|
Nu esti logat.
Curiozitate...#1 2007-11-02 21:46:25
Curiozitate...Fetele..am si eu o curiozitate.. prietenii vostri ies cu "baietii" asa ca intre prieteni alea alea la o bere..un meci..etc ? Si daca da..cam cat de des.. Si voi cum reactionati ? No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #2 2007-11-02 21:49:46
Re: Curiozitate...al meu nu iese deloc fara mine...asa ne-am obsinuit, nu i-am impus eu nimic..mereu iesim impreuna, daca iese la biliard sa zicem ma ia si pe mine si eu stau la un suc cu fetele si asa impacam si capra si varza...la meciuri nu merge asa ca m-am scos:) Offline #3 2007-11-02 21:50:19
Re: Curiozitate...e normal sa iasa cu baietii...nu poate sa se izoleze de prietenii lui Offline #4 2007-11-02 21:50:55
Re: Curiozitate...n am pro de astea...cand iese cu baietii ma duce cu el...si la fel fac si eu cand ma int cu prietenele mele...unul dintre noi nu poate mg cu celalalt din dif motive nu e pro...dar de obicei mergem peste tot impreuna... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-02 21:51:53
Re: Curiozitate...Dar si mie mi-a zis sa merg cu el cand iese..dar m-as simti eu aiurea..fiind singura fata.. as fi in plus No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-02 21:54:11
Re: Curiozitate...noi iesim mereu impreuna ... nu merg fara el si el fara mine ... nui nimic impus da asa ne place si asa neam obisnuit it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2007-11-02 21:59:45
Re: Curiozitate...al meu iese cu prietenii... ma mai ia si pe mine daca am timp... Imi place ca ma cheama si nu se supara daca nu pot veni... oricum (un punct in minus pentru mine) eu nu il chem cand iesim noi fetele... nu-i problema ca sunt doar baieti pentru ca avem aceeasi prieteni sunt niste scumpi cu totii. iubesc+Camelia+Matei Offline #8 2007-11-02 22:19:35
Re: Curiozitate...iesim impreuna, oricum sambata e seara de fete si vine si el, iar cand vin prietenii lui de la buc de la fac mai ies si eu cu ei, mai ales in vacanta cand stau seara mai mult. dar nu avem probleme k de ce se duce fara mine, decat eu mai faceam crize cand nu vroiau sa ma ia (se duceau la sala sa se joace iar eu nu joc asa bine) nu de alta, dar fetele mele stateau mai putin si fiind vacanta eu vroiam sa stau mai mult dar de ex sapt trecuta am fost la un majorat, si el a stat un pic si s-a dus sa la sala sa se joace, si eu am ramas la chef, fara sa ne suparam http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-11-02 22:51:06
Re: Curiozitate...al meu nici macar nu are un cerc de prieteni..baitetzi...suntem noi un grup si iesim toti sau fiecare baiat cu prietena....sine simtim bine Offline #10 2007-11-02 22:54:41
Re: Curiozitate...pai e uneori plecat; si unde e nu am cum sa fiu si eu; deplasare; asta e! dar culmea e ca acolo e cu baitzii; si cand vine acasa, nu mai vrea pe altcineva decat pe mine; si k sa nu se simta singur, caut si eu sa ies cu fetele cand e el plecat; asta-i! si e bine; Offline #11 2007-11-02 22:56:26
Re: Curiozitate...logic k iese si cu prietenii..numai cu prietenii..mi se pare super ok..are nevoie si de timp numai pt el At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #12 2007-11-02 23:21:17
Re: Curiozitate...E foarte normal sa iasa numai cu baietii, nu vad nici o problema in asta, (ne) mai barfesc si ei, mai comenteaza, mai una alta. M-as simti chiar aiurea sa particip la asemena intrunire la bere sau la ce-o fi. Ar fi culmea sa-l tarasc dupa mine cand ma intalnesc cu prietenele mele si sa stea sa ne asculte cum vorbim despre AC, barbati, ob-uri, rujuri si alte minuni. Daca e intalnire cu mai multe cupluri e altceva. In rest prietenii sint prieteni de o viata, nu-i corect sa interzici sa se intalneasca; asa cum a zis si Amaria. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-11-02 23:25:09
Re: Curiozitate...noi iesim peste tot impreuna Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #14 2007-11-02 23:31:25
Re: Curiozitate...al meu nu are gasca....i-as mai da eu kte un sut in fund sa mai iasa,k mi se pare normal..dar pune o fatza aia de copil hamesit de foame si-mi zike k lui ii place sa stea cu mine... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #15 2007-11-03 00:10:25
Re: Curiozitate...Chestia asta cred ca depinde foarte mult de varsta si de relatie, de jobul fiecaruia, de alte preocupari/hobbyuri, deci e cam greu sa generalizam. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2007-11-03 01:44:37
Re: Curiozitate...nici noi nu iesim unu fara celalalt...la un mom dat eu l`am intrebat dak nu vrea sa mai iasa si el cu baietii...sa nu stea toatz iua numai cu mine...mai ales k el era mai libertin inainte..si spre mirarea mea mi`a zis ca nu...pt k nu se simte bine fara mine...k s`ar gandi tot tp la mine si am vb la tel si atunci ce farmec ar mai avea iesirea #17 2007-11-03 05:52:02
Re: Curiozitate...Si noi la inceput eram non-stop impreuna dar dupa aproape 5 ani lucrurile s-au mai schimbat..in sensul ca mai iese si se intalneste cu prietenii lui.. aproape in fiecare seara..dar nu se duc pe nicaieri special doar mai stau si ei de vorba..pe mine nu ma deranjeaza si mi se pare normal sa nu stea numai si numai cu mine..nu de alta dar intervine rutina si senzatia de sufocare..... Plus ca daca stai mereu dupa el si nu prea ii dau ocazii sa mai stea si singur sa vezi cum se comporta in anumite situatii, ce face cand nu e cu tine...te trezesti ca altele ca scapa odata dupa ce l-ai tinut 24 din 24 sub supraveghere continua si isi face de cap.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #18 2007-11-03 07:47:24
Re: Curiozitate...mie una mi s-ar parea anormal sa renunte la prietenii lui pt mine...eu nu as putea sa ii inlocuiesc prietenii, asa cum ei nu ar putea sa ma inlocuiasca pe mine. nu cred ca ar fi ok sa avem o relatie in care nici unul dintre noi sa nu iasa cu prietenii. si apoi mai e ceva...daca ne despartim, ce se intampla? ramanem singuri cuc? ca nu mai poti sa te intorci la prietenii pe care i-ai dat la o parte din viata ta sa le spui "imi pare rau, am nevoie de voi pt ca am ramas singur/singura". Offline #19 2007-11-03 07:53:14
Re: Curiozitate...eu fara el nu ies decat cand e plecat, dar el fara mine iese in fiecare seara (si cu baieti si cu fete :-< ) eu cu bibi meu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|