Mic bazar-97
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
Re: mic bazar
fetelor, cumnata mea vinde lucruri de la nunta.. pantofi PURA LOPEZ (deosebiti!), rochie, casuta de dar, manusi fara deget cu aplicatii perlute, saculet .. daca sunteti interesate, va pun si poze! sau astept un mesaj privat de la voi!
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
Vand parfumuri 50 ml 38 RON
Parfumurile sunt imbuteliate de firma Roxanne, avand esentele acreditate de la marile case de parfumuri: Chanel, Cacharel, Givenchy, Hugo Boss, Christian Dior, Guerlain, Thierry Mugler, Bvlgari, Nina Ricci, Davidoff, Ralph Lauren, Calvin Klein, Kenzo, Lancome, Lacoste, Gucci, Chopard, Burberry, Issey Miyake, D&G, Armani, Giorgio Armani, Escada, Lanvin.
Sunt in cantitate de 50 mL, rezista minim 12h pe piele, 24h pe haine, in functie de pH-ul pielii dumneavoastra.
Lista completa a parfmurilor:
For Women
W1 Weekend / Burberry W2 Deep Red / Hugo Boss W3 L`eau Dissey / Issey Miyake W4 Rush / Gucci W5 Wish / Chopard W6 Light Blue / D&G W7 Hot Couture / Givenchy W8 Dune / Christian Dior W9 Emporio Armani / Armani W10 Miracle / Lancome W11 Allure / Chanel W12 Tre`sor / Lancome W13 L`eau Par Kenzo / Kenzo W14 J`adore / Christian Dior W15 Boss Intense / Hugo Boss W16 Flower by Kenzo / Kenzo W17 Noa / Cacharel W18 Chance / Chanel W19 Burberry / Burberry W20 Angel / Thierry Mugler W21 Addict / Christian Dior W22 Cool Water / Davidoff W23 Ultra Violet / Paco Rabanne W24 Coco Madamoiselle / Chanel W25 Very Irressistible / Givenchy W26 Instant / Guerlain W27 Gloria / Cacharel W28 Blv / Bulgari W29 Only / Givenchy W30 Pure Poison / Christian Dior W31 Premier Jour / Nina Ricci W32 Magnetism / Escada W33 Mania / Giorgio Armani W34 Flower Le Parfum / Kenzo W35 Truth / Calvin Klein W36 Touch of Pink / Lacoste W37 Romance Women / Ralph Lauren W38 Miss Dior Cherie / Christian Dior W39 Amor Amor / Cacharel W40 Eclat D`arpege / Lanvin W41 Hypnose / Lancome W42 Alien / Thierry Mugler W43 Armani Code / Giorgio Armani W44 Hugo Pure Purple / Hugo Boss W45 Sexy Graffiti / Escada W46 Euphoria / Calvin Klein W47 Promesse / Cacharel
For Men
M1 Boss / Hugo Boss M2 212 Men / Carolina Herrera M3 PI / Givenchy M4 Acqua Di Gio / Armani M5 Allure Homme / Chanel M6 Emporio Armani / Armani M7 Higher Energy / Christian Dior M8 Echo / Davidoff M9 Allure Sport / Chanel M10 Bladessarini / Hugo Boss M11 Rochas Men / Rochas M12 Cerutti Si / Cerutti M13 Romance Men / Ralph Lauren M14 Stay In Play / Lacoste M15 Boss Soul / Hugo Boss M16 Black Code / Giorgio Armani M17 JPG2 / JPG M18 Lacoste Essential / Lacoste M19 Boss Selection / Hugo Boss
Tel: 0767745067 Mail: tataru_iulian92@yahoo.com
Pentru comanda, folositi fie numarul de contact, fie adresa de mail, specificand codul produsului (ex. W21, M4) si cantitatea.
Oras: Bucuresti
Pret: 38 RON / bucata
Ultima oara a fost editat de 1ul1an (2009-11-09 08:45:40)
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
- addicted
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-12
Din ce material sunt facute ?
웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind.
- BabyLove
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-07-19
Dintr-un fas mai grosut,adica mai rezistent
Ultima oara a fost editat de BabyLove (2009-11-09 23:46:38)
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
kei acest mesaj l-ai pus si la"lucrusoara sh".ajunge un post
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
vand si eu adidasi roz puma, originali, mi-au placut prea mult si i-am luat ca proasta desi ma strangeau. ei sunt 40, dar nu sunt buni de mine deci merg pt 39. i-am purtat o sg data. problema e ca n-am cu ce sa le fac poza.. sunt aceia din panza groasa asa, stil converse care au decat dungile acelea pe lateral.. a vazut cineva pe net ca sa pot sa afisez poza? eu i-am luat cu 2 mil jumate cand au aparut insa avand in vedere faptul ca acum sunt 1 mil 800, ii dau cu 1 mil 200
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
blackberry a scris:vand si eu adidasi roz puma, originali, mi-au placut prea mult si i-am luat ca proasta desi ma strangeau. ei sunt 40, dar nu sunt buni de mine deci merg pt 39. i-am purtat o sg data. problema e ca n-am cu ce sa le fac poza.. sunt aceia din panza groasa asa, stil converse care au decat dungile acelea pe lateral.. a vazut cineva pe net ca sa pot sa afisez poza? eu i-am luat cu 2 mil jumate cand au aparut insa avand in vedere faptul ca acum sunt 1 mil 800, ii dau cu 1 mil 200
pune poza
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
annabel a scris:kei acest mesaj l-ai pus si la"lucrusoara sh".ajunge un post
da,dar nu multi stiu topicul ala
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
atunci sa-l faca moderatoarele sticky
love_t, daca blackberry stie cum arata de ce nu pune link?eu nu sunt fana a puma deci nu stiu cum arata.si decat sa caut 3 ore pe site-uri si sa o intreb:astia, astia sau astia? mai bine face ea un efort si cauta linku[parerea mea]
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Da, sa puna un link este altceva, mai ales ca poate sa vada ce model este, ma gandesc ca trebuie sa scrie pe undeva, ori pe cutie, ori in interiorul pantofului. Eu ziceam ca nu are cu ce sa faca poze ca nu are aparat.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
stie cineva unde gasesc de cumparat pix dintr`ala cu radiera speciala de sterge pasta pixului?
ati inteles?
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
deealexx a scris:stie cineva unde gasesc de cumparat pix dintr`ala cu radiera speciala de sterge pasta pixului?
ati inteles?
la librarie (daca mai exista librarii) sau in super hypermarketuri au o gramada de modele de pixuri stilouri etc
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- blackberry
- Insomniac member
tocmai, am cautat pe site-uri si chiar nu am gasit modelul ala.. d-asta ma gandesc ca poate a vazut cineva, stie la ce ma refer si ma ajuta.. dar hai ca vad cum fac sa scot o poza poate-i dau de cap aparatului ca i-am blocat zoom-ul
Ultima oara a fost editat de blackberry (2009-11-12 15:49:16)
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
blackberry...webcam? fa-le o poza cu webcam-ul
- blackberry
- Insomniac member
il am acasa, nu l-am luat la Bucuresti ca m-am lasat de "messuit"
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
black vezi pe eastbay daca gasesti..acolo au o gama laaarga de pume.s-ar putea sa i gasesti
sunt ceva de genu?
[/url]
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- blackberry
- Insomniac member
nu. caut acum
nu sunt pe east.
Ultima oara a fost editat de blackberry (2009-11-12 17:49:38)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|