|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2007-11-01 09:03:54
NelamurireBuna dimineata! In urma cu o saptamana am fost la un control ginecologic de rutina si am facut testul Papanicolau care a iesit 2 si s-a depistat o tricomoniaza vaginala. Mi s-a prescris Fasygin 4 pastile in doza unica (atat eu cat si partenerul) dupa care eu continui tratamentul cu Flagyl 500 mg timp de 10 zile.Va rog sa-mi spuneti daca pot administra tratamentul cu ovule pe perioada menstruatiei sau trebuie intrereupt? Sau cel mai bine ar fi sa-l fac dupa? Cu ce ma pot spala jos? Sau e mai bine sa nu o fac in aceasta perioada? Mentionez deasemenea ca iau anticonceptonale Yasmin. Influenteaza cumva actiunea acestora? Stiu ca se recomanda abstinenta pe perioada tratamentului cu ovule, dar ma intrebam daca dupa incetarea lui are vreo influenta asupra efectului anticonceptionalelor? Offline #2 2007-11-01 09:10:31
Re: Nelamurire1. mai bine incepi tratamentul dupa menstruatie Offline #3 2007-11-01 09:45:07
Re: Nelamurirebuna si eu mi-aminceput in tratament cu ginozol si dupa al doile ovul mi-a venit mensra,mai pot pune deseara ultimul ovul??pe prospect srie ca se poate administra si in timpul ciclului menstrual. Offline #4 2007-11-01 09:46:28
Re: Nelamurirenu l mai pune daca ti a venit menstra...nu are rost...opreste si continual dupa pauza... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-01 09:48:25) happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-01 09:49:42
Re: Nelamuriremultumesc pentru raspuns ,adica sa inteleg ca dupa ce mise termina menstra sa pun ala,ultim ovul,oare o sa aiba efect asa tratamentu>?? Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-01 09:51:30
Re: Nelamuriresa speram...ceci de obicei dupa menstra recidiveaza candidoza...asa ca dupa cepui si ultimul ovul continua cateva zile cu iaurt si sa speram ca va trece...daca nu...va trebui repetat tratamentul...nu trebuia inceput daca stiai ca ti vine mentra... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-11-01 09:56:53
Re: Nelamuriremersi , mi-a veni mai repede cu o zi!! mersi orcum Offline #8 2007-11-01 10:23:09
Re: Nelamurirecu placere...sa speram ca o sa scapi cat mai repede... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|