|
Nu esti logat.
Tristete...-2#20 2007-11-04 17:33:56
Re: tristete...se mai intampla sa faca omul si cate o prostioara, fara acoperire... am avut incredere ca o putem drege impreuna... dar.... e mai bine sa cred doar in fortele mele si sa ma bazez doar pe ele... asa cum fac de 6 ani amari... de ce oi fi schimbat drumul? poate ma pripesc cu gandurile.... dar de acum ma bazez numai pe mine.... numai pe mine... atat! Offline #21 2007-11-04 17:49:20
Re: tristete...si eu in anul acesta am plans...extrem d mult....kand mi se umple paharul si simt ca nu mai pot izbucnesc si nu ma poti opri din plans decat dupa vreo 2-3 ore.Imi aduc aminte d toate momentele si simt ca le mai traiesc odata si nuu...ma pot abtine.Intru in a 3 saptamana d cand m-am despartit de fostul....si credeti-ma in interior sunt extrem de trista si....am o durere ce ma apasa...si simt cateodata ca nu mai pot inainte deoarece imi vin imagini in minte ...de plans...nu mai am lacrimi....am plans destul spre sfarsitul relatie si la sf ei......VREAU sa plang s nu am lacrimi.Ashai daca zambesti putin....sau daca iti aduci aminte de o persoana draga te mai linistetesti dar pana nu emani toata energia negativa din tn...nu rezolvi nimik.asha ca V-am pupacit fetelor Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #22 2007-11-04 17:55:14
Re: tristete...si el e trist... vom trece si de asta... ii pare rau ca nu a iesit cum ne-am dorit... alta data i-a iesit pasenta si ne-am bucurat! acum nu e corect sa il fac sa se simta singur si neiubit si neinteles si neputincios ... se consuma destul si el... dc era nepasator era mai rau... Offline #23 2007-11-04 17:57:01
Re: tristete...
gandeste te sunt 6 ani!orice relatie are suisuri si coborasuri,dragostea si comunicarea le rezolva pe toate! take me as i am or watch me as i go! Offline #24 2007-11-04 18:02:15
Re: tristete...nu sunt 6 ani... 4 luni; 6 ani am avut alte tristeti si eram singura... cu el e viata altfel... are sens si culoare.... e bun si dulce ... e prea devreme sa ma indoiesc de faptul ca nu voi fi fericita cu el ! Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-04 18:04:06
Re: tristete...multumesc Luna pentru sustinere... pana vine am timp sa imi treaca tristetea si sa gasaesc putere sa o inlatur pe a lui si sa avem o seara placuta dupa ce a fost plecat 4 zile; imi e dor de el... Offline #26 2007-11-04 18:39:34
Re: tristete...
ups.am gresit eu se pare!pai aveti de recuperat:)nu te mai gandi la prosti....si profita de faptul ca o sa va vedeti... take me as i am or watch me as i go! Offline #27 2007-11-04 18:47:56
Re: tristete...asa mi zice si mie ca is eu paranoia:( bine noi mai suntem si la distanta ,insa de la un timp .nu mi mai raspunde asa ca inate.il intreb ce faceai ,de nu mi ai raspuns mai repde.,la care el nimic:(am fost invatata prost... take me as i am or watch me as i go! Offline #28 2007-11-04 18:54:10
Re: tristete...mai o avea treaba intradevar,noi suntm la 200 de km distana..insa park is asa de multi:(si chiar nu sh ce face, ca sh ca acuma nu munceste:(si stie a nu ma simt prea bine, inainte era altcumva:(.poate ar trebui sa ne gasim o ocupatie,... take me as i am or watch me as i go! Offline #29 2007-11-04 19:51:01
Re: tristete...oare de ce nu pot sa apreciez ceva la adevarata valoare decat dupa ce il pierd? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #30 2007-11-04 19:56:31
Re: tristete...pai cam in chestia asta ma cam bagam eu dc nu imi dadea fratele meu un pumn virtual... fratele meu il cunoaste si apreciaza pe iubi meu... eu de ce nu as face la fel??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|