Mic bazar-74
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: mic bazar
hai mai fete poza aia e luata de pe site-ul celor de la triumph. iar pozele cu costumul le-am facut eu. da, e asa cum zice skumpi cu femeile care il poarta. de asta l-am si postat aici, in ideea ca poate e cineva in situatia respectiva.
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
Pai eu cred ca, dimpotriva, burta si aripioarele sau colaceii ti se pun mai mult in evidenta cand porti ceva mulat pe tine. Eu cred ca te dezavantajeaza un astfel de costum.
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- debilika>:)
- Full member
- De la: mare..inghesuiala
- Inregistrat: 2009-05-26
I like the way you shake your ass around me
- camysh
- Moderator
- debilika>:)
- Full member
- De la: mare..inghesuiala
- Inregistrat: 2009-05-26
dap...si nu am gasit
I like the way you shake your ass around me
- skumpi
- Vizitator
pink_martini a scris:skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
Pai eu cred ca, dimpotriva, burta si aripioarele sau colaceii ti se pun mai mult in evidenta cand porti ceva mulat pe tine. Eu cred ca te dezavantajeaza un astfel de costum.
ma refeream la o persoana care nu are o burta imensa sau niste colacei sa`i iasa afara din pantaloni... nu exista doar extreme... eu de ex daca m,`as alege cu putina burtica si vergeturi dupa o eventuala nastere 100% as purta un asemenea costum
- pink_martini
- Hero member
- Site
skumpi a scris:pink_martini a scris:skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
ma refeream la o persoana care nu are o burta imensa sau niste colacei sa`i iasa afara din pantaloni... nu exista doar extreme... eu de ex daca m,`as alege cu putina burtica si vergeturi dupa o eventuala nastere 100% as purta un asemenea costum
Tot nu sunt de acord cu tine
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
- pc_cutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-03-30
pink_martini a scris:skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
Eu cred ca tu n-ai ce sa postezi Fiecare cu parerea lui .. daca iti place intreg , porti intreg .. daca nu , NU . Nu te obliga nimeni sa-l cumperi sau sa-ti placa .. Nu inteleg dc te agiti atata .. Sunt zeci de motive pt. care ar fi folositoare costumele intregi .. dar se pare ca nu le stii [ sorry 4 ]
Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
un costum intreg il poti folosi daca nu ai coloana tocmai dreapta (scolioza, sau mai stiu eu ce ) mascheaza bine , poti sa fi perfecta dar sa ai coloana stramba mai mult sau mai putin
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
sau daca ai alunite, ceva pe burta si n ai voie sa iti expui burta la soare, sau vreo operatie recenta, cicatrice, etc.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- skumpi
- Vizitator
pink_martini a scris:skumpi a scris:pink_martini a scris: Pai eu cred ca, dimpotriva, burta si aripioarele sau colaceii ti se pun mai mult in evidenta cand porti ceva mulat pe tine. Eu cred ca te dezavantajeaza un astfel de costum.
Tot nu sunt de acord cu tine
da nu te`am obligat eu sa fii de`acord
- skumpi
- Vizitator
carmen_21 a scris:sau daca ai alunite, ceva pe burta si n ai voie sa iti expui burta la soare, sau vreo operatie recenta, cicatrice, etc.
exact aveam o colega care avea o operatie mare...pe burta in forma de L cu nush`cate copcii...si purta asa intreg ca nu avea fata bani sa`si faca operatie estetica... si nici nu putea purta costum in 2 piese pt ca era destul de scarboasa cicatricea si repet...era mare aprox. 10 cm in sus si vreo 10 in lateral
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
il poti purta doar daca iti place!dc adica tre sal porti numai daca ai vreun defect sau o operatie sau nus ce???eu am prietene care arata superb fara burata fara nimic si cateodata cand vin la mine la pisci vin cu costume de astea ...si is superbe...asa ca nu trebuie numai decat sal porti ca sa ascunzi ceva...
- Cassiopeia
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-09
pc_cutsa a scris:pink_martini a scris:skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
Eu cred ca tu n-ai ce sa postezi [...] dar se pare ca nu le stii
Vai, mor! Gg!!
Sim y
- pink_martini
- Hero member
- Site
pc_cutsa a scris:pink_martini a scris:skumpi a scris:poate sa fie util unei persoane care de ex are vergeturi in urma unei nasteri sau are niste aripioare/burtica ...sau de purtat la piscina...
Eu cred ca tu n-ai ce sa postezi Fiecare cu parerea lui .. daca iti place intreg , porti intreg .. daca nu , NU . Nu te obliga nimeni sa-l cumperi sau sa-ti placa .. Nu inteleg dc te agiti atata .. Sunt zeci de motive pt. care ar fi folositoare costumele intregi .. dar se pare ca nu le stii [ sorry 4 ]
huh ? Io cred k tu n-ai ce sa postezi din moment ce te bagi in discutiile altora. Si da, nu stiu care sunt avantajele sau de ce se poarta costumele intregi, tocmai de-aia am intrebat. Nu inteleg de ce te-ai trezit tu sa comentezi .... ?
Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-08-14 13:58:22)
- camysh
- Moderator
- skumpi
- Vizitator
pai ne intereseaza` zi si aici ca probabil ne intereseaza pe mai multe
- hestia
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-19
si eu vreau sa stiu
Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski)
- dulcinika007
- Sr. member
- De la: strada viselor
- Inregistrat: 2007-12-22
Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|