homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gata

#1 2007-11-05 00:40:51

mititik
New member
Inregistrat: 2007-10-26

gata

nu stiu inca ce am patit.care a fost cauza intarzierii menstrei mele,dar acum iata ca mi-a venit.suntem in 5,ieri p 4 mi-a venit!iupiii!!!sunt fericita!oricum imi facusem si testul celalalt si tot negativ mi-a iesit.acum sper si cred k am scapat d orice indoieli,nu?nu mai e cazul sa ma panichez,nu-i asa?

#2 2007-11-05 07:36:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: gata

te rog mult sterge celalalte posturi. nu inteleg de ce la orice "etapa" a problemei tale deschizi un subiect nou... si cred ca ti-au mai atras atentia fetele. asa ca te rog sterge restul sau comprimale cumva ca e deranjant. plus ca nu sta toata lumea sa vada cce probleme ai mai avut tu in trecut prin alte subiecte. sa nu fie cu suparare.....

#3 2007-11-06 01:37:46

mititik
New member

o sa le sterg pe toate ca sa nu va mai suparati.pt ca vad ca inca nu ati inteles ca sunt noua si habar am cum e cu regulile astea.pt ca atata timp cat nu vb urat sau nu scriu cu majuscule sau alte chestiii,nu vad de ce atata suparare.nu cred ca se supara cineva daca scriu eu aici.si daca se supara,sa faca ce vrea fiecare,sa ma dati afara daca nu sunt buna pt a fi membru a acestui.. forum sau site.chiar nu mai inteleg nimic.am dat odata sa editez sau nu stiu ce trebuia sa fac si nu a mers sau nu am stiut cum,si warnurile alea sunt date aiurea pt ca poate se intampla sa ai defectiune ceva la calculator si sa scrii cumva de incalci regulile.asa v-ati pus problema vreodata?poate e o urgenta si nu s poate astepta ca problema calculatorului sa se remedieze..dar asta e.faceti cum vreti.oricum regulile sunt cam inutile.ar trebui interzise vulgaritatile si atat,nu ortografia ,punctuatia si topica.va multumesc!

#4 2007-11-06 01:44:35

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

mititik, nu e greu sa editezi. tebuie sa citesti cu atentie, si o sa intelegi.nu trebuie sa te superi.intr-o comunitate, regulile se respecta, daac vreis a faci parte din ea.si eu m-am enervat la inceput, cand am vazut cate reguli sunt, dar acum, nu le citesc deloc, si totusi, nu le incalc, pt ca m-am invatat cu ele.daca vrei sa te ajut cu ceva, cu cea mai mare placere! smile

#5 2007-11-06 08:00:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mititik...intelege ca nu vrea nimeni sa te dea afara...sau sati dea warn asa din senin...regulile au fost create cu un motiv...crede ma...dar gandeste te ca e mai usor si pt noi si pt tine sa ti urmarim problema daca postezi intr un sigur loc...acolo putem vedea tot ce ai scris...ne putem intoarce la mesaje mai vechi sa vdm daca s amai schimbat ceva...si tot asa...daca postezi de fiecare data un topic nou ne este mai greu sa te urmarim sau sa ne amintim ce ai mai scris in zilele trecute...deoarece sunt multe fete...multe posturi si multe probleme...asa ca hai...fara suparare smile iar de acum incolo asta e topicul tau si orice ce vrei sa ne spui sau sa ne intrebi legat de problema ta postezi aici...e ok? smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-11-06 09:52:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

toata lumea respecta regulile...de la administrator si moderatori pana la new members...pt ca suntem o comunitate si pt ca asa trebuie. nu sunt inutile. iar faptul ca esti noua nu e o scuza...sunt f multi new members zilnic inregistrati si in ultima vreme se dau f putine atentionari. asa ca...daca vrei sa ne intelegem respecta regulile!

mami de minuni hjarta

#7 2007-11-06 15:56:41

mititik
New member

biiine...mersi mult !!!o sa tin cont d adriana si d cristina.ele chiar ma inteleg si nu s fac intelese prin reprosuri sau alte insinuari&avertizari..apropouri ca altii.mersi mult fetelor!o zi buna.cand mai am o problema unde sa o postez?tot aici sau ma inscriu la categoria respectiva?

#8 2007-11-06 17:04:44

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

daca ai o problema noua postezi un nou topic, daca mai gasesti un topic despre problema respectiva scrii acolo si numai acolo. oricum ar fi raspuns tot primesti. smile dar chiar nu a fost vorba de reprosuri sau insinuari. pur si simplu sunt niste reguli simple pe care le respecta toti. in orice comunitate sunt reguli ce trebuie respectate.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.