homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fata/baiat-5

#77 2010-06-07 13:00:54

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Re: fata/baiat

anabella_n a scris:

bela, eram de aceeași părere ca și tine p?nă nu demult. dar n-aveam anii necesari și nu g?ndeam ca acum, c?nd am trecut prin mai toate etapele maturizării. iar transformarea s-a produs treptat, acum mă uit cu drag și la copii altora, ceea ce nu făceam p?nă să răm?n ?nsărcinată. ba chiar și soțul face asta, el care speria orice copil și-l făcea să pl?ngă numai privindu-l. timpul va lucra și pentru tine, ai să vezi...sau poate că nu, dacă deja ai trecut de 25-30 ani big_smile

sunt in intervalul 25-30...casatorita...

poate peste ani (destui) o sa imi schimb parerea...dar deocamdata.....NU
si mie imi plac copii...altora...sunt dragalasi...dar nu i-as suporta pe langa mine

totusi sunt de parere ca e mai bn sa ai baiat...a fii fata e mai greu

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#78 2010-06-07 13:03:11

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

nu a zis nimeni ca e OBLIGATORIU sa iti placa copiii, bela, am zis doar ca eu nu as sta langa un barbat care nu isi doreste, pt ca eu asta vreau cel mai mult in viata, un copil.

#79 2010-06-07 13:04:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ioana_4 a scris:

nu a zis nimeni ca e OBLIGATORIU sa iti placa copiii, bela, am zis doar ca eu nu as sta langa un barbat care nu isi doreste, pt ca eu asta vreau cel mai mult in viata, un copil.

si eu hjarta as face si singura unu daca as putea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#80 2010-06-07 13:08:11

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Stia linistita bela, ca stim si noi ca nu toate femeile au instinctu matern si nici nu e cazu lol Noi vorbeam de barbati, de asta nu-ti prea inteleg interventia nustiu
Daca tu te-ai comportat asa la 16-18 ani si apoi ai plecat prin tari straine asta nu inseamna ca toti am facut asa sau ca toti copiii vor proceda astfel. Cred ca te cam grabesti cu generalizarile.

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-06-07 13:09:55)

#81 2010-06-07 13:09:52

bela
Sr. member

stiti ca s-au facut studii genetica-cel putin asa zic ei- si s-a observat de-a lungul timpului (de la maimute  pana in zilele noastre) o usoara micsorare a cromozomului Y si se estimeaza ca in viitor (unul foarte indepartat) cromozomul Y ar disparea...in concluzie ar exista doar femei...

un astfel de model exista la un fel de salamandre care sunt doar femele, al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele

asa ca...dc mai asteptati...o sa puteti face bebei singure smile

Publicitate

loading...

#82 2010-06-07 13:14:35

bela
Sr. member

_Summer_ a scris:

Stia linistita bela, ca stim si noi ca nu toate femeile au instinctu matern si nici nu e cazu lol Noi vorbeam de barbati, de asta nu-ti prea inteleg interventia nustiu
Daca tu te-ai comportat asa la 16-18 ani si apoi ai plecat prin tari straine asta nu inseamna ca toti am facut asa sau ca toti copiii vor proceda astfel. Cred ca te cam grabesti cu generalizarile.

nu stiu cine s-a simtit cu musca pe caciula legat de ceea ce am spus...era o gluma asa cum am si precizat ..vezi partea cu "am exagerat in ultima parte", in nici un caz nu era o generalizare...ci doar o EXAGERARE (cu toate ca stiu multe astfel de cazuri)

eu am fost copilul model si si acum, la varsta imi place sa cred ca sunt..
sunt in tara, nu am plecat...decat in vizita-in alte tari, si vorbesc cu ai mei zilnic la telefon...si ma mir cu ce sa ii ajut ca sa le fie bine...
stiu...te dispera cei care nu vor copii...dar nu stiu de ce te-ai atacat asa

