|
Nu esti logat.
ALTZHEIMER#1 2007-11-01 17:58:30
ALTZHEIMERbunica mea sufera de aceasta boala de 1 an de zile. care este tratamentul si ce simte ea? chiar nu recunoaste pe nimeni niciodata? se poate vindeca? se poate muri din cauza ei? care sunt complicatiile? Offline #2 2007-11-01 18:19:28
Re: ALTZHEIMERsterge un topic intai si apoi asstepta raspunsuri Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2007-11-01 18:20:27) http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #3 2007-11-01 18:47:56
Re: ALTZHEIMERhttp://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_Alzheimer uite aici mai multe decat ti-am putea spune noi. sanatate! mami de minuni Offline #4 2007-11-01 22:25:28
Re: ALTZHEIMERnu se vindeca din pacate...va avea momente cand va recunoaste persoanele din jurul ei si momente cand nu le va recunoaste. va uita lucruri simple, de exemplu nu va mai sti sa se intoarca acasa singura..poate sa mai traiasca multi ani.. Offline #5 2007-11-01 22:56:56
Re: ALTZHEIMERsi din pacate boala se va agrava pe masura ce vremea trece...pana va ajunge sa nu va recunoasca nici macar pe voi... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-03 11:04:53
Re: ALTZHEIMERDin pacate, nu a recunoscut-o nici pe mama, care este fiica ei. Offline #7 2007-11-03 14:13:40
Re: ALTZHEIMERasa se intampla...de obicei ultimul pe care l va recunoaste va fi bunicul tau...si intr un final nici pe el... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-03 17:03:00
Re: ALTZHEIMERbonnie...si bunica mea dumnezeu sa o ierte a avut aceeasi boala.....dupa ce a murit bunicul practic nu imi mai dadeam sanse de recuperere.....s-a mutat in casa cu mine....asa este nu mai recunoaste pe nimeni..ea de exemplu manca non-stop si in ultima faza vroia sa stea la picioarele ei zii si noapte tata(care tata era ginierele ei dar ea tot timpul la considerat baiatul ei..pentru ca ea nu a tinut la mama mea..sau cel putin in stilul ei..cum mama a fost primul copil....nah)......eu iti povestesc asa ce am trecut eu si familia mea cu bunica mea ca sa stii la ce sa te astepti si sa nu ramai socata de niste surprize.....mai pe la ultima faza o sa vezi ca o sa se scape pe ea...nu o sa mai poata sa ajunga sa faca la baie si o sa trebuiasca sa foloseasca pempers chiar daca pare stupid nu sunt alte sanse...dar aici depinde si de fiecare in parte ...poate bunica ta nu o sa ajunga la partea asta..depinde si de organismul ei....ce pot sa iti zic decat sa fii tare si daca intr-o zii vezi ceva suspect ca nu iti raspunde ...sa intr-un loc si ti se pare impietrita desii rasufla....ar fii bine sa pui mana pe telefon si sa suni la salvare.pentru ca eu nu am sa imi iert asta niciodata ...poate eram mica...dar nu trebuia sa cred ca poate bunica mediteaza sau cine stie ce are...si sa stau cu ea in casa timp de 5 ore sa cred ca doarme si sa nu ma duc sa o deranjez iar cand sa vina mama sa constat ca bunica mea intrase in coma.....si nu s-a mai avut ce face...dupa 2 zile a decedat in mainile mamei ....inca ceva profita de orice clipa cat o ai langa tine chiar daca nu te recunoaste chiar daca va face cateva greseli(va sparge o vasa ...se va scapa pe ea)nu o certati ci fiti alaturi d ea...cand nu va mai fii va ..va fii dor de aceste lucruri.....si daca o vezi stearsa...sau ai un sentiment de a nu sta in apropierea ei...nu fa acest lucru imagineazati-o cum era ea inainte de aceasta boala....si oferai dragostea ta. este greu dar nu pot sa spun decat mult CURAJ! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #9 2007-11-05 07:42:27
Re: ALTZHEIMEReste o boala tare urata. si bunica sotului meu a aavuta sa ceva. a dus boala cam 10 ani. e tare pacatoasa. Curaj si forat sa aveti! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|