|
Nu esti logat.
Pilula de urgenta#1 2006-07-31 17:09:27
Pilula de urgentaTot cautand pe net fel de fel de informatii am gasit ceva interesant despre contraceptia de urgenta.Stiati ca puteti impiedica aparitia unei sarcini (in cazul in care s-au omis pilule din blister, sau in cazul in care nu folositi anticonceptionale si s-a intamplat sa ramaneti insarcinata) ,cu ajutorul anticonceptionalelor ?Eu nu stiam decat de Postinor.Dupa ce am citit materialul respectiv am vazut ca nu numai postinorul care e recunoscut si la noi,si rigevidonul este eficient in aceste situatii. Ultima oara a fost editat de mada66000 (2010-10-23 18:19:37) Offline #2 2006-07-31 19:57:43
Re: Pilula de urgentaam mai citit si eu ceva de genul asta cand am cautat informatii despre lo femenal,mai sunt si alte anticonceptionale care folosesc dupa un contact sexual neportejat cum ar fi tri-regol. aici este un link dar nu stiu cat de folositor poate fi http://www.romedic.ro/medicina/contrace … rgenta.htm Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #3 2006-07-31 20:27:13
Re: Pilula de urgentaEu cred ca DIU este chiar steriletul (dispozitiv intra-uterin).DIU sunt mici piese flexibile facute din metal si /sau din plastic.Sper sa nu ma insel Offline #4 2006-08-01 16:39:35
Re: Pilula de urgentaintrebam pt ca am inteles din articol ca se foloseste dupa ce ai facut sex neportejat si stiam ca steriletul se pune inainte...sunt confuza... Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #5 2006-08-01 21:11:19
Re: Pilula de urgentaNereida si eu stiu ca steriletul poate fi considerat si o metoda de urgenta, insa nu in cazul celor care nu au avut pana acum copii. Mai stiu ca atunci cand iti montezi DIU trebuie sa fii "perfect clean" acolo jos, nici macar o infectie sau o banala scurgere. Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-01 21:27:05
Re: Pilula de urgentamerci de informatie,nu stiam...daca imi poti da un link despre sterilet ti-as fi recunoscatoare pt ca as vrea sa stiu mai multe despre el,oricum o sa caut si eu pe net sa vad ce gasesc... Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #7 2006-08-01 21:37:00
Re: Pilula de urgentaam gasit http://www.ele.ro/articol_974.html si inca ceva destul de interesant http://www.seximus.ro/articole/contraceptie_urgenta.php Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #8 2006-08-01 23:12:38
Re: Pilula de urgentaDeci eu chiar am folosit asta Exact asha 4 pastilutze o data (intr`un interval de 72 de ore max )apoi dupa 12 ore ink 4 Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #9 2006-08-02 12:11:14
Re: Pilula de urgentasi aici mai scrie ceva despre DIU : http://www.romedic.ro/medicina/contrace … uterin.htm Eu daca as fi avut copii mi-as pune sterilet si asa am sa si fac dupa ce voi naste Ultima oara a fost editat de mada66000 (2009-08-14 13:05:47) Offline #10 2006-08-02 16:49:12
Re: Pilula de urgentamie nu imi surade steriletul,pt ca exista posibilitatea sa alunece sau corpul tau sa nu il tolereze si din cate am inteles creste riscul unei sarcini extra uterine...ma gandeam ca dupa ce fac cati copii doresc (unul sau doi) sa imi leg trompele uterine.am citit ca este o operatie ireversibila la fel ca vasectomia,dar undeva la tv am auzit ca sunt reversibile,stie cine ceva despre asta? Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #11 2006-08-03 11:40:34
Re: Pilula de urgentaLegarea trompelor uterine in cazul femeii, presupune inchiderea acestora astfel incit ovulele sa nu mai poata ajunge in uter.In Franta este interzisa aceasta operatiune pentru ca este considerata "vatamare corporala".Intr-adevar operatia este reversibila.Se efectueaza doar pensarea trompelor si nu legarea lor.E posibil dar nu inca in Rom. Offline #12 2006-08-12 17:03:44
Re: Pilula de urgentainainte d aparitia postinorului indicat strict ca masura contraceptiva de urgenta se practica administrarea unui numar de 4-5 pilule in ziua "delictului", apoi 2-4 pilule ink 4-6 zile (timp in care iti versi literalmente stomacul...pardon d expresie dar cunosc persoane care au fost in situatia asta si erau ff "incantate") si chiar acum se mai practik asta in formula descrisa cva mai inainte....practic se aseamana cele 2 metode... <Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira> Offline #13 2006-08-14 10:46:23
Re: Pilula de urgentaAsadar, regimul Yuzpe, descris de mama66000, exista si este folosit in paralele cu Postinor. Povestea e ca efectele adverse(gen varsaturi, stare de rau general, ameteala) sunt mult mai frecvente si mai puternice decit la Postinor...in plus, e mai comod sa inghiti o singura pastila, decit 4. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-08-25 13:59:43
Re: Pilula de urgentaalile, cite zile dureaza la tine singerarea menstruala? Dar ciclul(intervalul de timp de cind iti vine menstruatia, pina iti vine din nou, data viitoare)? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2006-08-25 14:06:15
Re: Pilula de urgentasangerarea menstruala dureaza 4-5 zile, iar ciclul 28 zile Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #16 2006-08-25 14:38:49
Re: Pilula de urgentanu e cazul sa iei postinor.Nu esti in perioada fertila, dar vei intra in ea in aprox 2-3 zile....asadar, de acum inclo, pina in ziua a 16 a ciclului(numarata din prima zi de singerare) prezervativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-08-25 14:44:19
Re: Pilula de urgentada, fara dubiu, poti sta linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-08-25 14:50:59
Re: Pilula de urgentams mult Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #19 2007-07-11 14:01:22
Re: Pilula de urgentaam si eu o nelamurire..acum o sap am avut un contact sexual neprotejat si am luat pilula de urgenta.incepuse sa ma doara burta si azi mia venit ciclu...adik cred ca e ciclu pt ca el normal trebuia sa vina pe 21 luna asta dar a venit mai devreme.este in regula?trebuie sami fac probleme?si daca mia venit acum o sami mai vina si pe 21 luna asta? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|