Ce nu/ai putea sa ii ierti?-2
- barbara_mori
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-26
Re: ce nu/ai putea sa ii ierti?
iubitului : sa ma insele si sa ma minta mult,nu i-as ierta indiferenta(orice probl ar avea sa o discute cu mine,nu sa fie indiferent cu mn,iar eu sa ma stresez cam ce ar putea avea) unei prietene: nu am iertat-o pt ca ma tradat si s-a a vrut s imi faca rau...si de atunci nu mai am nici o prietena.. iar unei surori : cum nu am o sora buna ci doar vitrega care s-a mutat si am ramas iar singura la parinti,nuj ce nu i=as putea ierta....iar cat a stat la noi nu m-am certat cu ea niciodata...
Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!
- meme
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-16
eu zic k toti avem lucruri care nu ne plac si mai ales nu le'am putea accepta din partea unor persoane in care investim sentimente...toti zicem k nu am putea ierta minciuna sau inselatul..sau bataia..violenta..insa iertarea tine si de principiile noastre..si mai ales de circumstante...
suntem actori pe o scena dominata de visuri.....
- @dana23
- Full member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2007-09-22
iubitul:nu l-as ierta sub nici o forma daca ar da in mine,daca m-ar insela nu zic nici da nici nu pentru ca depinde de circumstante,ce a facut mai exact si sa il vad ca merita sa il iert.... sora:nu am cum sa nu o iert indiferent de ce mi-ar face(nu are cum sa fie foarte grav) prietenii:tradarea si minciuna..
Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove
- soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-25
Nu stiu daca l-as putea ierta daca m-ar insela... Dar in mod clar nu as suporta sa urle la mine. Daca ar da in mine poate l-as ierta daca ar plange si si-ar cere iertare in genunchi, dar tot i-ash plati-o cu varf si indesat. Oricum as prefera sa dea in mine decat sa se rasteasca. Nujt de ce, cand tipa la mine cineva pe care il iubesc incep sa tremur si sa plang Daca ar da, probabil ash da si eu sau i-ash da cu ceva-n cap Unei prietene nu i-as ierta minciuna, vorbitul pe la spate, ipocrizia.. gen cand vb cu ea despre ceva in care chiar cred, sa zica k e de acord cu mine dupa care sa o aud vorbind cu altcineva pe ac tema, care are o teorie diferita si sa zica k el.... Unei surori nu stiu ce nu i-as ierta fiindca nu am... Daca as avea, probabil ca singurul lucru pe care nu l-as ierta ar fi sa ma insele cu prieteul meu... Desi cu timpul poate i-as ierta si asta, nujt....
"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)
- mikki_20
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-15
unei surori: cred ca i'as ierta orice eu in sit. asta iert destul de repede unei prietene: sa profite de mine, nu pot sa suport asta si sa ma barfeasca iubitului: nu l'as ierta daca m'ar insela mai bine imi spune in fata ca vrea sa incheie relatia cu mine si sa poata face ce vrea decat sa stea cu mine si sa ma insele, ,sa dea in mine si sa ma minta
Avem 1 an si 5 lunite
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
am observat in viatza asta(pana acum) ca sunt atat de slaba daca tzin la cineva incat iert orice: sora(aici NU e cazul)...prietena..iubit...oricui....sunt mult prea buna de fapt:P spun eu ca nu iert aia..nu iert aia...si ma trezesc ca iert asha in juma de ora....
6 ani de dragoste
- soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-25
JanisJoplin a scris:am observat in viatza asta(pana acum) ca sunt atat de slaba daca tzin la cineva incat iert orice: sora(aici NU e cazul)...prietena..iubit...oricui....sunt mult prea buna de fapt:P spun eu ca nu iert aia..nu iert aia...si ma trezesc ca iert asha in juma de ora....
Cred ca si eu la fel.. nu pot sa rezist cand cineva spune te rog frumos / iarta-ma sau cand vad pe cineva plangand as face orice pt pers respectiva.. Oricum n-as ierta CHIAR orice in juma` de ora.. Pentru unele chestii mi-au trebuit ani.. (ca sa-l iert ca a dat in mine)....
"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)
- brunetzik
- Insomniac member
- De la: cluj-napoca
- Inregistrat: 2007-02-23
sa fiu mintita si inselata niciodata nu las ierta
dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
crys_ty_na a scris:Th1nkp1nk a scris:Fara sa fac pe lupul moralist... multe dintre voi spuneti ca nu l-ati putea niciodata ierta pe iubitul vostru daca v-ar insela. Am sustinut cu tarie ideea asta si as fi desfiintat orice femeie care nu isi parasea barbatul infidel sau bataus in numele refrenului aluia invechit:"Il iubesc si il iert"... Asa gandeam atunci... pana cand m-am izbit de realitate. M-a inselat. L-am prins. Ma iubea (si ma iubeste inca) si regreta amarnic. Il iubesc mult. A trecut 1 an de atunci si unele urme inca nu s-au sters din sufletul meu, dar a muncit enorm sa imi recastige increderea si sa-mi ofere toate confirmarile de care aveam nevoie. Nu stiu de ce a avut devierea aia. N-am putut niciodata sa inghit teoria cum ca "barbatii sunt programati genetic sa isi perpetueze specia". Ma dezgusta ideea ca ne putem cobori la conditia de animale lipsite de discernamant. Dar adevarul e undeva la mijloc... si ispite sunt la tot pasul. Iar instinctele sunt puternice.
Ce e uimitor este ca izbitura de acum un an ne-a apropiat si mai mult. Dupa episodul ala mi-am dat seama ca trebuie sa pun in balanta orgoliul meu de A NU VREA sa-l iert si dragostea mea pentru el. N-are rost sa fac teoria chibritului.... dar e ingrozitor sa oscilezi intre minte si inima Am lasat lucrurile sa vina de la sine si am dat la o parte temerile si frustrarile. Iertarea va veni in timp.
