|
Nu esti logat.
Intrebare :)#1 2007-11-04 20:05:50
intrebare :)gelul bioclin multi-gyn actigel poate fi folosit si de barbati? nu ptr a rezolva ceva problema, ci asa...din cand in cand......probabil o sa spuneti ca-s out of my mind Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2007-11-04 20:07:55
Re: intrebare :)sincer nu cred ca paote sa fie folosit si de ei,pe prospect scrie clar ca este destinat pt. aparatul genital feminin.dar daca vrea poate sa incerce sa vada ce se intampla dar sa ne spui si noua VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-04 20:16:18
Re: intrebare :)mara21, chiar nu cred ca e rea intrebarea. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-11-04 20:18:13
Re: intrebare :)dar nu mai bine foloseste el apa si sapunul ca astea sunt sfante am si eu gel de la bioclin si este chiar foarte bun ,dar nu imi dau mereu cu el ci din cand in cand VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-11-05 00:10:25
Re: intrebare :)ralucaelena, ma gandeam ca ar putea folosi, pe langa apa si sapun, si gelul asta, din cand in cand...asa ca si noi, fetele.... acum nu stiu daca o fi bun sau nu. ma gandeam ca ar putea profita si el de efectele benefice ale gelului... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-05 07:09:03
Re: intrebare :)"Gel deosebit de activ in reechilibrarea pH-ului si florei vaginale, avand efect antiinflamator, analgezic si antiseptic." Offline #7 2007-11-05 08:24:40
Re: intrebare :)cam cat costa gelul fetelor? in jur de 30 de ron? ca nu mai tin minte? happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-05 08:27:15
Re: intrebare :)cam 40 de roni dar chiar e bun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-11-05 08:38:42
Re: intrebare :)ms ralu happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-11-05 20:35:48
Re: intrebare :)
Pai si ce? (mai in gluma) Americancele care au probleme cu sfarcurile cand alapteaza se ung cu balsam conceput pentru ugerul vacii! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #11 2007-11-06 00:00:47
Re: intrebare :)
super tare vdaiana ... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #12 2007-11-06 07:00:59
Re: intrebare :)ok atunci...sa-l foloseasca si el. dar vaca si americanca macar sunt la acelasi gen (feminin) Offline #13 2007-11-06 17:24:34
Re: intrebare :)A fost o gluma, nu era un indem direct sa incerce un barbat acest produs. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|