009-08-14 14:18:01

camysh
Moderator

fete, am descoperit un site pe care completezi chestionare si esti platit pt asta, in general cu 5 lei pe chestionar. la 100 de lei adunati primesti banii prin mandat postal. poti face maxim 200 de lei pe luna smile
site-ul e serios, am citit si forumul lor si am vazut dovezi de plata wink
daca va intereseaza dati-mi un e-mail smile

#1404 2009-08-14 15:05:38

skumpi
Vizitator

pai ne intereseaza`
zi si aici big_smile ca probabil ne intereseaza pe mai multe lol

#1405 2009-08-14 16:27:49

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

si eu vreau sa stiu big_smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#1406 2009-08-14 18:18:59

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

si eu si eu

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.