Morala: fetelor, nu dati ultimatumuri cu atata hotarare. Nu veti sti niciodata ce merita si ce trebuie facut decat atunci cand se intampla. Multa dragoste si implinire va doresc! Pupici
sunt de acord cu tine...desi ii spun ca nu l as ierta daca m ar insela...si ca l as parasii...daca as vedea ca regreta...si ca pe mine ma iubeste n as putea sa plec...iar legat de faza cu batutul...oricat de mult l as iubi...daca ar da in mine l as parasi...acolo nu incape indoiala...
suibscriu in totalitate
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- brunetzik
- Insomniac member
- De la: cluj-napoca
- Inregistrat: 2007-02-23
eu sutn cea MAI INCAPATANATA SI CUL CEL MAIMARE ORGOLIU. SUNT TANARA, FRUMOASA SI AM LUMEA INAINTE ASA CA NU AS DRAMATIZA PT CINEVA CARE MA INSALA, EU CONSIDER CA DAK MINTE SI INSEALA INSEAMNA CA NU MAI MA IUBESTE VREA SCHIMBARE VREA CEVA DIFERIT ASA CA TRAEABA LUYI SA FAC CE VREA eu sincer chair nu pot sa iert asa ceva desi il iubesc mult dar nu pooti spune niciodata, niciodata
dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos
- daniela1985
- Full member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-16
sunt de acord cu Th1nkp1nk !!! nici eu nu am crezut ca il pot ierta pe iubi meu cand m-a inselat..mi-a demonstrat ca regreta foarte mult. din acel moment in care am aflat ca m-a inselat am zis k nu voi mai ierta nimanui sa imi faca acest lucru sau sa ma minta. pe viitor nu voi mai accepta de la iubi sa ma insele sau sa ma minta. de vb pe la spate nu mi s-a intamplat...dar nu as fi de acord... iar unei prietene nu i-as ierta vb spuse pe la spate..barfa... in rest toate sunt iertate cand iubesti cu adevarat pers de langa tine...
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
frate: cred ca nu l-as ierta daca m-ar viola prietena: rautatea, sa imi "fure" iubitul iubit: sa dea in mine, sa ma injure si ... in legatura cu inselatul... poate daca ar insista mult l-as primi inapoi, dar nu cred ca ar trece secunda in care sa nu-l vad in bratele altei femei.... viata mea ar fi o agonie.. deci... nu cred ca as putea continua relatia, dar poate l-as ierta.
- password
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-06
Iubitului meu eu i-as ierta tot ..normal ca m-as supara pe moment...dar a gresi e omeneste(prima oara..ca a doua....) si chiar i-as ierta tot...cred ca zic asa mai mult ca stiu ca nu mi-ar face nimic atat de rau incat sa nu poata fi iertat...
What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp!
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
daca ar da in mine sau daca m`ar insela..daca il iert,mai face sigur..si in plus..n`as putea sa il mai pup cand stiu ca a fost cu alta..eu sunt atat de ranchiunoasa si n`as putea uita asa ceva
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
prietenului meu nu as putea sa ii iert o tradare, si celor apropiati la fel. consider ca este cea mai mare crima sa te joci cu increderea unui om si cu sentimentele lui.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- andrutza
- Vizitator
iubitului nu i-as ierta daca ar da in mine sau ar fi badaran si marlan prietenei tradarea si minciuna
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Th1nkp1nk a scris:Fara sa fac pe lupul moralist... multe dintre voi spuneti ca nu l-ati putea niciodata ierta pe iubitul vostru daca v-ar insela. Am sustinut cu tarie ideea asta si as fi desfiintat orice femeie care nu isi parasea barbatul infidel sau bataus in numele refrenului aluia invechit:"Il iubesc si il iert"... Asa gandeam atunci... pana cand m-am izbit de realitate. M-a inselat. L-am prins. Ma iubea (si ma iubeste inca) si regreta amarnic. Il iubesc mult. A trecut 1 an de atunci si unele urme inca nu s-au sters din sufletul meu, dar a muncit enorm sa imi recastige increderea si sa-mi ofere toate confirmarile de care aveam nevoie. Nu stiu de ce a avut devierea aia. N-am putut niciodata sa inghit teoria cum ca "barbatii sunt programati genetic sa isi perpetueze specia". Ma dezgusta ideea ca ne putem cobori la conditia de animale lipsite de discernamant. Dar adevarul e undeva la mijloc... si ispite sunt la tot pasul. Iar instinctele sunt puternice.
Ce e uimitor este ca izbitura de acum un an ne-a apropiat si mai mult. Dupa episodul ala mi-am dat seama ca trebuie sa pun in balanta orgoliul meu de A NU VREA sa-l iert si dragostea mea pentru el. N-are rost sa fac teoria chibritului.... dar e ingrozitor sa oscilezi intre minte si inima Am lasat lucrurile sa vina de la sine si am dat la o parte temerile si frustrarile. Iertarea va veni in timp.
Morala: fetelor, nu dati ultimatumuri cu atata hotarare. Nu veti sti niciodata ce merita si ce trebuie facut decat atunci cand se intampla. Multa dragoste si implinire va doresc! Pupici
subscriu tot un an a trecut de atunci
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
daca incepe sa ma minta,nu i`as ierta nici asta..depinde cat de grava e aia care umple paharul..sunt sincera,vreau si eu tot sinceritate
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
sa ma insele, sa ma minta, sa ma loveasca, sa nu ma mai respecte. astea nu i le-as ierta pt nimic. NIMIC.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|