Va rog mult ajutati-ma cu un sfat, ceva
- daniela1985
- Full member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-16
va rog mult ajutati-ma cu un sfat, ceva
fetele am nevoie de un sfat!! puneti-va in situatia mea si spuneti-mi ce a-ti face. sa va povestesc cum stau lucrurile: in august 2004 am cunoscut un baiat (care e mai mic ca mn cu un an de zile...are 21 el si eu 22)...a fost dragoste la prima vedere si din partea lui si din partea mea...eu eram virgina, iar dupa o luna si ceva de cand l-am cunoscut m-am lasat dusa de val...mi-a placut enorm si nu regret acest moment. Nu a durat mult fericirea mea pentr ca la 4 luni de cand ne-am combinat am ramas insarcinata, ingrozita de acst lucru am facut avort. El cu cateva zile sa fac avortul s-a intalnit in cartier cu o fosta prietena careia ia povestit de ce era el suparat...fata s-a oferit sa il ajute macar cu un sfat...Dupa ce am facut avortul, in ziua aceea ea l-a sunat sa il intrebe cum stau lucrurile.Am inteles ca i-ar fi spus ca este foarte afectat si k ii pare nespus de rau pentru cele intamplate. Dupa cateva zile si-au dat intalnire si tipa s-a oferit sa il ajute putin mai mult, sa il faca sa il uite...s-au combinat...Nu stiu cat a durat relatia lor pentru ca unul mi-a spus intr-un fel..celalalt in alt fel... Acum in ianuarie cand "iubi" meu s-a angajat la digi tv a avut o clienta care i-a facut ochii dulci...gasea motiv mereu ca i se deregla antena si el era nevoit sa se duca sa i-o repare. Tin sa mentionez ca tipa (29-30 ani) e si maritata are si o fetita de 6 anisori din cate am inteles...il suna mereu pe "iubi" si vb ore la telefon. ma miram eu cum se face ca primeste binusul pt cele 100 min la saptamana...cand ma uitam in telu lu "iubi" observam ca cele mai multe convorbiri le are cu un tip trecut in agenda "leo cosmote" De 8 martie 2007 iubi m-a scos in oras, la un suc cu inca un prieten...apoi am fost si la o sala de biliard unde baietii mi-au dat telefoanele sa le tin pt ca ii incomodau... Eu, un pic curioasa, m-am uitat in telefonul prietenului care venise cu noi, la mesajele expediate si knd observ urm mesaj "la multi ani de ziua femei.ionut" nu am mai putut rezista si am scris nr de la mesaj in telefonul lui iubi si cand observ era acel "leo cosmote"...plina de draci le-am aruncat telefoanele pe masa de biliard si am plecat..au venit dupa mn, m-au intrebat ce am si le-am spus..."iubi" se facuse toate culorile la fata si nega cu nerusinare k nu e femeie ci barbat. Dupa cateva zile a zis ok...eu t aleg p tine si p acea pers o dau uitarii...inchie toate socotelile cu ea...la care eu i-am zis sa ne intalnim toti 3 sa vad si eu cu cine m-a inselat...a fost un pic scandal in momentul intalnirii pentru ca tipa nu se astepta la ce a fost sa fie...ne-am facut un pic cu ou si otet pn in momentul knd ea a dat sa ma impinga iar "iubi" a luato d mana si a zvarlito cat colo...spunandu-i k nu permite nimanui sa dea in mine. in acea zi s-ar fi presupus ca ar fi incheiat toate socotelile. pn sa plece "iubi meu" s-a intamplat iarasi acea nenorocire k la inceputul relatiei si am mai facut un avort...durere mare si lacrimi multe... in august iubi meu a plecat in spania...am plans si am suferit enorm..acea despartire...dar am zis k il voi ast 3 luni... in acest timp de vreo saptamana m-am intalnit la suc cu un prieten comun (urma sa fie nasicu