|
Nu esti logat.
Despre orgasm???#1 2007-11-05 22:11:34
despre orgasm???insa de data aceasta este vorba despre o prietena. vorbeam cu ea zilele trecute si este foarte ingrijorata si, mai mult, stresata. imi povestea o ingrijoreaza faptul ca ea nu poat avea orgasm decat prin stimulare clitoridiana. "Nu am avut niciodata orgasm intern,imi este bine dar...priteenul meu este f stresat din aceasta cauza-mult mai mult decat mine- se considera el vinovat; dar nu este asa, ma face sa ma simt f bine, de fapt este singurul pe care l-a preocupat atat de mult cum ma simt eu si daca imi este destul de bine. Dar cand il vad asa stresat si punandu-si atat de multe intrebari referitoare la cauza..ma simt oarecum ca si cand as avea un..'defect', d c sunt singura cu care el s-a culcat pana acum, care nu are org intern? d c sunt singura din viata lui care a avut ac probl?" Offline #2 2007-11-05 22:12:54
Re: despre orgasm???sunt aproximativ cuvintele ei Offline #3 2007-11-05 22:15:06
Re: despre orgasm???yazoo...te rog editeazaca altfel tre sa ti dau warn...sau mai bine sterge topicul si posteaza la altul...ca mai sunt multe topicuri despre orgasm...alege unul si posteaza acolo... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-11-05 22:15:51
Re: despre orgasm???multe femei cunosc senzatia orgasmului vaginal abia dupa cativa ani de activitate sexuala, asa ca nu are de ce sa se ingrijoreze. Sa se bucure de clipele de intimitate fara sa se concentreze prea mult asupra orgasmului, nu are sens...acesta va veni, mai repede sau mai tarziu. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #5 2007-11-05 22:19:57
Re: despre orgasm???ok yazoo...ai warn pt ca n ai editat mesajele...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-05 22:59:23
Re: despre orgasm???scuze, sunt noua Offline #7 2007-11-05 23:31:33
Re: despre orgasm???te rog... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-11-06 07:06:17© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|