|
Nu esti logat.
Spune nu antiperspirantului#1 2007-11-04 21:33:59
spune nu antiperspirantuluiam citit de curand un articol despre deodorantele si cancerul de san . am inteles esentialul : nu aluminium sau parabeni "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2007-11-04 21:58:12
Re: spune nu antiperspirantuluimai era un topic de asa ceva... am auzit si eu de nivea ca ar fi bun ...si mai is care nu au aluminiu nu numai nivea...da nush exact sati dau nume it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-11-04 22:14:20
Re: spune nu antiperspirantuluieu am gasit si deodorant de la nivea care nu are aluminiu.si il folosesc.nu suport stick expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-11-04 22:18:44
Re: spune nu antiperspirantuluieu am auzit ca e falsa informatia... am citit pe wikipedia despre asta... Offline #5 2007-11-04 22:52:52
Re: spune nu antiperspirantului
Si eu.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-05 00:23:33
Re: spune nu antiperspirantuluisi atunci cui sa spun 'da'? in afara de .. marele da Offline #7 2007-11-05 03:19:04
Re: spune nu antiperspirantuluice ati gasit de la nivea fara aluminiu? ca eu am luat toate stickurile la rand la un moment dat...inclusiv de la nivea...si ce aveau acolo continuea si aluminiu....plus ca mai erau unele pe care nu scris ingredientele (probabil trebuia sa dai foita la o aprte...si va dtai seama ca nu aveam cum in magazin ). As vrea sa stiu care sunt alea de la nivea fara aluminiu...sa-mi iau si eu.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-11-05 07:29:38
Re: spune nu antiperspirantuluidaca stam sa analizam tot...cam tot duce la cancer Offline #9 2007-11-05 08:31:20
Re: spune nu antiperspirantuluide la stick cica pot aparea noduli...deoarece inhiba transpiratia...dar de la noduli la cancer e cale lunga... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-11-05 09:27:49
Re: spune nu antiperspirantuluiEu ma dau cu stick de cativa ani buni si pot spune cu mana pe inima ca NU inhiba transpiratia! ... Offline #11 2007-11-05 11:36:01
Re: spune nu antiperspirantuluieu nu prea transpir asa ca dim fac dush ma dau cu deo si pana seara sunt protejata, mai alesc ca orikum nu ajung pana seara akasa dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #12 2007-11-05 17:15:11
Re: spune nu antiperspirantuluipai nivea dry stick cel putin stiu ca nu contine aluminium , in schimb m-am uitat pe ambalajul rollurilor tot de la nivea si au . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2007-11-05 17:27:02
Re: spune nu antiperspirantului
alexia...nu stiu ce sa ti spun...probabil nu complet...dar stiu persoane care au facut noduli...nu erau cancerosi...si in ambele cazuri li s a spus ca din cauza stickului e...si sa foloseasca deodorante de acum incolo... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-05 17:29:10
Re: spune nu antiperspirantuluieu nu as renunta la antiperspirant ... de cand ma stiu il folosesc si ii bine asa ... si nas suporta sa miros urat sau sa transpir it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|