|
Nu esti logat.
MTV Europe....#1 2007-11-03 18:59:30
MTV Europe....Dezastru,dezastru,dezastru...asa poate fi catolagate premille Mtv de anu asta.M-am uitat si eu in seara cu pricina si crede-am ca va fi ceva de capul lor dar se pare ca m-am inselat,mai bine nici nu ma uitam.Credeam ca Amy W. despre care toata lumea si toti artistii spune-au ca este super-tare,o tipa noncomformista se pare ca si-a dat "arama" pe fata atunci cand a primit premiul Mtv (habar n-am pentru ce) si a spus un sec: "Thank you" si a stat ca proasta pe scena si se uita in drapta si in stanga de parca habar n-avea pe ce lume se afla si s-a intors sec si a plecat.Mai nou asa se face? In fine...nu mi-e rusine nici cu Snoop Dogg,habar n-are sa pronunte "Romania" atunci la sfarsit cand erau toate trupele pe scena pentru primirea premiului pentru "Sound of the Europe".Oare ce facea daca ai nostrii castigau,cum pronuntza pana la urma? Oricum,felicitari pentru ai nostri si daca n-au castigat si rusinica pentru Mtv,a fost aiurea,cu foarte putini artisti.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2 2007-11-03 19:04:46
Re: MTV Europe....se vedea ca era drogata sau beata Amy W... a fost funny! Ultima oara a fost editat de oana_nice (2007-11-03 19:05:00) Offline #3 2007-11-03 22:01:28
Re: MTV Europe....amy era beata cred si in ce hal a cantat...pacat ca are voce dar nu mai putea nici sa stea in picioare dapai sa cante ...cat despre vedete ...cam zero..nu rihanna,justin ,linking park,beyonce ,timbaland,nici nu zici ca facut Mtv premiile astea ci o televiziune de mana a doua la care nu s-a deranjat nimeni sa vina sad "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2007-11-04 19:17:11
Re: MTV Europe....si mie mi s-a parut nasol ca nu au venit... li s-au urcat fitele de vedete la cap, ce sa se mai deranjeze sa vina pana in munchen? Offline #5 2007-11-04 20:07:36
Re: MTV Europe....voi vb de premiile alea in care a cantat britney spears beata? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-04 20:40:20
Re: MTV Europe....nu... alea au fost vma, aste-s ema Offline #7 2007-11-04 20:43:28
Re: MTV Europe....aa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2007-11-05 08:06:02
Re: MTV Europe....lol. dar e bine ca va implicati ...super super Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|