homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Manichiura-11

#191 2008-01-24 11:46:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: manichiura

ce super sunt! abia astept sa vin a-mi faci modele noi.
p.s.-inca le mai am pe alea , desi arata cam aiurea deja tongue dar eu le tin.colegele ma intrebau cand am dat ex dak sunt cu gel facute big_smile .deci manichiura ta deja a facut istorie puss

#192 2008-01-24 12:03:05

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

of, sunt supi... mi-am facut tratamentul cu zeama de lamaie la unghiute, timp de 10 zile, dar nu prea vad diferenta... grater

#193 2008-01-24 12:09:35

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

frumusete

Regulile unghiilor frumoase si sofisticate

Care femeie nu se simte mai increzatoare si mai seducatoare cand ofera spre salut sau... spre sarut o mana ingrijita, cu unghii impecabile sau chiar cochete? Indiferent de stilul abordat in manichiura, fiecare eva vrea unghii de care sa fie mandra!

Ce sa nu faci unghiilor tale

Nu folosi lacuri de unghii care contin formaldehide sau toluen, deoarece sunt substante iritante ce iti afecteaza sanatatea unghiilor si a intregului organism.

Nu iti folosi unghiile ca unelte pentru desfacerea cutiilor de suc, scrisorilor sau pentru alte improvizatii.

Nu iti inmuia unghiile pentru o perioada indelungata, iar daca o faci, nu folosi nici un gen de sapun. Cu cat sunt mai expuse detergentilor de vase, cu atat unghiile si cuticulele sunt predispuse degradarii.

Nu folosi o cantitate prea mare de oja si de dizolvant. Foloseste cantitatea minima necesara si evita contactul produselor cu cuticulele si pielea.

Nu impinge cuticulele pana la limita, ci taie numai partea cuticulei care "invadeaza" unghia.

Nu permite nici unei manichiuriste sa-ti atinga ungiile cu ustensile care nu au fost dezinfectate in prealabil. Sa-ti risti sanatatea si chiar viata pentru o manichiura? Nu renteaza.

Nu trage de pielitele din jurul unghiilor. Intotdeauna taie-le cu o forfecuta si dezinfecteaza-le daca sangereaza.

Nu ignora inflamarea cuticulelor. Orice schimbare neplacuta a aspectului unghiilor trebuie tratata la un dermatolog.

Ce sa le faci unghiilor tale?

Da-te cu un strat de lac protector inainte de a folosi oja in sine. Manichiura va dura mai mult si unghiile vor fi mai sanatoase.

Da-te frecvent cu crema hidratanta pentru a preveni craparea cuticulelor si formarea pielitelor.

Poarte manusi atunci cand speli vasele sau cand faci alte treburi casnice indiferent de detergentul folosit. Acestea promit protectia pielii mainilor, nu si a unghiilor!

La birou, ai grija cum deschizi scrisorile, cum tastezi si cum tii dosarele. Exista oricand riscul sa ti le rupi daca abuzezi de ele.

Foloseste o crema de maini cu filtru de raze UV. Da, chiar si ungiile sunt afectate de radiatiile solare!

Foloseste diferite tratamente si intaritoare pentru cuticule si unghii o data pe saptamana. O mana de ajutor nu strica niciodata!

Ce mai poti face pentru unghiile tale

Daca esti cu adevarat o femeie cocheta "pana in varful unghiilor", se gasesc tot felul de extravagante si detalii pentru tine!

Daca nu te poti lauda cu niste unghii "de vis", poti oricand sa-ti pui unghii false din portelan, sau mai lucioase, din gel. Unghiile rezista pana la 3 luni si chiar mai mult daca mergi la salon pentru intretinere o data la doua saptamani.

Daca vrei totusi sa-ti admiri macar putin si unghiile tale, poti incerca o constructie pe rasina, care este de fapt o extensie a unghiilor care dureaza pana la 3 luni.

Poti opta pentru clasica insa atat de eleganta manichiura frantuzeasca; este subtila insa de efect si se potriveste oricarei situatii.

