|
Nu esti logat.
Am facut o prostie:-S#1 2007-11-01 19:55:46
am facut o prostie:-Sluni...am inceput folia de antibebe...numai k fara sa-mi dau seama am inceput cu pastila...marcata la duminik...si in seara asta knd sa iau pastila...n-am vzt k incepe folia cu dum am crezut k incepe cu luni, si m-am uitat pe spatele foliei si-am vzt miercuri si joi pastile neluate m-am panikt:-s si le-am luat pe amandoua...deci practic am luat si pastila de azi si pastila de maine...ce-i de facut?:-S Offline #2 2007-11-01 20:01:48
Re: am facut o prostie:-Sca sa nu treaca o zi fara sa iei pastila, eu zic sa mergi la farmacie sa mai cumperi o folie, iei maine pastilua si pastrezi restul foliei de rezerva, pt alte accidente... ca altfel, daca maine nu iei pastila, iti trebuie apoi 7 zile de protectie suplimentara. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-11-01 20:18:21
Re: am facut o prostie:-Seu nu am inteles daca ai uitat sau nu o pastila... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #4 2007-11-01 20:26:11
Re: am facut o prostie:-S
azi este joi.tu ai zis ca miercuri si joi ai vazut pastilele neluate si le-ai luat pe amandoua, deic ai luat si pentru azi.maine e vineri, deic iei alta pastila, pe care ar trebui sa o ai Offline #5 2007-11-01 20:45:45
Re: am facut o prostie:-Se bine cuma zis ivy...iei maine o pastiluta de pe alta folie si de poimaine continui cu folia curenta...normal..iar folia de pe care ai luat doaro pastiluta o ti de rezerva... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-02 07:37:23
Re: am facut o prostie:-Sda mi-am dat seama k unele pers nu or sa inteleaga in loc sa incep folia cu luni...am inceput cu duminik...si aseara am luat 2 pastile...pt k am crezut k am uitat sa iau una miercuri seara ...dar luasem...in fine...am luat 2 pastile...una pt aseara si una pt azi... Offline #7 2007-11-02 08:04:58#8 2007-11-02 08:25:54
Re: am facut o prostie:-Sda mergi la farmacie mai iati o folie si knd nu ai sa ai pastilutzqa la ziua respectiva o iei dupa folia aia... http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #9 2007-11-02 08:55:47
Re: am facut o prostie:-S
ba am inteles...dar intelege si tu ca trebuie sa iei 21 de zile consecutive in fiecare zi pastile...si din cauza ca tu ai luat intr o zi 2 pastile vei termna foliasi vei avea doar 20 de zile consecutive cu pastilute luate...deci in pauza si la inceputul foliei viitoare nu vei fi protejata...dar n ai de unde sa sti asta si nu te vei proteja si vei ramene insarcinata...si o sa incepi sa zici ca tu le ai luat corect si vezi doamne ai ramas insarcinata...asa ca fa cum ti am zis casa nu ne sari in cap mai tarziu...ia azi o pastiluta de pe o alta folie...si de maine continua normal cu folia actuala...astfel vei avea la sf foliei 21 de zile cu pastile luate...numara si tu daca nu ma crezi... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-11-02 08:57:09) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|