Ultima oara a fost editat de bela (2010-06-07 13:16:16)

#83 2010-06-07 13:16:11

ioana_4
Diamond member

sincer, nici nu ma intereseaza asta bela, pt ca eu vreau un copil dorit de amandoi, cu mama si cu tata smile
faptul ca mi-l doresc asa de mult nu inseamna ca nu ma gandesc la un viitor stabil pt el din toate punctele de vedere.
si cum a zis si Sum, noi vorbeam de baieti care nu sunt prea incantati de copii, deci perspectivele alea sumbre enumerate de tine nu imi spun nimic.

hai sa incheiem aici discutia, nimeni nu s-a atacat, doar ca nu am inteles prea bine "interventia" ta in contextul discutiei noastre

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-06-07 13:17:20)

#84 2010-06-07 13:20:11

bela
Sr. member

ioana_4 a scris:

sincer, nici nu ma intereseaza asta bela, pt ca eu vreau un copil dorit de amandoi, cu mama si cu tata smile
faptul ca mi-l doresc asa de mult nu inseamna ca nu ma gandesc la un viitor stabil pt el din toate punctele de vedere.
si cum a zis si Sum, noi vorbeam de baieti care nu sunt prea incantati de copii, deci perspectivele alea sumbre enumerate de tine nu imi spun nimic.

hai sa incheiem aici discutia, nimeni nu s-a atacat, doar ca nu am inteles prea bine "interventia" ta in contextul discutiei noastre

partea cu genetica sper ca s-a inteles ca era ca fapt divers smile
acum legat de interventia mea...
e un forum si mi-am dat cu parerea...intrebarea era fata sau baiat...

eu am raspuns ca, practic, nu as vrea deloc, dar cred totusi ca e preferabil sa ai baiat, pentru ca , gandind si din perspectiva copilului, a fi fata e mai greu (nasteri , ciclu si alte "frumuseti")

si gata...am abandonat subiectul...
va las sa discutati in continuare netulburate de alte inteerventii de genul asta smile  tummenupp

Ultima oara a fost editat de bela (2010-06-07 13:23:51)

#85 2010-06-07 13:24:18

_Summer_
Platinum member

bela a scris:

_Summer_ a scris:

nu stiu cine s-a simtit cu musca pe caciula legat de ceea ce am spus...era o gluma asa cum am si precizat ..vezi partea cu "am exagerat in ultima parte", in nici un caz nu era o generalizare...ci doar o EXAGERARE (cu toate ca stiu multe astfel de cazuri)

eu am fost copilul model si si acum, la varsta imi place sa cred ca sunt..
sunt in tara, nu am plecat...decat in vizita-in alte tari, si vorbesc cu ai mei zilnic la telefon...si ma mir cu ce sa ii ajut ca sa le fie bine...
stiu...te dispera cei care nu vor copii...dar nu stiu de ce te-ai atacat asa

roll Oh God, care parte din " ma refer la partea masculina" nu ai inteles-o ? Ca pot sa ti-o explic si pe litere, vorba lui James, sa iti desenez lol
Si nu m-am atacat, pur si simplu noi vorbeam de ceva si tu ai dat-o cu o chestie total diferita. Si cand spui copiii si nu precizezi ca ar fi vorba de niste cunoscuti de-ai tai, se intelege din postul tau ca toti fac asa, inclusiv tu, ca si tu ai fost candva copil. Atata tot  wave

#86 2010-06-07 13:26:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

și băieții au partea lor de ?ndurat smile. cred că un copil e o binecuv?ntare, indiferent de sex. mai ales atunci c?nd ?l aștepți de multă vreme
și cred cu tărie că dacă n-ai instinct matern, cel mai bine e să nu faci copil niciodată, pentru că nu poate ieși nimic bun din asta, pentru niciuna din părți. așadar, dacă nu-ți vei dori asta din suflet, bela, nu-l fă vreodată, vă scutiți de multe suferințe pe viitor

