|
Nu esti logat.
Sangerari intre menstruatii#1 2007-10-31 23:01:18
sangerari intre menstruatiiva salut!sunt noua pe aici si am o intrebare,sper ca poata sa imi raspunda cineva,m-as bucura mult.de aproximativ 2 ani iau anticonceptionale(marvelon 21)si nu am avut nici o problema pana ieri cand am vazut ca am cateva pete pe slip,la inceput maroni iar acum arata ca o menstruati normala.singurele semne de intrebare pentru mine sant acelea ca de o luna si jumatate nu am o ora fixa la care sa imi iau anticanceptionalele (variaza intre 21:00 si 01:00),si ca acum 4 zile tocmai ce am terminat o serie de antibiotice ce a durat 8 zile.eu trebuia sa am menstruatie peste o saptamana.dubios este ca inainte de a avea "spooting"am avut dureri de sani si de spate(sindromul permenstrual)si problema este ca nu sunt in tara,sunt cu sotul meu in italia si nu stiu cand ajung in tara.va multumesc mult de tot!!!!!!!!! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2007-10-31 23:05:46
Re: sangerari intre menstruatiite ai protejat pe perioada trat cu antibiotice+inca 7 pastilute? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-01 00:20:17
Re: sangerari intre menstruatiida,am folosit si prezervativ.dar nu inteleg la ce te referi cand spui 7 pastilute?oricum eu nu am luat nimic in plus.multumesc de raspuns Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #4 2007-11-01 00:34:50
Re: sangerari intre menstruatiicand iei antibiotice trebuie sa te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului si inca7 zile de terminarea lui...7 zile insemnand zile cand iei in fiecare zi anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-01 00:59:53
Re: sangerari intre menstruatiimai am inca 6 pilule de luat,iar pe la sfarsitul saptamanii viitoare ar cam trebuii sa am menstruatie.sa inteleg ca dupa ce termin folia pe care o am acum mai trebuie sa iau inca 7 pilule?si apoi sa fac pauza?mersi pt rasp Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-01 11:45:18
Re: sangerari intre menstruatiishara, fii putin atenta...trebuie protectie suplimentara atita timp cit iei antibioticul plus inca 7 zile dupa aceea. Inteleg ca tu ai terminat antibioticul acum 4 zile...deci 4 din cele 7 zile post-antibiotic au trecut(speram ca te-ai protejat suplimentar)..mai sunt inca 3...tu mai ai de luat 6 pastile...deci ultimele 3 pastile de pe folie vor asigura deja protectie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-11-01 14:13:37
Re: sangerari intre menstruatiimultumesc mult pentru raspuns!!! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #8 2007-11-01 23:15:35
Re: sangerari intre menstruatiifetelor mai am o intrebare...peste o saptamana ar trebui sa am menstruatie.voi avea iar?pilulele am sa le iau normal(7 zile pauza intre folii)? Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #9 2007-11-01 23:28:35
Re: sangerari intre menstruatiiai sangerat peste folie...deci in pauza menstra iti va venii in cantitate mai redusa...sau e posibil si sa nu apara...in orice caz nu emotiv de ingrijorare...si s ar putea la fel de bine sa vina normal...depinde de organismul tau... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-11-02 00:23:41
Re: sangerari intre menstruatiimultumesc inca o data!!! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #11 2007-11-02 09:00:21
Re: sangerari intre menstruatiicu placere happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-08-17 19:54:02
Re: sangerari intre menstruatiibuna.am si eu o problema.din 25 iulie iau marvelon 28,am avut menstruatia timp de 5 zile cum mi-e si normal,insa exista o problema:am avut sangerari in fiecare zi.timp de 4 zile nu am mai avut contact sexual si nici sangerarile nu au aparut dupa aceste zile.am crezut ca e ok si am inceput iar.insa nu a fost asa.sangerarile tot le-am avut.azi mi-a venit menstruatia.alte medicamente nu am luat decat calciu efervescent si anghirol pentru stomac.ce poate fi?de ce am avut sangerarile alea daca aveam contact sexual? Offline #13 2008-08-17 20:58:05
Re: sangerari intre menstruatiisa inteleg k sangerarile le ai doar dak ai contact sexual? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|