|
Nu esti logat.
Manichiura-15#267 2008-01-30 16:14:13
Re: manichiurasunt foarte frumoase...si eu vreau, doar ca nu imi permit sa-mi pun unghii false...si eu am unghiile destul de lungi si imi place sa-mi fac manichiura frantuzeasca, doar ca mi se rup destul de usor...ce as putea sa fac sa se intareasca? un tratament pe care sa il pot face acasa exista? iubesc si sunt iubita Offline #268 2008-01-30 16:41:27
Re: manichiura
eu mi-am luat tratament de la Farmec. am auzit ca e bun, dar eu il folosesc doar de 2 zile . a fost 4 lei. incearca si tu. Offline #269 2008-01-30 17:17:38
Re: manichiurada micanarcisa le stiam,f frumoase modelele dar na,eu care nu am avut unghii f lungi nu stiu mai ales ca eu ma mai dadeam din cand in cand cu oja(nu faceam eu modele ci pur si simplu)dar trebuia sa spal(vase,rufe),sa calc,sa nush ce ..si mi se ducea oja super naspa.si ce e mai naspa la mine este faptul ca ale mele cuticule(cred ca asa se cheama)sunt tare naspa.in sensul sa la frig(mai ales)devin tari si arata tare naspa si niciodata nu pot doar sa le tai pentru ca ramane aiurea sau se mai duce piele de pe deget chiar dar cam de unde incepe unghia..si nu stiu ce sa le fac,tu ce sfat imi dai? Offline #270 2008-01-30 17:31:06
Re: manichiuralittle_rabbit, cand iti tai cuticulele ai grija ca forfecuta sa taie bine, si inmoaie-le inainte in apa calda. eu asa fac ca sa le inmoi si sa le pot taia. altfel tai si pe langa . Offline #271 2008-01-30 18:32:41
si unde sa gaseste, in orice farmacie sau si in supermarketuri? cer tratament pt unghii? ms mult Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-01-30 18:35:34) iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#272 2008-01-30 18:51:11
aha!dar nu stiu cum se face, de exemplu la cateva unghii iese buna treaba.la celelalte nu,pt ca e..of dificil de zis.dar voi incerca si asta cu apa calduta. Offline #273 2008-01-30 19:01:43
Re: manichiuraeu nu pot cu forfecuta,am o alta chestie,nu stiu cum sa va explic dar stiti voi despre ce e vb:D Offline #274 2008-01-30 19:15:15
:f?rv?nad:f care? Offline #275 2008-01-30 19:47:37
fara suparare ...in primul rand daca vrei o cuticula frumoasa nu o taia cu forfecuta absolut deloc...si eu faceam la fel dar am renuntat caci e foarte periculos...cuticula are rolul de a proteja unghia si de a-i asigura o crestere frumoasa...daca tu o tai ce ai rezolvat?...plus ca poti face multe boli ale unghiei...ma repet: N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #276 2008-01-30 20:54:15
Re: manichiuraeu cuticulele le desprind cu varful acela ascutit de la pila si dupa aceea il tai cu unghiera, cu forfecuta nu am incercat niciodata, pentru ca mi-a fost frica sa nu ma tai... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #277 2008-01-30 21:00:08
Re: manichiuracu unghiera ????? :f?rv?nad: N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #278 2008-01-30 23:23:37
ai dexteritate in a folosii unghiera....eu nu pot decat cu foarfeca...si cred ca este mai periculos cu unghiera sa tai cutile..parerea mea Offline #279 2008-01-31 08:40:43
Re: manichiuramicanarcisa mersi ca ai spus IAR despre acest procedeu.de aceasta data il salvez in word si cum iau banii maine merg prin magazine sa vad cum si ce gasesc.si dup-aia iti zic ce a iesit..cum adica curat cu un betisor de portocal?adica sa o imping inspre unghie? Offline #280 2008-01-31 09:11:27
Re: manichiurada...cureti in sensul ca iei surplusul ala de gel care are si piele moarta si apoi impingi dar usurel...cand imi voi face manichiura data viitoare voi face un filmulet si il pun pe youtube sa va arat ok? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #281 2008-01-31 12:37:36
se numeste Lotiune pentru tratarea unghiilor. e ca o sticluta cu lac de unghii Offline #282 2008-01-31 12:44:13
Re: manichiurapai remover eu am de la Alessandro si Akzent si de la Seventeen ...primele 2 sunt marci profesionale si gasesti doar la buc sau daca ai noroc si este vreun magazin de cosmetice sa aduca si in orasul tau atunci e ok...si cel de la seventeen e bun si cel de la Oriflame e bun...ulei de cuticula e bun de la orice firma..eu am si profesionale si am si din alea la 30 de mii de lei...exfoliantul ala scrub se foloseste dupa curatirea cuticulei la pila electrica si apoi cu remover...lotiunea Farmec e foarte buna...stiu ca e greu sa renunti la taiat si ca la inceput vor arata mai uratzel cuticulele pana se regenereaza total din taiat...dar dupa aceea vei fi multumita de aspectul lor...caci nu trebuie sa arate curatate la maxim ci doar frumos ingrijite...oricum va voi face un filmule cum am zis sa va arat cum fac eu acasa...ca na! nici eu nu fac ca la salon ca nu-s de meserie dar macar asa oleaca N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #283 2008-01-31 12:46:33
Re: manichiuraam gasit...mersi mult de tot iubesc si sunt iubita Offline #285 2008-01-31 12:52:16
Re: manichiuracu placere fetele ...maruahs ce anume ai gasit? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|