|
Nu esti logat.
Rezultat analize...pt doctoressa,va rog!#1 2007-11-07 10:57:16
rezultat analize...pt doctoressa,va rog!acum citeva zile am luat rezultatul unui frotiu din secretie vaginala.Suna cam asa:Frotiu direct:frecventeCE,moderat frecvente PMN,frecventi bacili gram pozitivi lungi,grosi cu capete taiate drept.Ex. bacteriologic-culturi:Flora fara semnificatie patogena.Ex.micologic:Levuri necrescute la 5 zile.Trichomonas:absent......ce parere aveti doctoressa,e in regula?.m-am speriat putin fiindca ar trebui sa apara si flora lactobacilara(aici lipseste cu desavirsire),e vreo problema?..nu ma deranjeaza nimic altceva decit ca secretia zilnica e putin mai abundenta decit in mod normal...(stiu ca asta difera de la o persoana la alta)..va rog,nu-mi ocoliti raspunsul...Multumesc. Offline #2 2007-11-07 11:13:13
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!bacilii gram pozitivi care ti-au iesit tie sunt lactobacilii...deci esti ok. n-ai nic. mami de minuni Offline #3 2007-11-07 11:19:47
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!meultumesc mult! Offline #4 2007-11-07 11:23:12
Re: rezultat analize...pt doctoressa,va rog!cresti mare mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|