homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme nerecomandate!!!-5

#77 2008-05-12 00:39:53

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Filme nerecomandate!!!

abia ast sa vad 432,nu k-am vazut inca sad sunt sigura k e bun,a luat premiu la Cannes...nici nu ma indoiesc hjarta ma mir ca apare la topicul asta...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#78 2008-05-12 00:46:49

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

a luat premiu asa cum a luat si de ex moartea dlui lazarescu...pt ca sunt filme care prezinta realitatea dura a zilelor noastre respectiv inainte de 89....a impresionat pt ca celor din strinatate li se pare imposibil si tragic sa stai si sa fii plimbat cu salvarrea din spital in spital pana mori respectiv sa nu ai voie sa faci avort....precum si conditiile in care se realiza...e la fel cum ne uitam noi pe disovery la africancele cu tatele pana la genunchi si copii infometati cu muste pe ei...te uiti te ingrozesti si nu intelegi cum se putea intampla asa ceva....4 3 2 nu impresioneaza prin nimic din pct meu de vedere...imagine proaste, sunet prost (vezi doamne ca sa fie cat mai realist)...dar chiar mungiu a spus ca au avut buget mic si de aceea uneori trageau doar cate o dubla....un film evident lasat neterminat ca si moartea dlui lazarescu...care repet a impresoinat afara pt ca acolo avortul e vazut ca o ultima solutie, mai ales in tari civilizate ca sua franta etc...care pe langa toate cele au si "setea" asta pt tot ce a insemnat viata in regimul comunist si oroile petrecute atunci

asta e parerea mea...si nu numai....

un film bun?....a beautiful mind, green mile

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#79 2008-05-12 00:50:17

GreenBubbles
Insomniac member

green mile da,a beautiful mind n-am vazut... oricum,sunt sigura k adevarul nu e asa negru cum il zici tu... sunt sigura k e bun... nu cred k e chiar asa prost incat sa NU il recomanzi...
film nerecomandat?seria "freddy krueger" sau seria "jason"... sau jeepers creepers.alea da filme proaste.si nu cred k 432 se poate incadra in asa cva,sincer. abia ast sa-l vad

#80 2008-05-12 00:52:37

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

merita sa il vezi asa "de cultura generala" ...sa nu zici ca nu ai vazut "mult prea premiatul film"...eu  nu zic ca e negru sau alb...spun doar ca e mult prea laudat ...si stii cum se zice la pomul laudat...

nu ma intelegeti gresit dar cerd ca fiecare judeca altfel filmele dupa varsta pe care o are (nu poti spune ca parintii care au trait acele vremuri sunt profund impresionati de fiml), nivelul intelectual, statutul social (una care are 15 avortui la activ o sa zica oau e filmul vietii mele...sau o doctoranda poate spune ca e misto pt ca are anumite particularitati si afinitati artistice) si lista poate continua...
e relativ totul smile

Ultima oara a fost editat de bela (2008-05-12 00:55:02)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#81 2008-05-12 00:55:54

GreenBubbles
Insomniac member

in fine.

Publicitate

loading...

#82 2008-05-12 10:03:12

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nici mie nu mi-a placut 4 3 2

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#83 2008-05-12 11:43:31

andrutza
Vizitator

bela a scris:

merita sa il vezi asa "de cultura generala" ...sa nu zici ca nu ai vazut "mult prea premiatul film"...eu  nu zic ca e negru sau alb...spun doar ca e mult prea laudat ...si stii cum se zice la pomul laudat...

nu ma intelegeti gresit dar cerd ca fiecare judeca altfel filmele dupa varsta pe care o are (nu poti spune ca parintii care au trait acele vremuri sunt profund impresionati de fiml), nivelul intelectual, statutul social (una care are 15 avortui la activ o sa zica oau e filmul vietii mele...sau o doctoranda poate spune ca e misto pt ca are anumite particularitati si afinitati artistice) si lista poate continua...
e relativ totul smile

eu m-am uitat cu mama care are 48 de ani si ei i-a placut...si a trait in acele vremuri.

