|
Nu esti logat.
Logest#1 2007-11-02 15:32:13
Logestbuna, sunt noua pe acest site, e prima data cand scriu pe un forum, deci sorry daca dac mici prostioare deviind de la subiect sau repetand anumite lucruri ... ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine cu cate un raspuns la intrebarile mele legate de anticonceptionale. Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #2 2007-11-02 15:36:19
Re: Logestpai dak tai u fost recomandate de doc, cred ca iti sunt cele potrivite dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-11-02 15:36:40
Re: Logeste de ajuns daca te protejezi primele 7 zile de administrare...si daca le iei corect si respecti toate regulile nu ai cum sa ramani insarcinate...mai citeste pe aici...ca ai sa afli multe... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-02 15:38:54
Re: Logestam tot citit, dar sunt si chestii care se bat cap in cap pe aici si deasta ma zis ca daca deschid eu un subiect o sa rpimesc probabil raspunsuri exact la nelamuririle mele Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #5 2007-11-02 15:39:58
Re: Logestsa iti fie de ajutor dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-02 15:49:40
Re: Logestbine v-am gasit si o sa va mai "stresez" cu intrebari;) Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #7 2007-11-02 16:01:09
Re: Logestnu ne sreesezi ne bucuram dak te putem ajuta dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #8 2007-11-02 16:10:13
Re: Logesto sa incep de azi si o sa iau in fiecare seara la 8 ) aprox Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #9 2007-11-02 16:11:30
Re: Logestexact, in a 8 a zi incepi o noua folie. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2007-11-02 16:12:33
Re: Logestaha, perfect, deci cu administarea m-am lamurit Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #11 2007-11-02 16:12:42
Re: Logestde obicei in primele 3 luni apr efcete adverse.depinde de organismul tau. dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #12 2007-11-02 16:14:12
Re: Logestnu imi fac griji de ce va fi pentru ca stiu ca o fac pentru mine si logotnicul meu, sa ne scapam de stresul prezervativului,unde mai pui daca se mai si sparge X( muuuuuuuuult mai bine si mai relax cu AC Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #13 2007-11-02 16:15:02
Re: Logestda esti mult mai sigura nu stai mereu cu stres cand tre sa iti vina menstruatia dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #14 2007-11-02 16:24:37
Re: Logestam stat atat de mult stresata incat cu toata timiditatea m-am dus la doamna doctor, ma plimbam prin fata usii ca nustiam ce si cum sa ii spun ce vreau imi era atat de rusine dar nu stiu de ce ca doar nu e nici o rusine, dar eu sunt ffffffff timida si imi e cam greu sa vb deschis face2 face cu cineva despre sex Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #15 2007-11-02 16:26:30
Re: Logestcu noi nu trebuie sa vb face2face happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-02 16:26:47
Re: Logeste bine ca ti-ai invins timiditatea si te-ai dus la doctor. e mult mai bine cu pastile. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #17 2007-11-02 16:27:24
Re: Logestde multe ori de descarci mai bine aici pe forum poti spune totul fara sa fii criticata dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #18 2007-11-02 16:32:06
Re: Logestda e mult mai bine, acum in astea 2 sapt trebuie sa ma duc sa imi fac analizele pentru anticorpi pentru hepatita, pentru k prietenul meu are virusul hepatic B de cand avea 2 ani, am luat vaccinurile impotriva HP B, dar inaintede a avea un contact neprotejat, sa fim noi siguri, o s ama duc sa imi fac analizele Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #19 2007-11-23 20:38:45
Re: Logestam o intrebare ... este vreo problema daca nu mi-a venit ciclul din prima zi din cele 7 zile din pauza? aseara am luat ultima pastila din cele 21 si astazi ma gandesc ca trebuia sa imi vina ciclul...este vreo problema? Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|