homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Second hand...-11

#191 2009-10-17 20:24:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Second hand...

faza cu lenjeria intima de la sh si mie mi se pare naspa... si da, bine zicea Pill, n-as lua nici pe gratis. dar la fel de bine zicea si wild... sunt oameni extrem de saraci, pt care si aia sunt buni.... neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#192 2009-10-17 20:24:47

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

deealexx a scris:

mie imi pare rau ca nu exista Mini Prix peste tot in tara. stau in Bucuresti doar in anul universitar si am aici, insa pacat ca`s doar aici sad

am vazut ca au deschis magazim online,  insa vesnicul inconvenient - nu poti proba

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#193 2009-10-17 20:27:43

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

MissO girl a scris:

star.child a scris:

MissO girl a scris:

parerea mea este ca dintr-un magazin normal iti poti cumpara o curea destul de draguta la 10-15 lei.de ex acum a fost la noi in oras un targ estival unde gaseai haine f frumoase si ieftine

in general, am vazut curele in magazinele "normale" de la 20lei in sus.. si de ce sa imi iau de acolo, cand pot sa imi iau de la sh, cu 3lei cureaua? smile

3 lei????am inteles ca ziceai de 10-15...la asta m-am ref...eu am luat ultima data la 10 lei una super si o port de ceva timp si e in stare f  f buna

vroiam sa zic ca poate atat am in buzunar la momentul respectiv 10-15 lei.. insa curelele, cel putin la sh-ul de unde le iau eu, sunt in jur de 3lei.. pe esarfe dau cam 1-2lei..

lenjerie nu cumpar de la sh, orice ar fi neutral

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#194 2009-10-17 21:04:14

katami
Platinum member

eu nu-s de acord nici cu haine second la copii sub 1 an... dar asta din consideratii energetice, nu de igiena... ca de igiena nu mi-ar fi frica, le-as spala la 90 de grade si ar fi ok...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#195 2009-10-17 21:39:03

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Vreau si eu genti de la SH.
Multe! Multe!  applause
Ia bagati repede o lista cu SH-urile din Bucuresti unde se gasesc genti frumoase. Pls!  buga  buga

Ahhh, apropos... am luat anul trecut, o curea de la Trussardi, cu eticheta pe ea- 180 de euro.
Si pt ca era putin dezlipita, am luat-o la 5 euro big_smile

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-10-17 21:41:08)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#196 2009-10-17 21:42:29

katami
Platinum member

love, din Bucuresti? big_smile

#197 2009-10-17 21:43:35

sunshine16
Banat
Site

Nu am luat-o din Bucuresti  rodnar

#198 2009-10-17 21:45:06

katami
Platinum member

love_t a scris:

Ia bagati repede o lista cu SH-urile din Bucuresti unde se gasesc genti frumoase. Pls!  buga  buga

eu la asta ma refeream tongue ma gandeam ca deja o aduci pe anastasia sa fie petita de romanasi big_smile

#199 2009-10-17 21:50:43

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

big_smile eu chiar azi am fost intr-un sh..din intamplare. nou deschis, super curat si super haine.nu mi-a venit sa cred cate pulovere de iarna si bluzite faine erau..cel putin pt stilul meu. a venit mama in vizita si noroc de ea ca a zis sa intram..40 lei kg kiar m-am mirat la intrare nu ma asteptam sa gasesc ceva fain dar cand am intrat si am vazut...a fost wow..si am mai intrat in sh-uri dar trebuia sa cauti muuuult pana gaseai ceva fain ca de obicei erau haine naspa.
asa...si in cateva minute deja gasisem un pulover gri, pe gat pt iarna, o bluzita neagra simpla cu nasturasi care se poarta pe deasupra unei camasi de exemplu sau a unui maieu etc, si o bluzita turcoaz care se leaga in fata tot asa sa o port pe deasupra a ceva. chiar am sa pun poze zilele viitoare ca acum is la uscat (le-am spalat bine big_smile) nu miros nu nimik, cu eticheta pe ele erau si toate 3 m-au costat fix 40 ron hjarta
am mai avut eu o experienta naspa cu un sh...unde kg era 100 ron vazusem o rochita de vara wow si am luat-o...nu va zic insa ca nu am putut scoate mirosul din ea si am aruncat-o..tare rau mi-a parut de ea si de atunci ocolesc magazinul ala.
cand ma apuca sa intru intr-un sh intru si imi cumpar dac gasesc ceva. si asa am si haine din sh si haine "de firma", de la magazine normale din oras sau din mall smile imi iau de unde apuc sa imi placa
katami big_smile daca te intereseaza sh-ul e cel cu 2 etaje din podu ros pe partea stanga mergi pana se termina tarabele alea, aproape de trecerea de pietoni semaforizata din capat.