#84 2008-05-12 12:29:07

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

evilpink a scris:

nici mie nu mi-a placut 4 3 2

mie imi place enorm

smsmsm

#85 2008-05-12 19:28:07

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

angelaflory a scris:

mey mie topicul asta mi se pare irelevant ca nu toti avem gusturi la fel...par example:mie nu mi-a placut Sin City si lelainei i-a placut ...asa cum si brockback mountain  mi s-a parut ok...deci gusturile nu se discuta big_smile

hmmm..am zis eu ceva de sin city? rotfl k nu-mi amintesc...nu de alta,dar nu l-am vazut rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#86 2008-05-12 19:33:56

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Asta cu gusturile asa e... dar mie totusi imi place topicul smile

Ah,si apropo de gusturi,mie mi-a placut la nebunie Freddy Krueger... rotfl bine,knd aveam pana in 14 ani...mi se pare terifiant... Freddy si Chucky... rotfl2 bey si le-am vazut aku vreo 2 ani..si ma prapadeam de ras...apropo de ce zicea bela de varsta...

Dar repet,mie imi place topicul rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#87 2008-05-12 21:43:54

GreenBubbles
Insomniac member

mai,Freddy Krueger a fost genial pt vremea aia,p mine si acum ma sperie putin,cand nush de unde apare sau cand aud cum face cu gheara aia lol dar chiar e film de buget redus,e penibil dak te gandesti...la fel si cele cu chuky,erau bestiale cand au aparut,plangeam sa ma lase mama sa ma uit si ea nu vroia lol dar cand am crescut si le-am vazut...catastrofal.

#88 2008-06-04 12:00:51

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mda... interpretabil topic ca si acela cu filmebune .. am gasit recomandari calduroase ale unor filme care pe mine m-au oripilat sau care aveau super note pe imdb rotfl
asa ca e tot o chestie de gust aici...
mie de exemplu nu mi-a placut de-a lungul timpului "Big Fish"
http://www.imdb.com/title/tt0319061/ care are 8.0 pe imdb
"The mist" http://www.imdb.com/title/tt0884328/ care e recent si care are iarasi nota fff mare... Doamne si cel mai prost sfarsit ever lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#89 2008-06-04 14:16:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de acord referitor la sfarsitul din the mist!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#90 2008-07-23 14:25:36

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Vacancy un film ce l-am vazut de curand, cu Kate Beckinsale si Luke Wilson , amdoi actori ok de la Hollywood, care au jucat in filme ok...filmu asta f naspa...incercau unii sa ii omoare cumva stupid,nu stii de ce...cine erau..sau stii d c ...ala care facea asta era mai psihopat..dar oricum... ff si f prost pt gustul meu si al iubitului meu (k l-am vazut impreuna wink )

#91 2008-07-23 14:55:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

am vazut Vacancy. Super naspa

#92 2009-01-05 14:10:21

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

am vazut ieri the day the earth stood still a avut un final super sec si naspa, nimic spectaculos...pe mine nu m-a impresionat deloc filmul asta.
noroc cu keanu reeves care a ridicat filmul cat de cat, mi-a placut cum a interpretat rolul. in rest filmul slabutz.

#93 2009-01-05 14:40:06

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Fireflies in the garden ...
Oarecum profund prin exenta pe care a vrut ( ! ) sa o surprinda, dar nu a avut niciun apogeu, nu a urmarit nicio linie concreta, a fost destul de sec. Zic eu.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#94 2009-01-05 15:11:09

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

andrulina a scris:

am vazut ieri the day the earth stood still a avut un final super sec si naspa, nimic spectaculos...pe mine nu m-a impresionat deloc filmul asta.
noroc cu keanu reeves care a ridicat filmul cat de cat, mi-a placut cum a interpretat rolul. in rest filmul slabutz.

de acord, doar cu mentiunea ca nici keanu nu prea m-a impresionat lol

#95 2009-12-18 23:39:41

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Am vazut Veronika decides to die. mi-am pierdut vremea degeaba. deci nu il recomand !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.