|
Nu esti logat.
Cauterizarea este un pericol pt col??#1 2007-11-06 23:46:28
cauterizarea este un pericol pt col??sunt si eu intr-o mare dilema..ce vreau sa zic cu titlul subiectului: Offline #2 2007-11-07 00:17:16
Re: cauterizarea este un pericol pt col??teoretic trebuie incercat tratamentul cu ovule si daca nu reuseste se trece la cauterizare...se poate face si direct cauterizare daca rana este prea mare pt a putea fi rezolvata cu ovule...si mi se pare fexagerat tratamentul pe care ti l a dat...mai bine de 2 saptamani de pus ovule...pt ce? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-07 09:54:19
Re: cauterizarea este un pericol pt col??incerci cu tratament dar daca nu cedeaza treci la cauterizare. cam asta e protocolul. dar nici daca faci direct cauterizare nu e gresit din start. asa ca nu iti mai fa ganduri negre. fa-ti pap-urile regulat si ai sa vezi daca apare ceva in neregula prin zona. chiar 6 luni de ovule e cam mult, dar daca arata mai bine colul... mami de minuni Offline #4 2007-11-09 00:49:19
Re: cauterizarea este un pericol pt col??doctoressa as dori si opinia ta! te rog Offline #5 2007-11-09 10:58:38
Re: cauterizarea este un pericol pt col??sunt de acord cu eu_vreau...si cu crys_ty_na Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 11:17:47
Re: cauterizarea este un pericol pt col??putin offtopic un control ginecologic trebuie in mod obligatoriu efectuat de doctor cu manusi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-11-09 11:23:45
Re: cauterizarea este un pericol pt col??eu asa stiu va doctorul trebuie sa poarte manusi. Offline #8 2007-11-09 11:24:53
Re: cauterizarea este un pericol pt col??dap...cel putin al meu asa procedeaza... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-11-09 11:26:28
Re: cauterizarea este un pericol pt col??cu manusi, da mami de minuni Offline #10 2007-11-09 11:26:50
Re: cauterizarea este un pericol pt col??ralucaelena...e obligatoriu sa poarte manusi. OBLIGATORIU(MANUSA, MA ROG, PE MINA PE CARE TI-O BAGA TIE IN VAGIN) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-11-09 15:56:05
Re: cauterizarea este un pericol pt col??offff pai a, fost la control si sincer nu imi mia aduc aminte daca si-a pus sau nu manusi.mi-a recoltat,ma apasat pe burta.stiu ca sa spalat pe maini dar de manausi chiar nu imi aduc aminte .asta imi mai trebuia acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-11-09 20:09:35
Re: cauterizarea este un pericol pt col??hmmm..... daca nu se poarta manusi riscurile sunt de infectii si ciupercuti daca nu ma insel? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-11-09 22:04:24
Re: cauterizarea este un pericol pt col??cam asa...dar sa speram ca nu e nici o problema happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-10 10:03:44
Re: cauterizarea este un pericol pt col??da....... ce noroc pe capul meu de ce nu am fost mai atenta nu stiu imi vine sa ma iau la pumni......ce inteligenta sunt! dar stie cineva cam care sunt sansele sa ma procopsesc cu ceva? ma gandesc ca totusi daca nu a vut manusa mainile au fost spalate.offffff imi vine sa bat ce cineva........ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-11-10 11:17:40
Re: cauterizarea este un pericol pt col??poate le a avut puse...dar nu ai fost tu pe faza cand si le a pus... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-10 11:47:25
Re: cauterizarea este un pericol pt col??ma gandesc si la posibilitatea asta doar ca nu am vazut cand le-a scos,si imi aduc aminte clar ca mi-a pus o mana pe un picior si nu avea manusa.ma linisteste gandul ca se duce si mama mea la es si nu sa pricopsit cu nici o ciuperca de acolo sau ceva de genul asta.offfff VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-11-10 13:52:33
Re: cauterizarea este un pericol pt col??sincer nu cred ca exista vreun medic care sa nu isi puna manusi. nu cred! si nu trebuie sa isi puna manusi pe ambele maini, deci poate pe piciorul tau a pus mana fara. Offline #18 2007-11-10 16:12:19
Re: cauterizarea este un pericol pt col??bine spus lavinia_tia.macar pt. ea daca nu pt. noi.oricum ce a fost a fost ata ete nu pot sa dau timpul inapoi data viitoare o sa fiu mai atenta,ca sa zic asa.....multumesc frumos pt. raspuns datorita lui m-am mai linistit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-11-10 17:12:52
Re: cauterizarea este un pericol pt col??pe net am citit ca sanda ladosi a nascut cu ea...... dar si ca nu prea are grija in cabinetul particular la detalii cica ca sa pastreze preturile mai mici,dar asta a fost doar o parere in rest doar cuvinte de lauda de la mamici ,paciente sau viitoare mamici.......... sper sa fie asa cum zice Lavinia_tia si ma mai gandesc ca si mama se duce la ea si nu a avut probleme.e clar trebuie sa o las mai moale cu paranoia ) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|