meu si a lu "iubi") care a tinut sa imi aduca la cunostinta ca "iubi" nu ar fi terminat cu ea nici o socoteala...k s-ar fi intalnit pn in iulie...pn sa plece el... Ma durut cand am auzit asta si m-am indreptat catre o alta sursa care mi-a spus acelasi lucru. Am vb si cu el pe mess si mi-a spus k singuru lucru care nu mi l-a spus este ca s-au intalnit decateva ori mai mult decat imi spusese...si k in rest e nimic mai mult..k nu mai are treaba cu ea... voi daca a-ti fi in locul meu ce a-ti face? ma gandeam sa ii dau un mail sa ii spun adio etc...ma mai gandeam si la faza sa nu ii spun nimic si sa ast sa vina acasa si sa discutam...eventual o intalnire in 3... va rog spune-mi ce sa fac...!!! va rog din suflet...sa mai continui cu el sau nu? eu as minti dk as spune ca nu il iubesc...dar m-a mintit prea mult...si mie teama k asa cum a facut-o pn acum cu acea tipa asa o va face si in continuare cu ea sau cu altele... numai cand ma gandesc ca mi-a dat si inel de logodna si k a plecat in spania pt a strange cativa banuti ma apuca toti dracii...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: va rog mult ajutati-ma cu un sfat, ceva
draga daniela...nu inteleg cum te mai poti uita la el...mi sincer mi ar fi scarba...o data as ierta daca m ar insela...si atunci f greu...a 2 oara...l as castra si nu m ar mai vedea...asteapta sa vina inapoi si spunei ca e gata (de dragul relatiei voastre nu merita sa i spui pe mail)...nu are rost sa ti irosesti viata langa asemenea om...care nu te merita...
happy with him...inlove with him...
- daniela1985
- Full member
asa mi-au spus mai multe persoane sa fac...acum cateva minute nu am mai rezistat si am dat un bep acelei femei maritate si m-a sunat. m-am bucurat enorm pt ca de fapt ma sunase sotul ei si i-am spus cum sta treaba apoi mi-a dat-o la tel. mi-a recunoscut si ea ca asa este ... ca s-au vazut pn sa plece el in spania... in seara asta va intra pe mess...nu stiu dk voi putea sa ma ascund, sa nu ii spun nimic. o sa ma abtin...
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
taie pisik in doua, ca pana vine gasesti alt baiat; unul kre sa te merite
- daniela1985
- Full member
zilele trecute cand am vb cu "iubi" pe mess mi-a zis ca va face tot posibilul sa vina mai rpd acasa pt ca ii este tare dor de mine. acum ma gandesc ca poate nu i-o fi asa de dor de mn cat i-ar fi de aia... pe el la deranjat foarte mult ca m-am intalnit cu nasicu "nostru" ... este foarte gelos...
- sibel
- New member
- Inregistrat: 2007-04-13
da-l incolo...nu merita nici macar sa il salutzi pe strada.in locul tau as pune capat relatiei si mi-as cauta pe cineva care sa nu te lase balta cd ai nevoie de sprijin
- Shosanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-04-26
scuze daniela, dar din cauza femeilor ca tine au impresia baietii ca pot face ce vor din noi(NU o zic cu rautate, serios!).Stii vorba aia, s'a intamplat odata, rusine lui, s'a intamplat si a 2'a oara, rusine tie....si serios acum...cum poti sa il ierti atat??In primu rand trebuie sa iei in considerare faptul ca nu a fost o aventura de o noapte, ci o relatie, deci nu doar o data s'a culcat cu ea si a venit la tine......eu zic ca iti gasesti pe unu mai bun....pana nu gaseste el pe una mai "buna"(ca nu cred ca o pers mai buna ca tine ar putea gasi) in spania
Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud...
