homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma va rog frumos!

#1 2007-11-04 10:53:17

deea24091986
New member
Inregistrat: 2007-02-14

Ajutati-ma va rog frumos!

Buna ziua,
Ma numesc andreea si am o problema la nivelul pielii.De 1 saptamana ma mananca pielea de pe maini,picioare gat si spate.
Sunt alergica la ciocolata in cantitati mari si stiu ca am facut exces de acest lucru,numai k alergia se manifesta in alt mod decat mi se manifesta acum.In sensul ca imi aparea niste bubite rosii pe care le tratam cu clorocalcin si imi treceau.Acum doar ma mananca pielea si cand ma scarpin are aspect de "piele de gaina".
Mentionez ca mami a avut aceleasi mancarimi si i s a spus ca e pe sistem nervos pentru care a luat niste pastilute si i au trecutla fel si tata a facut o forma de iritatie pe sistem nervos care s-a manifestat prin aparitia unor leziuni rosii,pe care si le a tratat.E posibil sa am si eu asa ceva???
Va rog frumos ajutati ma cu un sfat.
Luni merg la dermatolog,dar sunt o persoana ipohondra si imi este teama de orice:(((
va multumesc!

#2 2007-11-04 11:24:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ajutati-ma va rog frumos!

e posibil sa fie si aia...mai ales daca exista antecedente in familie...din pacate cumaimult nu te putem ajuta...doar medicul...dar orice ar fi se trateaza...nu are rost s ti faci griji...si mai redu ciocolata...si eu sunt alergica la ea si stiu ca nu e usor...dar daca reduci incet in timp n o sa maisimti nevoia sa mananci atata tongue

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-11-04 11:24:10

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in afara de faptul ca sigur nu e grav nu stiu ce sa-ti spun. dermatologule cel mai in masura sa te linisteasca. dar daca stii ca esti alergica la ciocolata...de ce ai facut exces? e mai ult o intrebare retorica...

mami de minuni hjarta

#4 2007-11-04 11:33:05

a_sminchise
Membru
Inregistrat: 2007-11-01

gaca nu trce e periculoasa ciperca asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.