Iti poti aplica strasuri pe unghii, pentru o imagine stalucitoare si extravaganta. In mod sigur, acest mic detaliu nu va trece neobservat.

Pictura pe unghie este la moda, fie ca optezi pentru un model geometric, floral sau... personalizat.

#194 2008-01-24 12:18:15

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

cu o precizare: cuticula nu se taie pt ca ea asigura cresterea sanatoasa a unghiei si are rolul de protectie a unghiei...cuticula se poate toci folosind o pila speciala tip drill si apoi se da cu solutie speciala numita remover gel si se impinge cu un betisor de portocal...apoi se aplica un ulei de cuticula...se poate face tratamentul acesta si fara pila respectiva...si nu ai voie sa umbli cu instrumente din metal gen cutitase forfecute chiurete de unghii..nici pielea din jurul unghiei nu se taie ci se inmoaie

iar cel mai sanatos mod de extenisie sau reconstructie a unghiei e cea cu gel UV

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-24 12:19:38)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#195 2008-01-24 12:22:26

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

micanarcisa a scris:

...la mine de abia acum s-au regenerat...sm 3 luni de cand am scos extensiile......

se strica unghiile de la gel? eu mi le fac luni dar nu vreau sa le strice pe ale mele ca sunt frumoase si sanatoase visslar

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

Publicitate

loading...

#196 2008-01-24 12:31:07

micicutza
Banat

alle eu le aveam distruse rau cand mi-am pus gel...acum am renuntat de vreo 4-5 luni si sunt mult mai sanatoare si tari...dupa ce am scos gelul am asteptat 3 luni sa isi revina ca e normal ca sunt pilite ca sa iasa gelul...in astea 3 luni le-am tinut f scurte...acum au inceput sa creasca unghii sanatoase..foarte multumita sunt de ele si de gel...cand imi revin cu banii merg iar caci se fac unghii extraordinare si poti modela ce vrei tu din unghii

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#197 2008-01-24 12:50:58

allle
Full member

ale mele sunt frumoase ele..naturale dar ma gandeam sa merg sa le fac cu gel ca asa poate stau mai mult ingrijite si fara sa se rupa

#198 2008-01-24 13:15:13

micicutza
Banat

pai cu gel nu se rup si au un aspect superb

#199 2008-01-24 13:17:34

allle
Full member

he he...ce binee big_smile abia astept sa mi le fac...o sa pun poze:D

#200 2008-01-24 13:18:34

micicutza
Banat

neaparat smile

#201 2008-01-24 13:33:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cat de frumoase sunt unghiile tale micanarcisa...ajung eu o data in viata pe la tine prin oras si te caut eu...nu mai scapi de mine!

#202 2008-01-24 19:12:40

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ar trebui sa ti deschizi salon mama mama, cati banuti ai scoate:))

take me as i am or watch me as i go!

#203 2008-01-24 19:39:06

micicutza
Banat

da dar nu am cu ce

#204 2008-01-24 19:55:37

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

micanarcisa a scris:

da dar nu am cu ce

poate in timp ... reusesti sa deschizi ceva cat de mic, care sa creasca in timp! si sigur ai profit ca macar pe noi, fetele de pe forum, ne ai clienta speciale big_smile :k?ra:

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#205 2008-01-24 19:56:39

micicutza
Banat

mi-am stors eu creierii demult dar nu am reusit
am sa va fac o poza cu unele modele facute de mine atunci cand pictam pe unghii

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-24 20:03:46)

#206 2008-01-24 21:16:54

micicutza
Banat

uite ca am facut poza...modele lucrate de mine in decursul vremii...cand nu existau stampile abtipilduri si alte alea...doar pensula si oja...sper sa se inteleaga
http://i27.servimg.com/u/f27/11/65/79/79/img_3710.jpg

#207 2008-01-24 21:27:49

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Ce tare e aia cu smochingul tongue

#208 2008-01-24 21:29:24

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

waaaaw....sunt bestiale!!!!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#209 2008-01-24 21:29:40

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

super talent ce ai micanarcisa..pacat ca nu poti sa-l pui transpui in ceva concret ca ai avea mult de castigat !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.