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
eu nu pot sa inteleg de ce nu sta doar cu una. ok, daca nu te mai vrea pe tine de ce nu iti spune. Ce barbat e si asta? domnule, cum adica nu poate sa aleaga intre doua femei. Da ce boier e tipu! E clar ca nu se poate hotara si o data ce a continuat relatia nu poti sa te bazezi pe el. Tu trebuie sa iei decizia pentru ca el efectiv nu e capabil. Daca ai putut sa il ierti de atatea ori ai si puterea sa treci peste el. Tu esti cea care hotaraste la final ...
iubesc+Camelia+Matei
- luna_amara
- Hero member
- De la: craiova
deci raman frapata!el te insala.si u ai si 2 avirturi si nu vrei sa renunti?eu zic sa deschizi ochii pt ca esti inca tanara,si este spre binele tau!!lasa l.o sa mi sari in cap si u si poate si celelalte.insa u nu vezi k el"cedeaza prea usor"unde e dragostea?unde e relatia?unde??deschide ochii
take me as i am or watch me as i go!
- andrutza
- Vizitator
Eu nu inteleg un lucru aia ti-a recunoscut ca s-au mai intalnit pana sa plece el in Spania, dar barbasu ei cand a aflat asta nu a zis nimic? Si sincer eu nu l-as mai crede pe al tau deloc, adica umbla cu ea si cu tine ce-i asta si u mai faci si 2 avorturi, te complaci situatiei....cum sa iubesti un asemenea barbat care umbla cu una casatorita?
- CrisTiNa Tikale
- Hero member
- De la: mine pt voi
- Inregistrat: 2007-08-07
eu daca asa fi in locul tau nu as ma continua relatia cu el , mai bine acum decat mai tarziu
Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine
- blue_eyes
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-21
danila in locul tau as face tot posibilul sa-l uit si sa-mi vad de viata in continuare.nu merita sa suferi pentru el. am impresia ca se distreaza mult pe seama ta scuze ca spun asta. dar ce barbat care te iubeste si ii e dor de tine asa cum spune el ar accepta doua avorturi? sfatul meu e sa-ti gasesti pe altcineva care te respecta si te apreciaza asa cum merita oricare dintre noi.
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Anka_Lala a scris:scuze daniela, dar din cauza femeilor ca tine au impresia baietii ca pot face ce vor din noi(NU o zic cu rautate, serios!).Stii vorba aia, s'a intamplat odata, rusine lui, s'a intamplat si a 2'a oara, rusine tie....si serios acum...cum poti sa il ierti atat??In primu rand trebuie sa iei in considerare faptul ca nu a fost o aventura de o noapte, ci o relatie, deci nu doar o data s'a culcat cu ea si a venit la tine......eu zic ca iti gasesti pe unu mai bun....pana nu gaseste el pe una mai "buna"(ca nu cred ca o pers mai buna ca tine ar putea gasi) in spania
bine spus..
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- anytza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-07
luna_amara a scris:deci raman frapata!el te insala.si u ai si 2 avirturi si nu vrei sa renunti?eu zic sa deschizi ochii pt ca esti inca tanara,si este spre binele tau!!lasa l.o sa mi sari in cap si u si poate si celelalte.insa u nu vezi k el"cedeaza prea usor"unde e dragostea?unde e relatia?unde??deschide ochii
subscriu si apropo tot el e gelos??????? deschide ochii draguta ca nu te merita!
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- myhaela
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2006-03-15
daniela zi-ne te rugam daca a aflat si sotul femeii aleia si cum a reactionat. Din cate am citit am inteles ca ai vb cu el la tel.
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
daniela... banuiesc ca e greu sa fii tu... si e usor pt noi sa spunem sa il parasesti.. dar daca n-o faci tu, o s-o faca el cand il va convinge una din cuceririle lui... te injosesti groaznic... stai cumintica si il astepti sa vina din spania.. cine stie cate i-au trecut prin pat acolo!!! Bine ar fi sa o termini cu el din secunda asta! Nu e facut pt o relatie serioasa si nu-ti poate oferi ce vrei tu. Exista si alti barbati pe lumea asta.. si unii chiar merita.