#87 2010-06-07 13:52:33

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

anabella_n a scris:

și băieții au partea lor de ?ndurat smile. cred că un copil e o binecuv?ntare, indiferent de sex. mai ales atunci c?nd ?l aștepți de multă vreme
și cred cu tărie că dacă n-ai instinct matern, cel mai bine e să nu faci copil niciodată, pentru că nu poate ieși nimic bun din asta, pentru niciuna din părți. așadar, dacă nu-ți vei dori asta din suflet, bela, nu-l fă vreodată, vă scutiți de multe suferințe pe viitor

subscriu

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#88 2010-06-07 14:11:05

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

ioana_4 a scris:

da, love, dar te-ai uitat la data? ca de asta ma distam si eu lol

m-am uitat. sunt interesante chestiile astea. cand citesti ce ai scis acum 2-3-4 ani big_smile si cand vezi ca acum gandesti altfel...la orice subiect, nu neaparat la asta big_smile

hjarta

#89 2010-06-07 14:17:10

_Summer_
Platinum member

Ooo da lol

#90 2010-06-07 14:17:33

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

bela a scris:

al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele

si cu ce li se fecundeaza? adica...ma gandesc ca ar trebui sa existe o substanta, nu? care sa fecundeze ovulul

hjarta

#91 2010-06-07 19:51:37

bela
Sr. member

Loveable a scris:

bela a scris:

al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele

si cu ce li se fecundeaza? adica...ma gandesc ca ar trebui sa existe o substanta, nu? care sa fecundeze ovulul

The three Whiptail Lizards on view in the Hall of Reptiles and Amphibians all play a part in one of the greatest mysteries of nature.The New Mexico Whiptail, pictured here, is an all-female species that is actually a mixture of the other two examples on display at the Museum -- the Western Whiptail, which lives in the desert, and the Little Striped Whiptail, a denizen of grasslands.

Most products of crossbreeding, such as the mule, are sterile. But the New Mexico Whiptail, as well as several other all-female species of whiptail lizard, does reproduce, and all of its offspring are female. Moreover, it reproduces by parthenogenesis -- its eggs require no fertilization, and its offspring are exact and complete genetic duplicates of the mother.

Scientists understand only partially how this reproductive mode developed, and it raises many questions.
One of the most intriguing is how this cloning affects the lizard's ability to adapt to environmental changes. Since there is no genetic variation except that which occurs through mutation, the New Mexico Whiptail cannot evolve as other species do.

The New Mexico Whiptail Lizard also offers an extraordinary opportunity to learn more about the role of sperm in fertilization, as well as about cloning. Through this anomaly, scientists may learn more about the norm.

http://www.amnh.org/exhibitions/expedit … ds.html?50

#92 2010-06-07 21:47:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ioana, o sa-si doreasca atunci cand o sa-l vada. stiu multe exemplare dintr-astea... inclusiv unu' cu care defilez chicot

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#93 2010-06-07 23:03:30

ioana_4
Diamond member

pai pana sa il vada, tre sa presteze sa il faca, katami lol aici e buba big_smile
al tau nu imi pare deloc genul sa nu fi vrut bebe, ci dimpotriva

#94 2010-06-08 09:23:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ba al meu era genul care "voia la un moment daaaaaattt"... adica la 60 de ani, daca se poate, cand vom avea casa, masina, bani in conturi, apartament sa-i lasam mostenire, cand noi 2 am vazut toata lumea bla bla etc etc rotfl2

iar cu prestatul... nici noi n-am prestat cu intentii serioase tongue dar cris a fost serios cand a avut intentia sa apara big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#95 2010-06-08 09:48:16

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Asa-s barbatii, si eu l-am impins pe al meu de la spate si are 42 de ani... totusi, era cazul sa facem copil lol numai el nu vedea asta... cica ne grabim rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.