|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum 2-445#8437 2008-01-03 13:13:35
Re: ce gandesti acum 2de cap sau de stomac micaella ? si eu am niste probleme.acum ma intreb poate si pe el il enerveaza starile astea.aoleu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8438 2008-01-03 13:14:26
Re: ce gandesti acum 2nu, de inima si de piept in general... Offline #8439 2008-01-03 13:15:49
Re: ce gandesti acum 2la mine nu e vb. ca nu ma crede.doar ca imi e asa na....... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8440 2008-01-03 13:17:04
Re: ce gandesti acum 2micaella..la tine macar sunt reale..si iei med!dar cand il aud ca e obosit si ca nu are chef de nimik....si nu de mult s-a trezit!cum poti sa fi obosit dupa ce dormi pana la 12? :(si cik tot eu am ceva.X(cum sa nu fiu nervoasa cand el face fitze din astea!vai ce fac cu el!! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #8441 2008-01-03 13:18:59
Re: ce gandesti acum 2ralu, te inteleg... si eu ma simteam cam aiurea.. dar nu aveam ce sa fac.. incercam sa ma prefac ca-s ok, dar tot iesea la suprafata pana la urma.. Offline Publicitateloading...
#8442 2008-01-03 13:19:25
Re: ce gandesti acum 2eu il violam ca sa aiba de ce sa fie obosit . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8443 2008-01-03 13:26:32
Re: ce gandesti acum 2micaella sper k esti mai bine nu e comod...dar mai face cateodata faze de genul asta,care ma enerveaza la culme!park el ar fi pe stop,nu eu!ralu..ar vrea el sa il violez ...cred k nu mai primeste el ceva bun de la mine o perioada...cel putin pana nu is cere scuze !pana la urma o sa se rezolve totul..k intotdeauna Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #8444 2008-01-03 13:28:13
Re: ce gandesti acum 2eu sunt oleak mai bine... era si putin pe fond nervos... asa ca am scapt macar de motivul stresant Offline #8445 2008-01-03 13:29:02
Re: ce gandesti acum 2ehhh daca al meu face fite il bag in pat si se imblanzeste lupul . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8446 2008-01-03 13:30:03
Re: ce gandesti acum 2
de perieten adica? eu am ajuns la concluzia ca am migrene din cauza stresului asa ca am scapat de el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8447 2008-01-03 13:31:35
Re: ce gandesti acum 2ma manancaaaaa am si in cap si una in gura cum o sa ma spal eu oare nu stiu....nu ma suport vreau sa treaca mai rpd #8448 2008-01-03 13:31:42
Re: ce gandesti acum 2eu stau in dubii : sa reincep cu extensiile sau nu?...le-am scos in octombrie si acum s-au regenerat unghiile...a trecut perioada de pauza...sa le pun iar sau nu?...voi ce ati face?..presupunand ca am si acea suma luna de luna necesara la intretinerea lor... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8449 2008-01-03 13:32:53
proble,ma cu ruptul lor apare pt ca lasa semne. dar in gura ce sa se vada? mami de minuni Offline #8450 2008-01-03 13:33:18
da Offline #8451 2008-01-03 13:33:38
Re: ce gandesti acum 2eu nu mi-as pune pe langa bani se mai si distrug unghiile. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8452 2008-01-03 13:34:35
deci a inceput..ooff iubita ce nasol o sa fie cateva zile...vor iesi peste tot inclusiv "acolo"...nu te spala decat sumar..nu face baie si sa te dai cu alcool mentolat si pudra mentolata...sau faina de ovaz mai amelioreaza mncarimile...si caldura multa si nu te scarpina deloc...sanatate maxima iti doresc..si mai ales putere de a rezista mancarimilor N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8453 2008-01-03 13:34:36
cred ca se intelege gresit stresul nu era prietenul.ci parintii asa ca am vb. cu ei si am scapt de stres. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8454 2008-01-03 13:35:00
Re: ce gandesti acum 2pai in cap deja am ditamai coaja, cred ca aia era mai demult acolo ca altfel nu-mi explic....iar in gura simt una asa cand dau cu limba, ee aia nu ma deranjeaza nu ma mananca, dar ma seaca ele asa ca sunt urate sunt pline cu apa....ce trista sunt tocmai acum cand mai era din vacanta eu tb sa stau inchisa in casa, o sa intru direct in sesiune..offf #8455 2008-01-03 13:35:25
Re: ce gandesti acum 2ma duc in parc sa ma dau cu bobu """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|