|
Nu esti logat.
A venit frigu..si..-2#20 2007-11-06 22:56:11
Re: a venit frigu..si..si eu vreau,dar vreau una asa mai finutza si nu gasesc http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #21 2007-11-06 23:01:32
Re: a venit frigu..si..si eu am unele rozeee..... vaiii sunt super sweet... si lke-am luat de la un magazin d-asta no name de cartier din Buc.. dar le-am cautat ceva, le am de vreo 2 ani si lately nu le-am mai purtat, mai ales de cand cu tinutele elegante de la munca..... Am vz afara f multe, la noi nu prea... anul asta cel putin nu Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #22 2007-11-07 08:47:13
Re: a venit frigu..si..in iasi am vazut in complexul felicia, este un magazin "accesorize" - unul plin de posete, caciulite etc. , unde se gasesc casti din alea... ...hmmm...ziceti ca nu-s fata buna, in loc sa pastrez secretul si sa-mi iau numai eu... ... dati o ciocolata! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-11-07 08:47:42) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2007-11-07 09:39:00
Re: a venit frigu..si..si mie-mi plac alea, dar parca tot caciula e mai sanatoasa. Offline #24 2007-11-07 10:06:39
Re: a venit frigu..si..e mai sanatoasa caciula, asa e, ca si eu am probleme cu frigul la frunte...dar ce caciulita sa-mi iau eu, cand tb sa arat "office" mi-am cumparat o bereta tricotata din Marks&Spencer, dar tot cu fruntea goala raman si mai arat si caraghios...Offf..niciodata nu mi-am gasit un "acoperamant" sa ma avantajeze...de multe ori imi prind si parul pentru servici, si peste cocul ala nu mai intra nici o caciulita... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-07 10:10:15
Re: a venit frigu..si..pentru tinuta "office" e ideala o haina cu gluga generoasa. Offline #26 2007-11-07 10:12:50
Re: a venit frigu..si..haina cu gluga...da...daram investit deja anul asta intr-un paltonas elegant care...nu e dotat cu un astfel de accesoriu.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2007-11-07 10:16:19
Re: a venit frigu..si..exact asa faceam si eu... si m-am tras cu o sinuzita de toata frumusetea si plecam pe un frig cu bluzite scurte si subtirele cu spatele gol... doamne, nu aveam minte de loc! si acum nu mai pot de durere de spate!! ce sa-i faci... adolescenta asta Offline #28 2007-11-07 10:19:50
Re: a venit frigu..si..daaa...eu eram si mai plinuta in liceu si aveam complexul asta cu grasimea...si o bluza in plus sau o pereche de dresuri pe sub blugi mi se parea ca ma ingrasa, deci umblam cat mai light posibil...si numai in negru (ca subtiaza ) mai practic sportul asta si azi. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2007-11-07 10:20:36
Re: a venit frigu..si..eu trec in mod clar peste frumusete cand e vorba de frig (a se observa ca nu am zis "sanatate") Offline #30 2007-11-07 10:25:47
Re: a venit frigu..si..acum nu stiu cum sa ma infofolesc mai bine Offline #31 2007-11-07 11:26:47
Re: a venit frigu..si..aoleu chiar ma uitam ce friggg e afara...foarte foarte frig numai de facultate nu am chef. Offline #32 2007-11-07 11:36:31
Re: a venit frigu..si..prin magazine nu, am vazut doar la niste fete prin oras... nu stiu unde s-ar gasi! Offline #33 2007-11-07 11:46:40
Re: a venit frigu..si..m-as duce la galeriile soveja sa vad daca au...ca asa am vazut si eu la fete in oras da pe la ce magazine am fost eu n-am gasit Offline #34 2007-11-07 11:47:44
Re: a venit frigu..si..eu Butterfly prin piata pe la mine am gasit...la un magazin...dar ti'am zis iarna trecuta..acum n'am vazut nicaieri..... 6 ani de dragoste Offline #35 2007-11-07 11:51:56
Re: a venit frigu..si..de care piata vorbesti?adica pe unde stai:P Offline #36 2007-11-07 11:53:47
Re: a venit frigu..si..adik nu conteaza..daca iti zic ca n'au acum:)) daca baga..te anuntz eu:P Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-11-07 11:54:04) 6 ani de dragoste Offline #37 2007-11-07 21:48:51
Re: a venit frigu..si..app fetelor pe unde gasesc si eu o caciulita semi eleganta cum s'ar zice? cu sinuzita asta daca nu port nici caciula m'am scos ma doare capul de mor Avem 1 an si 5 lunite Offline #38 2007-11-09 16:13:11
Re: a venit frigu..si..casti din astea mai sunt la o cabanuta, cum te duci in carrefour, pe acolo unde sunt carucioarele . e 10 lei perechea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|