|
Nu esti logat.
Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????#1 2007-11-06 07:19:16
Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????Buna tuturor! Offline #2 2007-11-06 07:22:24
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????nu are cum sa fie o sarcina daca te-ai protejat corect, stai linistita, probabil e o simpla dereglare.poti face testul ca sa te linistesti. Offline #3 2007-11-06 07:32:16
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????Multumesc frumos Ioana, pe de o parte sunt de-a dreptul panicata, dar pe de alta parte ma gandesc ca efectiv nu am avut nici o scapare, mi-am luat toate pastilele la timp, nu am uitat nici una.....totusi cred ca o sa fac si un test! Dar oare daca il fac saptamana asta este ok, adica ar fi valabil?? Offline #4 2007-11-06 08:04:13
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????justmeandyou20...nu te agita...ioana are dreptate...te ai protejat corect deci nu are cum sa fie sarcina...oricum daca ai terminat folia sambata inseamna ca esti doar in a 3 zi de pauza...deci mai are timp sa vina...poate venii in oricare din cele 7 zile de pauza...iar in general apare in a 4 sau a5 azi...daca cumva no sa apara nicicum...fa un test la sf pauzei...dar eu zic ca nu e cazul...va veni... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-06 08:51:28
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????crys_ty_na, multumesc frumos pentru raspuns, dar perioada de pauza s-a terminat deja, de sambata, acum sunt deja la folia urmatoare, astazi iau a 3 pilula din ea; deci nu a venit deloc!!!o sa fac totusi testul saptamana asta sa fiu chiar linistita. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-06 11:48:52
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????aaa...a trecut deja pauza...intelesesem altceva...e posibil sa fi fost de la antibiotice...trebuia sa faci un test inainte sa incepi folia...fa unul maine sau poimaine dimineata...cu urina prima...daca e negativ n ai treaba...dar daca se repeta povestea si in pauza viitoare trebuie sa mergi inapoi la medic...sa ti le schimbe caci problema e de la pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-11-06 11:55:40
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????multumesc mult de tot! asa am sa fac, sper sa fie ok, iar pastilutele nu chiar as vrea sa le schimb, le-am primit drept tratament pentru acnee si mi-au fost de mare folos, chiar mi-au disparut complet; apoi am continuat cu ele pentru ca nu mai vroiam sa folosim prezervativul, dar daca trebuie, trebuie..... Offline #8 2007-11-06 11:56:59
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????cu placere si sa speram ca e un caz izolat si nu vei fi nevoita sa le schimbi... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-06 12:27:22
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????dar eu cred ca luna asta nici nu o sa mai vina ciclul deoarece ai inceput folia noua..nu-i asa? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2007-11-06 12:29:23
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????daca e sa i vina o sa i vina la sfarsitul foliei pe care tocmai a inceput o... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-06 14:59:27
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????da, deja nu mai este posibil sa imi mai vina ciclul, decat peste trei saptamani cand o sa termin folia inceputa.....bineinteles ca nu o sa pot sa stau pana atunci asa in suspans, asa ca o sa fac si un test....totusi nu inteleg cum de aceste antibiotice pot sa imi deregleze atat ciclul?! Offline #12 2007-11-06 15:02:41
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????am mai auzit de cazuri de dereglare de la antibiotice, asa ca nu-ti face probleme..fa totusi un test ca sa fii pe deplin linistita Offline #13 2007-11-06 15:43:47
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????nu sunt de vina antibioticele neaparat...pot fi inca 100 de motive...care se aplica in cazul tau nu avem de unde sa stim... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-06 15:50:59
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????menstra poate lipsi intr-o luna...nu e o problema insa Offline #15 2007-11-06 17:41:15
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????va multumesc frumos pentru rapunsuri si incurajari Offline #16 2007-11-07 12:30:41
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????nu cred ca sunt motive de panica...contraceptivele sunt de vina nu antibiotiticul...nu esti nici prima si cu siguranta nu vei fi nici ultima careia i se intimpla asa.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-11-07 12:37:46
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????Peste tot am vazut ca ziceti de 7 zile protectie suplimentara in caz de pastila uitata, voma sau scaune moi, dar pe prospectul de la mercilon scrie de 2 saptamani. E diferit mercilonul? Cand ma analizez ma sperii, cand ma compar ma linistesc! Offline #18 2007-11-07 12:54:08
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????nu...doar prospectul e diferit. sunt suficiente 7 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-11-09 11:20:01
Re: Oare este o problema sau imi fac griji degeaba????multumesc mult doctoressa, azi dimineata am facut si un test, a iesit negativ, yupeee! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|