homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o mare problema-2

#20 2007-11-12 16:18:04

noriaa
New member
Inregistrat: 2007-10-30

Re: Am o mare problema

buna..am si eu o intrebare.....in luna august mi-a venit c.m mai devreme cu cinci zile(precizez ca eram in spania si ajunsesem doar de  saptamana acolo si poate a fost o dereglare zic eu),in septembrie mi-a intarziat cinci zile..in octombrie am revenit pentru doua saptamani acasa si culmea mi-a venit la normal la 28 zile..insa culmea m-a tinut doar trei zile si a fost redus cantitativ insa ca culoare a fost normal iar acele simptome premenstruale au existat inainte(dureri de sani,de burta,etc),insa eu am fost foarte panicata de ce a fost asa de putin pentru ca normal era de cinci ,sase zile la mine....am mai facut o prostie acum o saptamana o prietena mi-a dat sa iau niste pastile orgametril care se spune ca induc ciclul artificial si le-am luat de teama pentru ca in spania este foarte greu sa faci un chiuretaj iar mie imi era teama sa nu fiu cumva insarcinata si de asta le-am luat...in timp ce luam aceste pastile au inceput sani sa se mareasca sa doara putin chiar si sa ma simt  putin umflata....se poate sa fie ciclu peste sarcina?...pt ca nu doresc o sarcina eu avand deja doua fetite...sau se paote sa ma simt asa din cauza acelor pastile pe care acum de doua zile am incetat sa le mai iau...va multumesc si astept un raspuns pentru ca sunt  foarte stresata

#21 2007-11-12 16:36:30

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Pentru linistea ta poti sa faci un test de sarcina desi nu este deloc exlusa dereglarea de la acele pastile.succes

#22 2007-11-12 17:27:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e posibil sa ai acele simptome de la orgametril...nu stiu ce a fost in capul tau sincer ca le ai luat dupa ureche...dar in fine...daca ti e frica de vreo sarcina banuiesc ca ai motivele tale...deci...cum a zis si kimy_adina...fa un test de sarcina...si de acum incolo prezervativul...

happy with him...inlove with him...puss

#23 2007-11-20 08:15:18

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Acum 2 saptamani am luat Postinor 2 pentru ca nu stiam cum s'a terminat actul sexual.Cum mai luasem si inainte , stiam ca trebuie sa-mi intarzie maxim 2 saptamani menstruatia,dar mi-a venit cu trei zile mai devreme(suntem in 20 ,iar luna trecuta mi-a venit pe 23).E bine?Nu stiu ce sa cred,nu stiu care a fost efectul lui Postinor 2.
Si inca o intrebare : Este posibil sa ramai insarcinata , dar sa-ti vina totusi menstruatia?

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-11-20 08:15:48)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#24 2007-11-20 09:41:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

NU .... sangerarea peste sarcina e altceva. Daca totusi ai dubii fa un test de sarcina. Daca ai avut menstruatie, nu vad unde e problema totusi.... Si incearca sa nu mai iei Postinor asa de des.

Publicitate

loading...

#25 2007-11-20 20:41:56

noriaa
New member
Inregistrat: 2007-10-30

buna fetelor..v-am promis ca am sa va scriu....in sfarsit am facut un test de sarcina si a iesit negativ...deci se pare ca nu sunt insarcinata...exact cum ati presupus si voi...cred ca toata dereglarea asat s-a produs de la orgametril cred,astazi vad ca incepe cred sa-mi vina si ciclul....insa sani tot asa umflati i simt...sper ca sunt sigure testele acestea ...mai ales ca am ales unul mai scump a m zis ca poate este mai bun...ce credeti ca ma simt umflata asa dupa cura de orgametril pe care am facut-o din prostie?...pt ca si acum mai sunt putin panicata chiar daca astazi am facut testul si a iesit negativ...ma gandeam sa mai iau maine unul si sa vad...ca vad ca astazi a inceput sa curga putin....mai are rost sa repet altul?...sau sa ma incred in acesta pe cate tocmai l-am facut?...multumesc

#26 2007-12-02 21:29:58

Andreea89
Sr. member

Am o intrebare...Cum apare cistita? De ce anume ar trebui sa ma feresc ca sa nu mai prinda drag de mine?sad Ca mi`au aparut in seara asta aceleasi simptome ca data trecuta,insa sper din tot sufletul ca sa nu fie atat de grav si sa nu ma lase sa dorm sad

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#27 2007-12-02 22:46:09

crys_ty_na
Platinum member

noriaa...asteapta sa vezi cum decurge menstra...daca e normala nu mai e nevoie de nici un test...
andreea89...urinezi dupa fiecare contact?

