|
Nu esti logat.
HELPPP !!#1 2007-11-03 08:11:52
HELPPP !!am luat pastila la 20:00 cum o iau de obicei si la 23:10 am avut un singur scaun moale. nu am considerat ca tre sa iau pastila iar. am fct bie? sunt protejata ? e prima luna knd iau... am avut si antibiotice pe cap.. sunt speriata de bombe ) si`a fct deci efectul ? trecusera app 4 ore... a ost un sg scaun nu 4. ajutor ! pastilele sunt prescrise de doctoressa si dansa mi`a spus ca trebuie mai mult de 4 scaune, daca e unul asta e a fost unul si gata. dar nu mai stiu daca se referea la aceste 4 ore in care se absoarbe, sau dupa. help ( ah si scaunul moale nu a fost apa, a fost doar mai moale )...help help help !! Ultima oara a fost editat de Ingerashu (2007-11-03 09:10:12) Offline #2 2007-11-03 09:15:11
Re: HELPPP !!iertati`ma dar sunt cam speriata .. am luat luna aceasta si antibiotice .. am fct acea "pauza" de 7 zile cu protectie suplimentara... dar asta cu scaunele nu mi s`a mai intamplat si eram cam speriata. mai am 3 pastile si se termina folia. inca o intrebare.. daca mi se va intampla sa vomez kn astea 4 ore vreodata, iau pastila iar chiar daca am vomat o singura daca ? Offline #3 2007-11-03 09:20:06
Re: HELPPP !!am inteles... deci daca vomez o data in 4 ore sau daca am mai mult de 4 scaune in 4 ore? daca am unul e ok.. adica ma gandeam si eu .. logic ... daca am nev la baie in astea 4 ore.. dar nu e moale sau kestii.. ce fac , nu ma duc ? nu e normal. si e km acelasi lucru daca l`as avea moale.nu? Offline #4 2007-11-03 09:24:16
Re: HELPPP !!am inteles. deci nu e nici o problema la mine. multumescc mult mult mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|