homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bioclin LIQUIGEL si alte probleme putin mai delicate.

#1 2007-11-03 15:58:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Bioclin LIQUIGEL si alte probleme putin mai delicate.

am o curiozitate voi dupa o perioada cand nu faceti sex sa zicem putin mai mult de o saptamana aveti probleme la penetrare? noi am stat cuminti din diferite motive cam 9 zile si aseara a intrat foarte putin desi lubrifiata eram,nu a durut sau usturat doar ca pur si simplu nu vroia sa intre mai mult ca sa zic asa.astazi nu am avut probleme.a foat ok.si mai am o curiozitate eu am o mica sensibilitate dupa act ma deranjeaza vestibulul este putin mai sensibil abserv asta cand ma spal cu degetelul.voi ati patit ceva de genul asta?a folosit cineva de la bioclin liquigel? eu mi-am dat aseara dupa act si ma ustura si manca asa ca m-am spalat repede.se poate sa imi dau in locul lui la exterior cu crema de galbenele?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-11-03 16:00:11

andrutza
Vizitator

Re: Bioclin LIQUIGEL si alte probleme putin mai delicate.

Eu nu am pb la penetrare pot sa stau si o luna fara sex ca nu ma deranjeaza dupa aia cand ma penetreaza.....probabil esti tu mai sensibila sau poate e de la candida aia pe care ziceai ca o ai. Eu zic ca ar fi mai bine sa te speli la exterior cu ceai de musetel sau din alea ginosept parca asa se numea.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-11-03 16:00:56)

#3 2007-11-03 16:02:14

evilpink
Banat

candida nu mai am.deci la penetrare nu ma doare doar ca daca stau ceva fara nu intra decat putin a2a oara nu sunt probleme si de cand mi-am inceput viata sexuala in anumite pozitii penetrarea nu este completa.

alexia:estibulul vaginal este o depresiune delimitata de labii. La nivelul sau, se deschide anterior orificiul extern al uretrei si posterior, orificiul vaginal. Orificiul vaginal, de forma ovala, este delimitat la virgine de himen - membrana perforata care poate fi de mai multe forme: inelar, semilunar, bilobat, imperforat, biperforat etc. La primul contact sexual, himenul cedeaza, in locul sau raminind doar lobulii (carunculi himenali) iar ruperea sa determina o mica pierdere de singe si o durere usoara.

actigel am cerut la farmacie dar mi-a dat altceva,cutia identica iar eu am vazut decat mai tarziu ca este alt produs,cica actioneaza si ca un lubrifiant.dar o sa raman la actigel ca asta nu mi se pare ok.la mine nu se lasa vaginul ca sa zic asa.mie un doctor ginecolog cand i-am zis de "problema" asta mi-a zis ca am un vagin de dimensiuni normale dar problema intervine la intrarea in vagin acolo cica e locul mai mic ca sa zic asa rotfl

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-11-03 16:06:30)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-11-03 16:19:16

evilpink
Banat

da exact intrarea in vagin eu acolo sunt mai sensibila in special pe partea dreapta.contactul sexual decurge bine fara dureri sau usturimi doar ca am patit asta aseara in pozitia clasica daca stau eu deasupra nu sunt probleme.dar mai intreb ceva inainte de vacanta de vara faceam sex de minim 3 ori pe saptamana si nu aveam prob.acum de cand m-am intors din diferite motive a fost cam o sg. data pe saptamana sau putin mai rar.sa fie si asta o cauza?

puss puss puss

#5 2007-11-03 16:27:05

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

mie mi se intampla daca n-am mai facut-o de mult sa fie mai grea penetrarea, dar dupa putin timp se reobisnuieste vaginul si e ok..

Publicitate

loading...

#6 2007-11-03 16:28:13

evilpink
Banat

cam asa patesc si eu.....

puss puss puss

#7 2007-11-03 16:50:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu zic ca e normal...ma doare un pic, e neplacut dar asta e...

#8 2007-11-03 17:46:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poate nu erai excitata...caci poti fi lubrifiata dar nu excitata...prelungiti preludiul...dar s ar putea sa fie si din cauza perioadei de "abstinenta"...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.