homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La hipercoagulare se pot lua anticonceptionale?

#1 2007-11-02 21:08:17

ral bunny
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-02

la hipercoagulare se pot lua anticonceptionale?

Buna tuturor smile Sunt un nou membru si vreau sa va felicit pentru toate temele abordate..chiar m-au ajutat wink
Acum mai am o problema: am coagularea sangelui mai rapida decat normala (Timp Quick: 9.80 sec)..am facut aceasta analiza de sange pentru ca, la sfatul medicului, trebuie sa iau anticonceptionale (Jeanine)(mentionez ca nu am mai luat pana acum anticonceptionale) pentru ca imi apar destul de repede chisturi ovariene hematice care cresc si pana la 6 cm! La Fundeni mi-au zis ca nu este neaparat necesar sa fac tratament cu Aspenter. Dar..am inceput de azi sa iau un Jeanine...iar la 20 de min mi-au amortit cateva degete de la picioare! O fi de la anticonceptionale? si faptul ca am hipercoagulare? Sunt foarte confuza nu stiu ce sa mai fac....M-am gandit sa continui tratamentul cu Jeanine o luna si daca mai apar amorteli sa iau aspirina sau Aspenter, si apoi ma duc la analize din nou sa vdm...Voi ce pareti aveti?puss

Sanatatea pe primul loc!

#2 2007-11-02 21:13:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: la hipercoagulare se pot lua anticonceptionale?

sa incerci cu anticonceptionalele...si daca intradevar apar amorteli sa iei si un anticoagulant...poti sa iei linistita anticonceptionale chiar daca ai pro de coagulare...asta sub atenta supreveghere a medicului...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-03 17:46:07

ral bunny
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-02

Mersi de raspuns! puss

Sanatatea pe primul loc!

#4 2007-11-03 17:50:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.