Fata/baiat-5
- bela
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-11-03
Re: fata/baiat
anabella_n a scris:bela, eram de aceeași părere ca și tine p?nă nu demult. dar n-aveam anii necesari și nu g?ndeam ca acum, c?nd am trecut prin mai toate etapele maturizării. iar transformarea s-a produs treptat, acum mă uit cu drag și la copii altora, ceea ce nu făceam p?nă să răm?n ?nsărcinată. ba chiar și soțul face asta, el care speria orice copil și-l făcea să pl?ngă numai privindu-l. timpul va lucra și pentru tine, ai să vezi...sau poate că nu, dacă deja ai trecut de 25-30 ani
sunt in intervalul 25-30...casatorita...
poate peste ani (destui) o sa imi schimb parerea...dar deocamdata.....NU si mie imi plac copii...altora...sunt dragalasi...dar nu i-as suporta pe langa mine
totusi sunt de parere ca e mai bn sa ai baiat...a fii fata e mai greu
Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
nu a zis nimeni ca e OBLIGATORIU sa iti placa copiii, bela, am zis doar ca eu nu as sta langa un barbat care nu isi doreste, pt ca eu asta vreau cel mai mult in viata, un copil.
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
ioana_4 a scris:nu a zis nimeni ca e OBLIGATORIU sa iti placa copiii, bela, am zis doar ca eu nu as sta langa un barbat care nu isi doreste, pt ca eu asta vreau cel mai mult in viata, un copil.
si eu as face si singura unu daca as putea
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Stia linistita bela, ca stim si noi ca nu toate femeile au instinctu matern si nici nu e cazu Noi vorbeam de barbati, de asta nu-ti prea inteleg interventia Daca tu te-ai comportat asa la 16-18 ani si apoi ai plecat prin tari straine asta nu inseamna ca toti am facut asa sau ca toti copiii vor proceda astfel. Cred ca te cam grabesti cu generalizarile.
Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-06-07 13:09:55)
- bela
- Sr. member
stiti ca s-au facut studii genetica-cel putin asa zic ei- si s-a observat de-a lungul timpului (de la maimute pana in zilele noastre) o usoara micsorare a cromozomului Y si se estimeaza ca in viitor (unul foarte indepartat) cromozomul Y ar disparea...in concluzie ar exista doar femei...
un astfel de model exista la un fel de salamandre care sunt doar femele, al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele
asa ca...dc mai asteptati...o sa puteti face bebei singure
- bela
- Sr. member
_Summer_ a scris:Stia linistita bela, ca stim si noi ca nu toate femeile au instinctu matern si nici nu e cazu Noi vorbeam de barbati, de asta nu-ti prea inteleg interventia Daca tu te-ai comportat asa la 16-18 ani si apoi ai plecat prin tari straine asta nu inseamna ca toti am facut asa sau ca toti copiii vor proceda astfel. Cred ca te cam grabesti cu generalizarile.
nu stiu cine s-a simtit cu musca pe caciula legat de ceea ce am spus...era o gluma asa cum am si precizat ..vezi partea cu "am exagerat in ultima parte", in nici un caz nu era o generalizare...ci doar o EXAGERARE (cu toate ca stiu multe astfel de cazuri)
eu am fost copilul model si si acum, la varsta imi place sa cred ca sunt.. sunt in tara, nu am plecat...decat in vizita-in alte tari, si vorbesc cu ai mei zilnic la telefon...si ma mir cu ce sa ii ajut ca sa le fie bine... stiu...te dispera cei care nu vor copii...dar nu stiu de ce te-ai atacat asa
Ultima oara a fost editat de bela (2010-06-07 13:16:16)
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
sincer, nici nu ma intereseaza asta bela, pt ca eu vreau un copil dorit de amandoi, cu mama si cu tata faptul ca mi-l doresc asa de mult nu inseamna ca nu ma gandesc la un viitor stabil pt el din toate punctele de vedere. si cum a zis si Sum, noi vorbeam de baieti care nu sunt prea incantati de copii, deci perspectivele alea sumbre enumerate de tine nu imi spun nimic.
hai sa incheiem aici discutia, nimeni nu s-a atacat, doar ca nu am inteles prea bine "interventia" ta in contextul discutiei noastre
Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-06-07 13:17:20)
- bela
- Sr. member
ioana_4 a scris:sincer, nici nu ma intereseaza asta bela, pt ca eu vreau un copil dorit de amandoi, cu mama si cu tata faptul ca mi-l doresc asa de mult nu inseamna ca nu ma gandesc la un viitor stabil pt el din toate punctele de vedere. si cum a zis si Sum, noi vorbeam de baieti care nu sunt prea incantati de copii, deci perspectivele alea sumbre enumerate de tine nu imi spun nimic.
hai sa incheiem aici discutia, nimeni nu s-a atacat, doar ca nu am inteles prea bine "interventia" ta in contextul discutiei noastre
partea cu genetica sper ca s-a inteles ca era ca fapt divers acum legat de interventia mea... e un forum si mi-am dat cu parerea...intrebarea era fata sau baiat...
