|
Nu esti logat.
O mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfat#1 2007-11-06 11:21:06
o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatiau logest de 3 ani, acum sunt in perioada de pauza, a doua luna.am auzit ca efectul anticonceptionalelor este si dupa.este adevarat? daca da, cat timp?am facut sex cu prietenul meu in aceasta luna, fara prezervativ, dar nu a ejaculat in interior.credeti ca s`ar putea sa raman insarcinata?mi`e ft frica..va multumesc din suflet si ast raspunsul vostru. Offline #2 2007-11-06 11:21:53
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatesti protejata si in perioada de pauza daca sunt luate corect. iei de 3 ani si n-ai stiut asta pana acum? mami de minuni Offline #3 2007-11-06 11:24:58
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatnu ma refer la pauza de 7 zile in care trebuie sa apara menstruatia.le`am intrerupt de 2 luni.dupa 3 ani m`am gandit ca e necesar sa fac o pauza de 2, 3 luni.mersi pt raspunsul promt Offline #4 2007-11-06 11:27:21
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfataaaa....pai asa spune. pauza pe care o faci tu este inutila si mai mult da batai de cap. dupa intreruperea AC protectia nu mai exista din ziua in care ti-a venit menstruatia dupa ultima folie. dupa intrerupere pot aparea ovulatii multiple + spontane => nu e voie neprotejat daca nu iti doresti bb. protejati-va eficient si cand vine menstra reapuca-te de pastilute mami de minuni Offline #5 2007-11-06 11:43:04
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatdin pacate am aflat ca nu mai e necesara abia luna aceasta.altfel, nu mai faceam pauza.sau cel putin, le luam de luna trecuta.dar am auzit ca exista riscul sa ramai ft repede in momentul in care le intrerupi.ast sa vina acum, si nu`mi ramane decat sa ma bazez pe 'mitul' ca am facut`o duminica, si ar trebui sa vina poimaine, dupa calculele mele tocmai imi spunea o prietena zicala cu 7 zile, sau 10...inainte de stop, cum ca ai fi protejata.stiu ca nu e adevarata, dar macar mai am o speranta Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-06 11:50:33
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatnu e adevarata zicala...asta iti spuneam si eu...ca exista sanse mai mari de aramane insarcinata cand intrerupi AC. mami de minuni Offline #7 2007-11-06 11:54:27
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatva multumesc pt atentie si o sa revin in cateva zile oricum, sa va anunt dak mi`a venit ori ba o zi buna Offline #8 2007-11-06 11:58:35
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatcu placere! o zi buna si tie! mami de minuni Offline #9 2007-11-06 12:14:12
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatsper ca nu sunt stresanta, dar mai am o intrebare: tocmai am citit despre postinor pe aici.ce ma sfatuiti? ar fi bine sa iau si eu, ca sa fiu sigura? s`ar implini 72 de ore de la contactul sexual exact maine dimineata la 5.deci as avea timp sa iau.mentionez inca o data ca nu a ejaculat in interior, si bineinteles, dupa, toate cele de rigoare:dus, spalat bine si inauntru. Offline #10 2007-11-06 12:15:00
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatdaca n-a ejaculat nu vad necesar sa iei. calculeaza-ti perioada fertila. mami de minuni Offline #11 2007-11-06 12:34:19
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatdurata ciclului menstrual(pt calcul) inseamna ...la cate zile vine menstruatia in mod regulat , nu? de ex, la 28 de zle, la 30...si asa mai departe Offline #12 2007-11-06 12:37:00
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatda... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-11-06 12:37:19
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatexact...ala e ciclul menstrual iar sangerarea e menstruatia. mami de minuni Offline #14 2007-11-06 13:29:09
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatam calculat, nu eram in perioada fertila m`am mai linistit.va multumesc din suflet!!! ce bine ca existati! Offline #15 2007-11-07 23:31:06
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatbuna seara.revin cu alta mica nedumerire, sper ca este in regula.dupa cum v`am zis ieir, mi`am calc perioada fertila dar....inainte, cand luam anticonceptionale, menstruatia venea la 28-29 zile.dar dupa ce le`am intrerupt, luna trecuta a venit la 33 de zile.si cum calculul presupune regularitate, eu cum calculez acum? Offline #16 2007-11-07 23:50:21
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatdaca doar de curand ai intrerupt anticonceptionalele n ai cum sa ti calc perioadafertila...iti trebuie macar 2-3 luni in care nu ieipastile ca sa ti o poti calcula... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-11-07 23:55:44
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatpai si atunci....eu cum imi mai dau seama dak am fost sau nu in per fertila , pe data de 3 luna acesta , cand v`am spus ca am facut neprotejat, dar nu e ejaculat in interior? tot aici am cerut si ieri un sfat, puteti citi in mesajele anterioare. oricum...ieri era ultima zi cand mai puteam lua postinor...uffff ( iara sunt in ceata si mai mult decat atat, ft speriata, credeti`ma Offline #18 2007-11-08 00:00:02
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatva multumesc oricum pt raspuns....stiti cumva, dak mai exista vreo metoda, de a intrerupe o eventuala sarcina care ar putea surveni, in afara de avort? chiar nu`mi doresc sa ajung la asa ceva... Offline #19 2007-11-08 00:04:34
Re: o mare dilema, ajutati`ma va rog cat mai urgent cu un sfatacum ti am citit si eu posturile...eu zic sa nu te agiti...ai luat 3 ani anticonceptionalele...si fara pauza (mare) in acesti 3ani banuiesc...deci teoretic la tine ovulatia se instaleaza mult mai greu...din pacate nu ai cum sa sti cand apare...si de cate ori pe luna...e bine oricum ca n a ajaculat in tine...deci riscul de sarcina scade...dar el totusi exista...din pacate nu ti ramane decat sa astepti menstra...care din cate am inteles ar trebui sa apara curand...nu? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|