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
si eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa-l parasesti definitiv.cum au zis si fetele : 2 avorturi, inselata de 2 ori, si u inca te mai gandesti daca sa te desparti de el sau nu? bineinteles ca decizia e a ta, nu a noastra, dar eu nu vad de ce mai stai langa el!? cauta pe unul care stie sa te aprecieze, nu sa te insele, sa accepte avort dupa avort etc.eu am facut o singura intrerupere in viata mea, cu fostul, dar, de atunci s-a si terminat totul.e mai bine asa.pana gasesti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat. decizia iti apartine.ai grija de tine, si bafta!
- daniela1985
- Full member
ba da a aflat si barbatul ei...i-a dat o mama de bataie, ca sa o invete minte dar degeaba.l-a amenintat si pe "iubi" k dk il prinde il bate, etc... ea afirma ca nu o satisface in pat sotul ei si d-aia si-a cautat alt barbat.. eu nu imi pot imagina cum s-a uitat una de 30 ani la un pusti de 21...bn k nu arata a 21 dar totusi... alexia imi este foarte greu..iti dai seama...din acest motiv mi-am luat inima in dinti si am zis sa cer si sfatul vostru...eu nu am prietene k sa pot vb despre aceste lucruri...nu am p absolut nimeni din cauza tatalui meu, dar asta e alta mancare de peste "iubi" imi spune mereu k ma iubeste, ca daca ar fi fost altul in locu lui nu i-ar fi convenit sa stea cu mn din cauza situatiei mele cu tatal meu. am vb despre acest lucru cu "nasicu meu si a lu iubi" si mi-a zis k gresesc dk gandesc asa...k nu m-ar accepta nimeni din cauza tatalui meu... azi am vb la tel cu sotul acelei femei si a ramas uimit cand i-am spus k nevasta lui tot s-a intalnit cu "iubi". bineinteles k l-am rugat sa mi-o dea la telefon ...am vb si cu ea...tipa si urla cat o tineau plamanii...m-a facut panarama si mi-a interzis sa o mai deranjez. pur si simplu am vrut sa aflu de la ea daca asa este...dk s-au intalnit si mi-a afirmat ca s-au intalnit pn in iunie. acum am primit mesaj de la "iubi" in care imi spune "gandestete bn dk vrei sa mai fim un cuplu pn la 6.30 knd voi intra pe mess sa vb" o spune k si cum eu as fi calcat stramb... o sa va trimit din conversatie sa vedeti ce imi va spune... abia ast sa vad dk imi va recunoaste in seara asta ceva...sa vad ce minciuni imi va spune numai eu stiu cat m-am chinuit sa ne fie bn la amandoi...si colegele d grupa imi spuneau sa nu mai fiu asa saritoare k nu e bn...si acum imi dau seama k aveau dreptate...
- Infinity
- Hero member
- Inregistrat: 2006-01-02
daniela tu iti faci rau cu mana ta..sincer..nu stiu de ce vrei in mod special sa vorbesti cu acea persoana (pe care eu oricum nu as da nici 2 lei), sa iti confirme faptul ca s-au intalnit sau orice altceva.Chiar daca iti vor recunoaste(amandoi)..asta nu mai poate schimba absolut nimic (cel putin din punctul meu de vedere). Parerea mea este ca el va continua sa se vada si cu altele (chiar daca nu e cu acea persoana, se gaseste alta)..iar tu o sa stai acasa "sa cresti copii". Nu o zic cu rautate..sa nu te superi te rog..dar mie chiar nu mi se pare buna calea pe care ti-ai ales sa mergi. Eu mi-as fi vazut de viata mea, fara el, din primul moment in care as fi aflat ca m-a inselat (nu mai zic ca ulterior joaca si teatru mintindu-te ca e o persoana de sex masculin, si apoi continua sa se intalneasca cu ea)..cu atat mai mult sa trec prin 2 avorturi din cauza lui..iar el sa isi bata joc ! Multa putere iti doresc..si pune mai mult accent pe viata ta,astfel incat sa iti fie bine, decat pe cea a celor din jurul tau (ex: "iubi" /acea persoana si sotul ei)
Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-11-03 18:25:45)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|