#28 2007-12-03 13:29:11

Andreea89
Sr. member

Nu.nu urinez dupa fiecare contact.Cred ca totul mi se trage de la faptul k acum 2 seri am dormit doar in chilotzei , iar eu s unt f sensibila si racesc repede.

#29 2007-12-03 13:29:49

crys_ty_na
Platinum member

e posibil si aia...dar incearca si sa urinezi dupa fiecare...sau aproape fiecare contact...

#30 2008-01-27 17:26:37

Andreea89
Sr. member

M-am saturat de cistita.Fac cistita makr o data pe sapt,nu grava cum v`am zis de cea de mai sus,dar am senzatia aia de pipi des,dar pe care`l pot tine...insa nu mult timp.E o senzatie aiurea.Incerc sa`mi schimb chiloteii sa ma incalzesc jos :"> si sa fac ceva ca sa uit..ei,dar a devenit deja "obishnuinta" .Ar trebui sa merg la un ginecolog?(mi`am inc viata sex de vreo 7 luni si nu am fost niciodata)am oare ceva inauntru ?

#31 2008-01-27 17:29:27

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

mi se pare normal sa consulti un ginecolog,si vezi ce iti spune.doar nu o sa stai asa...

Mamica de 2 pui scumpi

#32 2008-01-27 18:09:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu vad de ce nu ai face intai o urocultura pana sa ajungi la ginecolog...

mami de minuni hjarta

#33 2008-01-28 13:29:18

Andreea89
Sr. member

pai si unde trb sa merg pt asta?

#34 2008-01-28 13:33:37

o'hara
Platinum member

la orice laborator. iei borcanel de urocultura de la farmacie...e 20-30 de mii...dimineata faci pipi - primul jet il lasi sa curga si abia pe cel din mijloc il lasi sa curga in borcan si cu el in mana te duci la orice laborator si ceri urocultura si sumar de urina.

mami de minuni hjarta

#35 2008-02-01 23:33:59

Andreea89
Sr. member

Mersi mult eu_vreau

Vroiam sa mai intreb ceva : tratamentul cu biseptol(recomandat de medicul de fam.)cat trb sa`l urmez?Cate zile?
Ah si inca ceva
e Normal ca sa racesc jos asa de des?mi se intampla cam o data la sapt sa am senzatiile alea naspa : de usturime , de urinare des ? Aseara ( de ex.) am stat in bikini si`n sutien ca m`am dat cu o crema (dar era cald in casa - nu mi`a fos` frig deloc atunci),iar dimineatza m-am trezit la 7 k nu mai puteam de durere sad

#36 2008-02-02 10:25:18

o'hara
Platinum member

ai o sensibilitatea crescuta si de aia racesti asa de des. in primul rand fa urocultura de care spuneam mai sus ca daca ai sa tot faci tratamente dupa ureche (chiar daca recomandate de medicul de familie) nu faci decat sa "imunizezi" bacteria care iti da tie bataie de cap la toate antibioticele. nu mai bine o tratezi o data si bine? si evita sa mai mergi in fundu gol prin casa oricat de cald ar fi, fii tot timpul cu spatele acoperit si cu sosete in picioare. tratamentul cu biseptol il poti face 7 zile

mami de minuni hjarta

#37 2008-02-02 10:36:35

Andreea89
Sr. member

^ da,trebuie sa evit chestia asta,dar e un lucru normal sa stau dezbracata si`n plus in seara aia chiar nu mi-a fost frig deloc.Ma revolta faptul k nu pot sta dezbracata ca imediat racesc.O sa merg sa`mi iau probe de urina si dupa aia mai postez si`ti zic ce am big_smile
defapt vroiam luni sa merg la ginecolog...si nu sh ce sa fac.Mai intai sa`mi iau probele de urina?si apoi la gine?

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-02 10:37:16)

#38 2008-02-02 10:48:57

o'hara
Platinum member

mergi dimineata cu urina si dupa la ginecolog. la urina conteaza sa nu mananci inainte daca faci si sumar. la ginecolog nu.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.