homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat analize...pt doctoressa,va rog!

#1 2007-11-07 10:57:16

margo
New member
Inregistrat: 2007-08-30

rezultat analize...pt doctoressa,va rog!

acum citeva zile am luat rezultatul unui frotiu din secretie vaginala.Suna cam asa:Frotiu direct:frecventeCE,moderat frecvente PMN,frecventi bacili gram pozitivi lungi,grosi cu capete taiate drept.Ex. bacteriologic-culturi:Flora fara semnificatie patogena.Ex.micologic:Levuri necrescute la 5 zile.Trichomonas:absent......ce parere aveti doctoressa,e in regula?.m-am speriat putin fiindca ar trebui sa apara si flora lactobacilara(aici lipseste cu desavirsire),e vreo problema?..nu ma deranjeaza nimic altceva decit ca secretia zilnica e putin mai abundenta decit in mod normal...(stiu ca asta difera de la o persoana la alta)..va rog,nu-mi ocoliti raspunsul...Multumesc.

#2 2007-11-07 11:13:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!

bacilii gram pozitivi care ti-au iesit tie sunt lactobacilii...deci esti ok. n-ai nic.

mami de minuni hjarta

#3 2007-11-07 11:19:47

margo
New member
Inregistrat: 2007-08-30

meultumesc mult!

#4 2007-11-07 11:23:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cresti mare smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.