eu am raspuns ca, practic, nu as vrea deloc, dar cred totusi ca e preferabil sa ai baiat, pentru ca , gandind si din perspectiva copilului, a fi fata e mai greu (nasteri , ciclu si alte "frumuseti")
si gata...am abandonat subiectul... va las sa discutati in continuare netulburate de alte inteerventii de genul asta
Ultima oara a fost editat de bela (2010-06-07 13:23:51)
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
bela a scris:_Summer_ a scris:Stia linistita bela, ca stim si noi ca nu toate femeile au instinctu matern si nici nu e cazu Noi vorbeam de barbati, de asta nu-ti prea inteleg interventia Daca tu te-ai comportat asa la 16-18 ani si apoi ai plecat prin tari straine asta nu inseamna ca toti am facut asa sau ca toti copiii vor proceda astfel. Cred ca te cam grabesti cu generalizarile.
nu stiu cine s-a simtit cu musca pe caciula legat de ceea ce am spus...era o gluma asa cum am si precizat ..vezi partea cu "am exagerat in ultima parte", in nici un caz nu era o generalizare...ci doar o EXAGERARE (cu toate ca stiu multe astfel de cazuri)
eu am fost copilul model si si acum, la varsta imi place sa cred ca sunt.. sunt in tara, nu am plecat...decat in vizita-in alte tari, si vorbesc cu ai mei zilnic la telefon...si ma mir cu ce sa ii ajut ca sa le fie bine... stiu...te dispera cei care nu vor copii...dar nu stiu de ce te-ai atacat asa
Oh God, care parte din " ma refer la partea masculina" nu ai inteles-o ? Ca pot sa ti-o explic si pe litere, vorba lui James, sa iti desenez Si nu m-am atacat, pur si simplu noi vorbeam de ceva si tu ai dat-o cu o chestie total diferita. Si cand spui copiii si nu precizezi ca ar fi vorba de niste cunoscuti de-ai tai, se intelege din postul tau ca toti fac asa, inclusiv tu, ca si tu ai fost candva copil. Atata tot
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
și băieții au partea lor de ?ndurat . cred că un copil e o binecuv?ntare, indiferent de sex. mai ales atunci c?nd ?l aștepți de multă vreme și cred cu tărie că dacă n-ai instinct matern, cel mai bine e să nu faci copil niciodată, pentru că nu poate ieși nimic bun din asta, pentru niciuna din părți. așadar, dacă nu-ți vei dori asta din suflet, bela, nu-l fă vreodată, vă scutiți de multe suferințe pe viitor
- oanaflori
- Full member
- De la: tastatura
- Inregistrat: 2008-03-08
anabella_n a scris:și băieții au partea lor de ?ndurat . cred că un copil e o binecuv?ntare, indiferent de sex. mai ales atunci c?nd ?l aștepți de multă vreme și cred cu tărie că dacă n-ai instinct matern, cel mai bine e să nu faci copil niciodată, pentru că nu poate ieși nimic bun din asta, pentru niciuna din părți. așadar, dacă nu-ți vei dori asta din suflet, bela, nu-l fă vreodată, vă scutiți de multe suferințe pe viitor
subscriu
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
bela a scris:al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele
si cu ce li se fecundeaza? adica...ma gandesc ca ar trebui sa existe o substanta, nu? care sa fecundeze ovulul
- bela
- Sr. member
Loveable a scris:bela a scris:al caror corp se "pacaleste" in momentul in care se urca o alta salamandra femela peste ele si li se fecundeaza ovulele
si cu ce li se fecundeaza? adica...ma gandesc ca ar trebui sa existe o substanta, nu? care sa fecundeze ovulul
The three Whiptail Lizards on view in the Hall of Reptiles and Amphibians all play a part in one of the greatest mysteries of nature.The New Mexico Whiptail, pictured here, is an all-female species that is actually a mixture of the other two examples on display at the Museum -- the Western Whiptail, which lives in the desert, and the Little Striped Whiptail, a denizen of grasslands.
Most products of crossbreeding, such as the mule, are sterile. But the New Mexico Whiptail, as well as several other all-female species of whiptail lizard, does reproduce, and all of its offspring are female. Moreover, it reproduces by parthenogenesis -- its eggs require no fertilization, and its offspring are exact and complete genetic duplicates of the mother.
Scientists understand only partially how this reproductive mode developed, and it raises many questions. One of the most intriguing is how this cloning affects the lizard's ability to adapt to environmental changes. Since there is no genetic variation except that which occurs through mutation, the New Mexico Whiptail cannot evolve as other species do.
The New Mexico Whiptail Lizard also offers an extraordinary opportunity to learn more about the role of sperm in fertilization, as well as about cloning. Through this anomaly, scientists may learn more about the norm.
http://www.amnh.org/exhibitions/expedit … ds.html?50
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ioana, o sa-si doreasca atunci cand o sa-l vada. stiu multe exemplare dintr-astea... inclusiv unu' cu care defilez
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Asa-s barbatii, si eu l-am impins pe al meu de la spate si are 42 de ani... totusi, era cazul sa facem copil numai el nu vedea asta... cica ne grabim
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|