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-10-17 21:53:36)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#200 2009-10-17 21:58:32

skumpi
Vizitator

eu cred ca sunt singura careia ii place cum miroase in SH drool
bine nu mi`ar placea sa`mi miroasa asa hainele lol dar imi place de numa cum miroase in magazin drool

#201 2009-10-17 22:01:39

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

depinde ce sh ca sunt unele unde..chiar nu iti vine sa intri...eu stiam 2 unde mai gasema din an in pasti cat ceva si erau curatele si azi am descoperit asta e super curat si aranjat tot, au si carti sh, si chestii gen bibelouri, figurine din astea faine nu bibelouri de care avea bunica big_smile nu am apucat insa sa urc la etaj sa vad ce si cum dar abia astept niste banuti sa mai fac o vizita...sa ma holbez pe acolo . sper sa nu se scumpeasca prea mult

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-10-17 22:01:57)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#202 2009-10-17 22:16:48

sunshine16
Banat
Site

katami a scris:

love_t a scris:

eu la asta ma refeream tongue ma gandeam ca deja o aduci pe anastasia sa fie petita de romanasi big_smile

lol Aaaa, da.. sigur! O sa venim prin aprilie big_smile

#203 2009-10-17 22:48:56

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

hestia a scris:

deealexx a scris:

mie imi pare rau ca nu exista Mini Prix peste tot in tara. stau in Bucuresti doar in anul universitar si am aici, insa pacat ca`s doar aici sad

am vazut ca au deschis magazim online,  insa vesnicul inconvenient - nu poti proba

da, e aiurea ca nu poti proba. de aceea nu`mi cumpar nimic online. poate sa fie marimea ta, dar daca nu se aseaza bine pe tine acea croiala, ce faci? retur? asta daca ti`l accepta. si daca nu...e prea multa bataie de cap oricum...

#204 2009-10-17 23:10:33

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

din acelasi motiv nici eu nu-mi cumpar haine online.
o singura data mi-am luat de la quelle 2 bluze, am comandat marimea mea si ...  stateau pe mine ca pe gard...   de atunci m-am lecuit big_smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#205 2009-10-18 00:30:58

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

green_fairy a scris:

big_smile eu chiar azi am fost intr-un sh..din intamplare. nou deschis, super curat si super haine.nu mi-a venit sa cred cate pulovere de iarna si bluzite faine erau..cel putin pt stilul meu. a venit mama in vizita si noroc de ea ca a zis sa intram..40 lei kg kiar m-am mirat la intrare nu ma asteptam sa gasesc ceva fain dar cand am intrat si am vazut...a fost wow..si am mai intrat in sh-uri dar trebuia sa cauti muuuult pana gaseai ceva fain ca de obicei erau haine naspa.
asa...si in cateva minute deja gasisem un pulover gri, pe gat pt iarna, o bluzita neagra simpla cu nasturasi care se poarta pe deasupra unei camasi de exemplu sau a unui maieu etc, si o bluzita turcoaz care se leaga in fata tot asa sa o port pe deasupra a ceva. chiar am sa pun poze zilele viitoare ca acum is la uscat (le-am spalat bine big_smile) nu miros nu nimik, cu eticheta pe ele erau si toate 3 m-au costat fix 40 ron hjarta
am mai avut eu o experienta naspa cu un sh...unde kg era 100 ron vazusem o rochita de vara wow si am luat-o...nu va zic insa ca nu am putut scoate mirosul din ea si am aruncat-o..tare rau mi-a parut de ea si de atunci ocolesc magazinul ala.
cand ma apuca sa intru intr-un sh intru si imi cumpar dac gasesc ceva. si asa am si haine din sh si haine "de firma", de la magazine normale din oras sau din mall smile imi iau de unde apuc sa imi placa
katami big_smile daca te intereseaza sh-ul e cel cu 2 etaje din podu ros pe partea stanga mergi pana se termina tarabele alea, aproape de trecerea de pietoni semaforizata din capat.

si eu mi am luat haine de la un sh care era pe 7 noiembrie..acum s-a mutat in podu ros, dar nu stiu exact unde.toate hainele le-am luat cu etichete, tricouri puma, adidas, pantalni 3/4 nike etc, toate cu eticheta.plus hanorace, bluzite si cate mai cate big_smile
numai ca...s-au cam invatat astia..inainte era 80-90 de lei kg in zilele de marti si miercuri cand aduceau marfa, dupa aia le lasau la 50 de lei.acu e 150 de lei kg  spranceana
aa si mi am luat un halat de baie din cocolino superb hjarta
mai sunt prin pacurari cateva care au eticheta si haine dragute la 2 lei bucata happy

cred ca am sa fac si eu o vizita cat de curand sa vad ce mai gasesc  forgetit

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#206 2009-10-18 00:43:58

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

exista chiloti la SH, exista si sutiene, costume de baie.. si nu cred ca depinde de magazin, pt. ca intra si astea in categoria "tzoale", asa ca sunt puse pe tejghea.
de regula chilotii nu sunt atarnati pe umerase, ori eu de fiecare data cand am intrat am "sapat" printre umerasele cu bluze.
Am tricouri adidas, nike, polo, curele de piele f faine, o geaca moto de piele, aia chiar a fost o comoara lol multa vreme ma intreba lumea de unde am luat-o.. a, si m-a costat 5 lei.

love, poseta aia imi face praf geaca cu care tocmai ma laudam lol

#207 2009-10-18 00:47:37

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

unde sunt sh-urile astea care vand puma, nike pt k eu nu vad decat d-astea normale, fara haine sh de firma? in buc?

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-10-18 00:47:51)

#208 2009-10-18 00:56:04

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

in cucuresti am gasit, dar si in ploiesti.  spranceana
eu la fiecare sapatura am gasit cate-un adidas, zara, polo etc.

#209 2009-10-18 01:01:22

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

passenger, unde in ploiesti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.