|
Nu esti logat.
Revin cu o problema...-2#20 2007-11-03 13:34:35
Re: revin cu o problema...deja sunt in a 3`a zi de menstra cu pauza de o saptamana am spus si mai sus nu e foarte abundenta dar e foarte concentrata.. e aiurea .. si din spusele lui crys_ty_na ma va tine pana la pauza foliei de ac... adik inca o saptamana si doua zile..???/ va rog raspundeti`mi k deja nu mai suport.. Offline #21 2007-11-03 13:47:43
Re: revin cu o problema...din pacate doctoressa nu intra pana luni...deci ai intrat in pauza? sau ti avenit menstra klumea? happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-11-03 14:18:21
Re: revin cu o problema...mai am o saptamana si doua zile pana la pauza ... si de joi tot sangerare .. e ca menstra .. nu asa abundenta dar destul de consistenta .. si nush ce sa fac .. sa trec peste pauza? .. e chiar menstra? .. sau sa o astept si in pauza?...va dura "menstra" asta pana la sfarsitul foliei? Ultima oara a fost editat de DeathRose (2007-11-03 14:19:33) Offline #23 2007-11-03 14:21:09
Re: revin cu o problema...nu cred ca ti va mai venii ceva in pauza...oricum luni intra si doctoressa si ti spune ea ce si cum sa faci...pana atunci nu prea ai ce face...ai trecut de jumatatea foliei...deci luatul de 2 pastile nu are rost...o sa fie bine...din pacate ti ai complicat existenta cu antidepresivele alea... happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-11-03 14:25:25
Re: revin cu o problema...asa e... si imi pare tare rau .. dar sincer nu shtiu ce m`as face fara voi .. si in special fara tine de data asta thx a lot again Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-03 14:29:21
Re: revin cu o problema...cu placere...mi ar placea sa te pot ajuta cu mai mult...dar sincer nu stiu...aici doctoressa e singura care poate sa ti spuna sigur... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-11-05 16:56:38
Re: revin cu o problema...doctressa astept un sfat si de la tine ... sangerarea sau menstra ma rog ... inca nu s`a oprit.. si sunt la ultimul rand al foliei de ac fara cele maro... deci saptamana asta inca o sa mai am parte de musafiri nu...? Offline #27 2007-11-06 15:29:35
Re: revin cu o problema...doctressa te rog da`mi un sfat si mie.. e ok? Offline #28 2007-11-06 15:39:19
Re: revin cu o problema...DeathRose...doctoressa a fost cam ocupata in ultimul timp...si nu a putut sa stea prea mult pe forum...dar fi sigura ca de indata ce va putea iti va raspunde...ar fi bine totusi...daca poti sa mergi sa vb cu medicul care ti a prescris anticonceptionalele... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-11-08 15:29:03
Re: revin cu o problema...marti mi s`a oprit menstruatia si am fost si la doctorita si a zis k o sa vina si in pauza doar k probabil mai putin Offline #30 2007-11-08 22:50:10
Re: revin cu o problema...ce bine ca ti s a oprit...sa ne ti la curent... happy with him...inlove with him... Offline #31 2007-11-09 10:43:57
Re: revin cu o problema.......DeathRose, sorry pentru lipsa de timp....si eu sunt de aceeasi parere cu doctorita ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-11-10 18:41:56
Re: revin cu o problema...nu`i nimic doctressa am scapat de stres .. o sa continui cu pastilele ac si sa vedem cand va fi urmatoarea menstra .. sper k in alea 7 zile de la sf foliei .. nu vreau sa mi se deregleze.. Offline #33 2007-11-13 20:23:11
Re: revin cu o problema...revin .. insa cu o alta intrebare .. am tot stat si m`am gandit si nicicum nu am gasit un raspuns.. de obicei ajungeam la pastile maro de ac, pastilele inactive in care imi venea si menstruatia dupa 20.De obicei menstruatia imi venea in 22 pe la a 2`a sau a 3`a pastila maro,din pauza.Acum de exemplu sunt la a doua pastila maro si totusi e 13.nu`mi explic cum tinand cont de faptul k nu am sarit peste nici o pastila .le`am luat toate.acum mensta o sa`mi vina in jur de 15.imi dau seama k mi s`a dereglat foarte tare .. numai sper sa ramana asa .. sa nu mi se deregleze din nou.. Ce parere aveti?? Offline #34 2007-11-13 21:05:53
Re: revin cu o problema...nu e obligatoriu sa vina in ziua x a lunii...vine cand termini folia sau in cazul tau peste pastilutele inactive...deci daca tu sti sigura ca le ai luat pe toate atunci e bine... happy with him...inlove with him... Offline #35 2007-11-13 22:48:48
Re: revin cu o problema...Buna seara.Am o intrebare.Am avut o cistita in urma cu 2 saptamani, aveam dureri la urinare si urinam des. Am luat urniex, mi-a trecut insa in tot acest timp mi-a scazut productia de lapte(alpatez) si am intrat si inperioada de menstruatie. Nu stiu daca menstruatia avea legatura cu cistita pentru ca oricum ciclul e neregulat din cauza alpatului. Dupa cateva zile am inceput din nou sa urinez frecvent dar nu mai aveam dureri ci doar mi se umfla burta.Am luat biseptrim, o pastila la 8 ore. Dupa ce am inceput sa iau biseptrim cantitatea de lapte a revenit la normal. Intre timp am mers la ginecolog pt a efectua investigatii insa pt ca eram in status menstrual mi s-a recomandat sa revin dar mi s-a spus ca nu e o infectie la ovare pt ca nu sunt umflate. Dupa ce am terminat 10 pastile de bispetrim au trecut 2 zile si din nou a inceput sa mi se umfle burta, in zona ovarelor. Am continuat sa iau biseptol pt ca din nou scadea laptele si intre timp am facut si o urocultura ale carei rezultate le primesc maine.Am fost din nou la ginecolog, am facut testul Babes Papanicolau, sunt in astepatrea rezultatului iar medicul mi-a recomandat sa iau Cervugid, m-a diagnosticat cu o colpita mixta. problema mea e ca acum am intrerupt bisetrimul de 2 zile si astazi iarasi mi-a scazut cantitatea de lapte. Ce poate fi pentru ca nu mai inteleg nimic..Va rog, astept raspuns. Offline #36 2007-11-14 11:06:35
Re: revin cu o problema...da ai intrebat vreun medic daca ai voie sa alaptezi in timp ce iei biseptol??? PENTRU CA NU AI VOIE...ori alaptezi, ori iei biseptol...macar pe prospect puteai sa te uiti, ca scrie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-11-14 17:15:13
Re: revin cu o problema...da, bine.am intrebat. Dar problema nu era asta, tot nu m-ati lamurit. Si era ok cand luam biseptol Offline #38 2007-11-14 17:16:13
Re: revin cu o problema...adica aveam lapte cand luam biseptol pt ca probabil ca daca era o infectie biseptolul o tinea sub control Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|