homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceva ciudat

#1 2007-11-01 00:44:59

RxN
Membru
Inregistrat: 2007-11-01

ceva ciudat

Buna seara! De abia m-am inscris pe forum...desi citesc de ceva vreme cam ce se scrie pe aici...poate ca nu chiar tot, dar, oricum...

Am si eu o mica problema...si nu-mi pot da seama de la ce este.

Am fost in vara asta la mare si cand m-am intors, m-am intors cu tot cu o colpita bacteriana, cf. diagnosticului de pe reteta doctorului... (diagnostic descifrat cu greu de catre mine, deoarece cand m-am dus la cabinet dupa rezultatul analizelor, doctorul mi-a spus doar ca n-am nici candida, nici trichomonas, dar nu mi-a zis de fapt ce am....) Oricum...ceea ce ma framanta de fapt, este ca, dupa controlul ginecologic (primul din viata mea, de altfel...), dupa ce am iesit din cabinet, mi s-a facut brusc rau, am ametit, am lesinat....a fost nevoie de cateva palme, multa apa rece si un calciu ca sa-mi revin.... apoi o durere groaznica, in genul celor dinaintea menstruatiei, dar mult mai intensa (din fericire, dupa un Nurofen Plus, durerea a trecut).
Apoi, cand am inceput sa urmez tratamentul (mai intai Polygynax, apoi, dupa aflarea rezultatelor, spalaturi cu Tantum Rosa si Nolicin) , mai exact, cand am ajuns la partea cu spalaturile, mi s-a intamplat acelasi lucru. Dupa ce am scos irigatorul din vagin, iar am avut ameteli, lesin, apa rece etc... Si am renuntat la spalaturi...poate ca nu am facut bine, pt ca inca nu mi-a trecut....

Si din cauza acestor stari mi-e si frica sa ma mai duc la doctor...desi stiu ca trebuie... Are cineva idee de la ce ar putea fi si ce-as putea face ca sa nu se mai intample asta?

Multumesc anticipat si sper sa aveti rabdare sa cititi tot ce am scris...smile

#2 2007-11-01 01:00:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ceva ciudat

daca diagnosticul a fost de colpita bacteriana inseamna ca ai o infectie cu bacterii la nivelul colului uterin...asta explica antibioticul din tratament (nolicinul)...sincer nu cred ca din cauza ca n ai facut spalaturile nu ti a trecut...mai degraba nu a fost tratamentul bun...sfatul meu e sa mergi la un alt medic...unul dispus macarsa ti spuna ce ai...
dupa mine ametelile acelea sunt datorate fricii...panicii...cel mai probabil ai avut un atac de panica la iesirea din cabinet...si la fel si cand ai fost nevoita sa faci spalaturi...e adevarat ca nu asa se manifesta de obicei atacul de panica dar el se particularizeaza pt fiecare persoana...oricum pt siguranta iti recomand sa mergi sa faci si niste analize de rutina...sa n ai vreo anemie...sau altceva...e bine sa fi tot timpul sigura...
cauta aici : http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 un medic recomandat din orasul tau si fati programare si de asemenea mergi cat mai curand sa ti faci analizele de rutina...daca sunt in regula atunci cel mai probabil atacuri de panica ai avut...datorate lipsei de comunicare a medicului tau...care daca ti ar fi explicat ce ai n ai fi perceput lucrurile intr o maniera infricosatoare...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-01 01:07:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Ametelile si lesinul dupa controlul ginecologic cred ca au fost din cauza emotiilor, cum ziceai ca a fost primul control.
Durerea in zona ovarelor (daca zici ca e ca inainte de menstruatie) de dupa control poate fi din cauza palparii facute de dr; eu asa patesc mereu cand ma duc la control, oricat de atent si finut ar umbla tot ma doare burta/ovarele vreo 2 chiar 3 zile dupa. La fel cu nurofen mi-a trecut.
Cu irigatorul nu stiu ce sa-ti zic.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#4 2007-11-01 13:43:11

RxN
Membru
Inregistrat: 2007-11-01

Multumesc mult pt raspunsuri!

#5 2007-11-01 14:19:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...sper ca te am ajutat...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.