|
Nu esti logat.
Abia astept ... !#1 2007-11-02 15:53:58
Abia astept ... !Fiecare asteapta la un moment dat ceva! dar cu atata ardoare incat timpul pare ca se incapataneaza sa se scurga greu! si atunci expresia ne scapa fara se ne dam seama... Abia astept... Offline #2 2007-11-02 15:55:53
Re: Abia astept ... !abia astept sa se intoarca iubi...vreau sa fim din nou pe acelasi continent...in aceeasi tara...in acelasi oras...si in acelasi metru patrat happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-02 15:58:33
Re: Abia astept ... !vreau sa plek cat mai repede cu iubi al munte dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4 2007-11-02 16:01:28
Re: Abia astept ... !si eu astept prima zapada caci am promisa o bataie cu zapada in doi....am mai facut odata demult lucrul asta si a fost tare romantic...dar de atunci nu a mai nins asa tare N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-11-02 16:03:22
Re: Abia astept ... !primele lucrurile pe care abia le astept sunt sa dormim maine seara impreuna si sa mergem la munte weekendul viitor. dar abia astept si salariul, sa mananc cartofi de mc si inca multe... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-02 16:08:43
Re: Abia astept ... !abia astept sa ies in oras http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-11-02 16:22:13
Re: Abia astept ... !uofff... mai nou abia astept sa termin de facut ordine; le-am rascolit pe toate; haine, carti, hartzoage.... Offline #8 2007-11-02 16:29:11
Re: Abia astept ... !off.. toata viata mea a fost un "abia astept.." Abia astept sa fac 14 ani sa-mi fac buletin.. Abia astept sa ajung la liceu.. Abia astept sa fac 18 ani sa-mi iau carnet.. Abia astept sa intru la facultate... Si au trecut atatia ani, in care am trait numai pt "abia astept-ul" urmator... Nu mai pot sa spun "abia astept".. asta ar insemna k abia astept sa treaca timpul... Si nu mai vreau.. vreau sa treaca timpul cat mai greu, sa ma bucur cat mai mult de zilele de la varsta asta... A trecut totul prea repede.. :-< "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #9 2007-11-02 16:32:15
Re: Abia astept ... !abia ast sa se trezeasca asta din gandurile lui si sa vada cum stau lucrurile...iar atunci sa ii pot intoarce spatele si sa ma doara in f**nd daca ne mai vdm sau nu...abia ast Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #10 2007-11-02 16:33:35
Re: Abia astept ... !abia astept sa vina tati. abia astept primul Craciun al lui bb. abia astept prima intalnire cu bebe mami de minuni Offline #11 2007-11-02 16:36:41
Re: Abia astept ... !abia astept sa vina duminica seara, sa-mi strang puiu in brate iar... asa de greu a trecut saptamana asta, exact la asta ma gandeam, cat de greu trece timpul cand ai nevoie sa treaca cat mai repede... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #12 2007-11-02 16:37:23
Re: Abia astept ... !sa treaca ziua de maine k lucrez 12 ore ( Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-11-02 16:39:06
Re: Abia astept ... !si eu lucrez maine. asta e un exemplu de nu abia astept. sper totusi sa nu fie multa treaba Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-11-02 16:46:26) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #14 2007-11-02 17:05:11
Re: Abia astept ... !abia astept sa-mi fac si eu un iubit care sa ma merite si sa ma iubeasca mult. #15 2007-11-02 17:43:18
Re: Abia astept ... !abia astept sa l vad si sa ii spun ca il iubesc si ca nu vreau sa l pierd:( take me as i am or watch me as i go! Offline #16 2007-11-02 17:46:25
Re: Abia astept ... !si eu dupa cativa ani buni...abia astept sarbatorile...mai ales Craciunul #17 2007-11-02 17:47:32
Re: Abia astept ... !sa vian o data iubi ca de ieri de cand nu lam mai vazut mi ffffffffffffffffffff dor de el dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #18 2007-11-02 17:59:01
Re: Abia astept ... !abia astept sa treaca bacul....ma ingrozeste ideea ca trebuie sa trec prin asta. Offline #19 2007-11-02 18:11:37
Re: Abia astept ... !abia astept sa treaca lucrarea la mate,abia astept sa treaca saptamana ce vine sa-l vad pe iubi,sa-l strang in brate si 4 zile sa nu il las singurel apoi abia astept sa iau vacanta,abia astept sa vina el din nou ) sa vina majoratul meu,sa imi iau permisul auto,si lista poate continua.......... expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|