homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari in urma contactului sexual

#1 2007-11-01 14:25:00

amalia_done
New member
Inregistrat: 2007-11-01

sangerari in urma contactului sexual

salut! am si eu nevoie de o lamurire.... de vreo aprox 2 luni am sangerari in urma contactului sexual , nu dureaza dekt cateva ore, iar cantitatea este destul de redusa...iau anticonceptionale de mult timp,( diane) deci ma gandesc ca nu asta ar putea fi problema. totusi sunt ingrijorata ptr ca se intampla fara exceptie dupa contactul sexual, cum am mai zis. aveti idee ce ar putea fi? mi-ati fi de mare ajutor

Ultima oara a fost editat de amalia_done (2007-11-01 14:26:58)

#2 2007-11-01 14:29:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sangerari in urma contactului sexual

dute la un ginecolog...cespui tu ma duce cu gandul la o ranape col...daca ar aparea si altcandva...nu numai dupa contact ar putea fi spotting...oricum cel mai bine e sa investighezi primao ara daca nu ai cumva o rana...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-01 14:30:41

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu spun la fel. nu e normal sa sangerezi si de atata timp...mergi al dr.

#4 2007-11-01 14:57:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

amalia_done a scris:

...iau anticonceptionale de mult timp,( diane)

iar diane eu stiam k nu se ia decat pe perioade scurte

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-11-01 14:59:30

crys_ty_na
Platinum member

stiai bine...cel mult un an...asta daca nu suferi de ceva care doar diane o poate rezolva...

Publicitate

loading...

#6 2007-11-01 17:33:33

amalia_done
New member

chiar nu stiam despre diane ca se iau doar pe tinp scurt.....adik ar trebui sa renunt la ele??
deci se poate ca sangerarea sa fi aparut din cauza anticonceptionalelor?

Ultima oara a fost editat de amalia_done (2007-11-01 17:39:12)

#7 2007-11-01 20:41:20

crys_ty_na
Platinum member

daca sunt doar dupa contact cred ca au alta cauza mai degraba decat anticonceptionalele...mergi la ginecolog...ar trebui sa le schimbi...nu sa renunti la anticonceptionale...

#8 2007-11-02 14:36:43

amalia_done
New member

va multumesc! ma voi duce saptamana viitoare la ginecolog sunt destul de ingrijorata!
ps: cand am spus sa renunt la anticoncetionale si eu m-am referit tot sa le schimb pe astea....o sa vad ce-mi zice doctorul intai

#9 2007-11-02 14:38:54

crys_ty_na
Platinum member

oky...cu placere...nu ai dc sa fi ingrijorata...trebuie doar sa mergi sa tratezi problema...

#10 2007-11-06 18:29:18

amalia_done
New member

am fost la doctor si am fost diagnosticata cu cervicita ... eusiva?? ( nu inteleg prea bine ce scrie ). Am citit pe internet k in principal, cauza e o infectie cu BTS. eu am acelasi partener de f mult timp...normal, ma gandesc si la ce este mai rau,  k poate partenerul meu a luat bts-ul de la altcineva... dar am o intrebare , la el nu se manifesta in niciun fel aceste boli cu transmitere sexuala care mi-ar fi putut cauza mie cervicita????sau daca da, cam care ar fi simptomele?? va rog mult raspundeti-mi

Ultima oara a fost editat de amalia_done (2007-11-06 18:29:33)

#11 2007-11-06 20:35:35

crys_ty_na
Platinum member

cervicita e o inflamatie...care poate avea ca si cauza si o BTS...e drept...dar are si alte cauze...ce tratament ti a dat medicul?

#12 2007-11-06 23:01:34

amalia_done
New member

mi-a dat oxacilina, cervugid, indometacin, si spalaturi vaginale cu ceai de pelin , musetel....
ai putea sa-mi spui cam ce alte cauze ar putea avea cervicita?

#13 2007-11-07 00:12:09

crys_ty_na
Platinum member

Cauzele cervicitei

Cervixul dumneavoastra contine doua tipuri de celule: celule plate, asemanatoare celor ale pielii  si celule glandulare care secreta mucus. Aceleasi organisme care provoaca vaginita, o inflamatie a vaginului, pot provoca cervicita. Bolile cu transmitere sexuala - cum sunt gonoreea si chlamydia, pot infecta celulele glandulare ale cervixului.

Cervixul dumneavoastra joaca rol de bariera pentru uter in calea bacteriilor si a virusilor care intra in contact cu vaginul. Totusi, cand bacteriile si virusii afecteaza cervixul, pot provoca inflamatii si pot mari riscul ca infectia sa treaca in uter. Cel mai adesea, infectiile bacteriene si cele virale care provoaca cervicita sunt transmise prin contact sexual. Infectiile includ cele mai comune BTS, cum sunt gonoreea, chlamydia, herpesul genital si condilomatoza .

Alte cauze posibile ale cervicitei sunt:

Reactiile alergice. Una dintre posibilele cauze ar fi o alergie, fie la spermicidele contraceptive fie la latexul din prezervative.
Suprainmultirea bacteriilor. O inmultire anormal de mare a bacteriilor care populeaza vaginul in mod normal (vaginoza bacteriana) este alta cauza posibila.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.